miris muskog znoja i uzbudjene kod zena

Aca_Banovani:
Dakle drage devojke, zene, da li vas uzbudjuje miris muskog znoja. Ne mislim na znoj onaj ustajali posle 5 dana ne tusiranja, nego na onaj posle fizickog vezbanja, trcanja, onaj svezi. Kada on prodje pored vas , onako mokar i znojav od napora, mokre majce i kose. I osetite taj blagi miris rada.

Da li je istina da se zene tada uzbude? U pozitivnom smislu.
sta sad drage zene, a juce je bilo sve vi lazete ***** jedne :?

Sine ACO imaš pretpostavljam 25 godina, i ako do sada nisi naučio kako da smuvaš ribu onda verovatno nikada i nećeš.
I ako su te šutirale nije red da budeš toliko isključiv prema ženskom rodu. Moj ti je savet da odeš do nekog bordela, ne da bi se iskaljivao na nekoj jadnici koja je se naguzi za 25evra, već da popričaš sa tom devojkom/ženom i da ti ona kaže kako da smuvaš ribu. Ona to najbolje zna jer joj je upravo to zadovoljstvo muvanja i upoznavanja sa nekim uskraćeno uskraćeno.
Verujem da rezultati neće izostati, ali se neće ni ponoviti tvoja vatanja za sisu umesto opaska Znaš li koliko lepe oči imaš ili Tvoj osmeh je neodoljiv...
Pozz

Aca_Banovani:
Dakle drage devojke, zene, da li vas uzbudjuje miris muskog znoja. Ne mislim na znoj onaj ustajali posle 5 dana ne tusiranja, nego na onaj posle fizickog vezbanja, trcanja, onaj svezi. Kada on prodje pored vas , onako mokar i znojav od napora, mokre majce i kose. I osetite taj blagi miris rada.

Da li je istina da se zene tada uzbude? U pozitivnom smislu.

Ne pali me miris muškog znoja ... ali zato miris sveže istuširanog muškarca me odmah baca na kolena :mrgreen:

a049.gif

jao ljudi mi Srbi smo stavrno čudan narod...uvak nam je važnije šta drugi misle i da je drugima dobro a da za sebe .. Srbi pravi muškarci gore dole,...pa dobro pusti čoveka ne moraš ga vređat odmah, nije sam kriv što je u takvom stanju, ni ti nisi idelan shokne pa šta?.

ali stvarno aco sredi se malo, ribe bježimo od takvih očajnika ko đavo od krsta,,,

Iz mog tupog muskog ugla san snova je kada devojka izabere pravi parfem koji se slaze sa njenim mirisom koze i kose. Nirvana. Desi se ponekad na ulici prodje zena pored tebe i ne primetis je, onda uhvatis lagani miris koji je prati pa kao u crtacima te povuce.

Oznojano je dobro samo na slici i iz daljine. Mozda nekome bude fetis.

Back