Odoh sada.ustaje se rano,radi se.Big Brown Beaver:Veiliki osmeh ... to nisam ocekivao ... ovo me je totalno razoruzalo ......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odoh sada.ustaje se rano,radi se.Big Brown Beaver:Veiliki osmeh ... to nisam ocekivao ... ovo me je totalno razoruzalo ......
sta sad drage zene, a juce je bilo sve vi lazete ***** jedne :?Aca_Banovani:Dakle drage devojke, zene, da li vas uzbudjuje miris muskog znoja. Ne mislim na znoj onaj ustajali posle 5 dana ne tusiranja, nego na onaj posle fizickog vezbanja, trcanja, onaj svezi. Kada on prodje pored vas , onako mokar i znojav od napora, mokre majce i kose. I osetite taj blagi miris rada.
Da li je istina da se zene tada uzbude? U pozitivnom smislu.
Ko zna kakve su se sve sinoć krucijalne promene desile u životu navedenog !!!Banshee:sta sad drage zene, a juce je bilo sve vi lazete ***** jedne :?
baxuzna:Odoh sada.ustaje se rano,radi se.![]()
Aca_Banovani:Dakle drage devojke, zene, da li vas uzbudjuje miris muskog znoja. Ne mislim na znoj onaj ustajali posle 5 dana ne tusiranja, nego na onaj posle fizickog vezbanja, trcanja, onaj svezi. Kada on prodje pored vas , onako mokar i znojav od napora, mokre majce i kose. I osetite taj blagi miris rada.
Da li je istina da se zene tada uzbude? U pozitivnom smislu.
evo ja se itušir'o...NatasaNatasa:Ne pali me miris muškog znoja ... ali zato miris sveže istuširanog muškarca me odmah baca na kolena![]()
ВanovanKorisnik:pa 'oćeš li pasti na kolena?
krvolok:Ko zna kakve su se sve sinoć krucijalne promene desile u životu navedenog !!!![]()
tako je!Aleksej_BASO:ZAboravio si da napises Smiljka!!!![]()
Ti znaš, ja znam, Saša zna, a ostalima šta ima to i da otkrivamo ... :-DBanshee:tako je!
krvoloce kako si mogao to da zaboravis![]()