Gost
Kako odstraniti miris ribe sa ruku i posudja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Protrljaš limunom ili sodom bikarbonom. :wink:Anonymous:Kako odstraniti miris ribe sa ruku i posudja![]()
HVALA,OSECA SE JOSEspanol:Protrljaš limunom ili sodom bikarbonom. :wink:Anonymous:Kako odstraniti miris ribe sa ruku i posudja![]()
Da li me oči varaju ili se najzad pojavio pravi kuvarski lik ovde. Pa gde si do sada?acropora:Sta bi ga uopce uklanjala, pa to je najljepsi miris + cesnjak.
Baš tako! Kome smetaju mirisi ribe na rukama neka briše iz kuhinje.acropora:Sta ces, ja sam najbolja mala od kuzine ovdje.
Kuvanje mi je u krvi, sto ja kazem, Kuvanje to je Umetnost!
Espanol:Baš tako! Kome smetaju mirisi ribe na rukama neka briše iz kuhinje.acropora:Sta ces, ja sam najbolja mala od kuzine ovdje.
Kuvanje mi je u krvi, sto ja kazem, Kuvanje to je Umetnost!![]()
Ti da si se vratila u kujnu. Za tebe ne važi!apotekarka:Espanol:Baš tako! Kome smetaju mirisi ribe na rukama neka briše iz kuhinje.acropora:Sta ces, ja sam najbolja mala od kuzine ovdje.
Kuvanje mi je u krvi, sto ja kazem, Kuvanje to je Umetnost!![]()
Važi!![]()
Nisam zadovoljan! :wink:apotekarka:Onda dobro. :wink:
Što smo sad ručkali lepu pastrmku, naravno kupila sam pečenu u Lovcu(sad počinje coktanje i odmahivanje glavom), posle pobacali kosti i kuća mi miriše kao recimo APOTEKA
![]()
![]()
![]()
Naravno! Kad ti je rođendan da ti dobacim jednu šik keceljicu. Posle testiramo "robu" iz kuhinje uz materijale za plivanje iste...apotekarka:Smislićemo nešto, bićeš.... :wink:
Espanol:Naravno! Kad ti je rođendan da ti dobacim jednu šik keceljicu. Posle testiramo "robu" iz kuhinje uz materijale za plivanje iste...apotekarka:Smislićemo nešto, bićeš.... :wink:![]()
![]()
![]()
Tako valjda i treba da bude. Ma, bićemo mi i istomišljenici!apotekarka:Espanol:Naravno! Kad ti je rođendan da ti dobacim jednu šik keceljicu. Posle testiramo "robu" iz kuhinje uz materijale za plivanje iste...apotekarka:Smislićemo nešto, bićeš.... :wink:![]()
![]()
![]()
Sve ćemo se dogovoriti, mesožderu moj!![]()
![]()
Zar ovo nije divan primer miroljubive koegzistencije neistomišljenika? :wink:
Da mrsim- mrsim. Ali sam daleko od agresivca.apotekarka:Sad si već preteći mrsno agresivan :wink:
Samo opušteno, ja mu dođem efikasniji od Bensedina.apotekarka:Ja već sva pretrnula :wink: