Miris partnera je lekovit!

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Da li kada Vaš partner nije tu spavate na njegovoj/njenoj strani kreveta ili možda imate neki partnerov komad odeće pri ili na sebi? Većina osoba i ne zna zašto to radi, neki kažu da to rade nesvesno, dok neki kažu da im prija zaostali miris partnera na krevetu ili garderobi.

Takvo ponašanje podstaklo je naučnike da ispitaju ovaj fenomen i pokušaju da odgovore na pitanje kako miris partnera psihološki utiče na organizam, posebno na stres. Nalazi su pokazali da miris partnera, čak i bez fizičkog prisustva, može biti moćno oružje u smanjenju stresa. Istraživanjem je angažovano 96 heteroseksualnih parova da testiraju efikasnost mirisa u smanjenju stresa.

......................................................................................

Prirodni miris partnera je NAJJACI EROTSKI STIMULANS!

Venecuelanke su NAJCISTIJE ZENE NA SVETU!

Ovde postoji KULT CISTOCE.

NIKADA u gradskom autobusu ili metrou neces osetiti da neko smrdi na znoj.

Zivim ovde vec skoro 30 godina i NIKADA nisam osetio da neko smrdi....

A kod nas kad se samo setim....Boze me sacuvaj!

Znaš kako, kad dugo bivaš sa određenim osobama, čak i ako bazde, navikneš se na miris. A tvoj staž je 30 godina. Tako da.. :)

blajbi čije gaće njušiš? <3

2012-12-03 Bicycle Friends Scratch and Sniff.jpg

Poslednja izmena:
Ne viči, verujemo ti.
A ti živiš u Venezueli?
Bole te uvo, sunce sija, dobre ribe polugole šetaju. :cool:
...Ovde kod mene lije kao iz kabla, vreme je pasje...
Sreća pa su ovdašnji skrndelji debelo obučeni, bar ne moram da ih gledam.

Zato što si tada bio mlađi.
I nisi bio prehlađen...

Ne Grofe, Venecuelanke definitivno sve lepo mirisu.

Mnoge su siromasne, ali radije nece jesti vec ce kupiti sapun ili dezidorans ili parfem..

- - - - - - - - - -

Ne viči, verujemo ti.
A ti živiš u Venezueli?
Bole te uvo, sunce sija, dobre ribe polugole šetaju. :cool:
...Ovde kod mene lije kao iz kabla, vreme je pasje...
Sreća pa su ovdašnji skrndelji debelo obučeni, bar ne moram da ih gledam.

Ivde ni jedan dan u godini temperatura ne pada ispod 28 stepeni celzijusovih danju i 18 stepeni noci.

Kisa pada 5 meseci u godini.

Da li kada Vaš partner nije tu spavate na njegovoj/njenoj strani kreveta ili možda imate neki partnerov komad odeće pri ili na sebi? Većina osoba i ne zna zašto to radi, neki kažu da to rade nesvesno, dok neki kažu da im prija zaostali miris partnera na krevetu ili garderobi.

Takvo ponašanje podstaklo je naučnike da ispitaju ovaj fenomen i pokušaju da odgovore na pitanje kako miris partnera psihološki utiče na organizam, posebno na stres. Nalazi su pokazali da miris partnera, čak i bez fizičkog prisustva, može biti moćno oružje u smanjenju stresa. Istraživanjem je angažovano 96 heteroseksualnih parova da testiraju efikasnost mirisa u smanjenju stresa.

......................................................................................

ne znam koliko hemikalija u vidu pomada kupki i tih kurracpalaca moraš da staviš na sebi da bi uvek mirisao na pomadice, uvek pa čak i ujutru kad ustaneš :sad2:

- - - - - - - - - -

možda lekovit za libido jer izaziva lučenje testosterona kod mužjaka, al to samo možda jer nisam siguran...a i ne mirišu sve lepo...a da je lekovit za oči, bubrege, čir na želucu i te stvari - čisto sumljam

Ljudi, slušao sam na radiju jednu doktorku i riba tvrdi da su ovi sapuni i gelovi za tuširanje zlo. Kaže treba se redovno prati, ali samo vodom.
I ja je poslušao, tuširam se svakodnevno, nekad i više puta - ali bez sapuna. Koristim deo kremu i neku laganu kolonjsku vodicu i nema šanse da zasmrdim, čak ni kad se posle teškog dana na poslu vratim kući - ne vonjam. Doduše često sam u sauni i znojim se redovno u kontrolisanim uslovima, pa možda i to igra neku ulogu. U svakom slučaju koža mi je u boljem stanju, a bolji mi je i miris i ukus.

Naucnicima je ocigledno dosadno...Bolje da istrazuju lekove za bolestine 21 veka.

Back