MIONICA...

Mionica je leeeeeeeeepaaaaaaaaaaaaaa ;-) Volim mentalitet tih ljudi tamo a secam se kako sam sa rodjakom krao tresnje bas u Mionici ;-) Krali smo i onaj kukuruz za pecenje! Ih ... pa bosi na Ribnicu na pecanje.... Ehhh to je prava stvar!

sudbina:
nije vise mionica tako anonimna kao nekad, sad se vec culo za nju zahvaljujuci bazenima kako u vrujcima, tako i u sankovicu, misicevi dani, ljudi koji dodju uvek se ponovo vracaju, cesto puta zahvaljujuci bas zaljubljivanju...mada u pravu su bar sto se tice muskaraca, bilo je par bas dobrih frajera! mada sam ja malo starija imam vec oko 30 g. tako da ako si dosta mladja, mozda ne znam tih par tvojih ljubavi!!! ali nije ni bitno , vazno je da nosis lepa secanja iz mionickog kraja1 ;)

Mislim da se Mionica rascula najvise po onom zemljotresu '99. A mozda bih i imala lepo misljenje o Mionci da spalite onu opstinu gde rade neradnci koji su me kostali toliko zivaca.

Ostavi ti opstinu, a sa ljudima sa kojima imas problem ... presavijes papir i tuzis!

Mozda bi ljudi trebali da razmisle o tome zasto za sve krive opstinu i druge lokalne organe! Nemamo nikakvu autonomiju u odnosu na BG i to je veliki problem!

Back