Мира Марковић: Дачићу, дај ми пензију

Да ли држава треба одобрити Мири Слобину пензију?

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poruka
20.095
Ево ТЕСТА за Дачића.:lol::lol::lol:
Да ли стварно помаже породици Милошевић или је користи,
наравно, највише име Слободана Милошевића за своје покварене циљеве!

..................

МИРА МАРКОВИЋ ТРАЖИ СВОЈА УСТАВНА ПРАВА
Дачићу, дај ми пензију

Зоран Лилић је добио све председничке привилегије, а Слободан Милошевић не може да добије ни обичну пензију
Дачић зна за проблем са пензијом, али ништа не предузима....

5343.jpg

Наследници покојног Слободана Милошевића, ни по доласку СПС-а на власт, не успевају да регулишу уставно право на његову пензију, сазнаје „Правда".

Иако је Милошевић у три мандата био на челу државе, његови наследници не траже никакве привилегије, само пензију коју заслужује и по радном стажу - каже за „Правду" извор близак породици покојног председника Србије и Југославије.
Он каже да је Мира Марковић одавно поднела захтев за исплату пензије, али јој државни органи још нису одговорили.
- Републичка администрација ћути, као да захтев не постоји. С обзиром да Милошевић полаже сва права на пензију, ово одбијање представља само један облик наставка прогона његове породице. Кад би Мира Марковић успела да оствари то право, одрекла би се своје, мање пензије, и узела Слобину. Она не тражи никакве привилегије које, по закону, припадају породици бившег председника Републике - каже наш саговорник.
Ивица Дачић зна за проблем, али ништа не предузима да га реши.
- Дачић је збринуо Лилића, а за Милошевићеву породицу не мари. Од Лилића данас има више користи - каже извор нашег листа.

http://www.pravda.co.yu/dogadjaji/5085/dachiu-da-mi-penziu

Poslednja izmena:
Pa recimo, ali da joj redovno mesečno odbijaju ono što je krala. Plus da dođe sama da čeka u red da je podigne...

Pa pazi, za to sto je krala treba krivicno da odgovara ali to nema veze sa penzijom. Znaci ako joj dokazu za onu nezakonitu dodelu stanova (a bogami i za Stambolica) moze lepo da ide u zatvor pa da tamo prima penziju. I naravno uzeti ono sto su pokrali.

pa znas kad mozemo da tvrdimo za nekog da nije krao?

kad izgubi vlast, na vlast dodju njegovi konkurenti, istraze sve to sto je on radio i ako mu ne podnesu nikakvu krivicnu tj ne osude ga zbog necega znaci da je ili posten ili mnogo dobar lopov koji je za sobom uklonio sve tragove.

Dobrojutro.
Pa šta se praviš onda pametan? Šta oćeš da kažeš? Samo laprdaš da bi nabio postove. Čitaj malo i razmišljaj pre nego što postuješ.

A sto da ne dobije ? Ne uzima ona tu lovu za sebe nego su to donacije za uspesne mlade ljude.

Нисам негативно о томе коментарисала,
(додуше, могло би на некој другој теми, нарочито:
Зашто се баш иде у Немачу? Можда се може усавршавати и у другим земљама
Европе?
Затим,
одкуд фондација Ђинђић и одакле средства за фондацију...)

али сам написала да Ружа има везу,
председника,
а ето Мира мора да моли Дачића, који је тек само министар полиције :neutral:

Конкретно,
написао си да је она крала,
па хајд' напиши шта:?:

Ništa posebno, stanove, pare, kola, dragocenosti, antikvitete, prirodne resurse, glasove, život i vreme narodu, firme, deci od usta krala hranu, poreze, nadležnosti i ostalo... Evo ja napisao. I? Ajd sad ti nešto pametno kaži u njenu odbranu?

Ako želiš da i dalje praviš nekog budalom, onda guglaj malo o delovanju JUL-a, pa nastavi dalje...

Ništa posebno, stanove, pare, kola, dragocenosti, antikvitete, prirodne resurse, glasove, život i vreme narodu, firme, deci od usta krala hranu, poreze, nadležnosti i ostalo... Evo ja napisao. I? Ajd sad ti nešto pametno kaži u njenu odbranu?

Ako želiš da i dalje praviš nekog budalom, onda guglaj malo o delovanju JUL-a, pa nastavi dalje...
A godine ?!Svima nama koji smo bili svesni toga?!
Neka joj skupe solidarnu pomoć , a od moje plate neka ne traži.Slobodno neka nosi gajbice, u Rusiji se to verovatno bolje plaća.

Back