Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam 27 godina i pre mesec dana su mi otkrili miom na unutrasnjem zidu materice, velicine 11 mm. Nikakvu terapiju nisam dobila niti mi je kakva intervencija savetovana. Nisam radjala. Receno mi je samo da se prati i da sto pre treba da rodim. Nema garancije da ce sve biti dobro ili da nece. Cak mi je receno da probam sa alternativnom medicinom ( krema od nevena da se maze po stomaku i neki cajevi). Trenutno sam na tome. Kontrola za 3 meseca.
Vreme je da onda nadjes/te svog ginekologa, nadam se da ne ides svaki put kod drugog.
Odgovor zavisi od toga koliko imas godina, da li si radjala,da li bolujes od nekih bolesti...
Svaki put kod drugog, nazalost, i svaki ima svoje misljenje. Niko nece da preuzme odgovornost da radi takvu operaciju jer imam 28 god. i nisam radjala, pa bi oni to da prate - sto mi je neverovatno jer oni se nece smanjiti, nece nestati, sa njima ne mogu ni zatrudneti i zato i ne vidim svrhu pracenja.
Svaki put kod drugog, nazalost, i svaki ima svoje misljenje. Niko nece da preuzme odgovornost da radi takvu operaciju jer imam 28 god. i nisam radjala, pa bi oni to da prate - sto mi je neverovatno jer oni se nece smanjiti, nece nestati, sa njima ne mogu ni zatrudneti i zato i ne vidim svrhu pracenja.
Може да утиче на пражњење, да притиска дебело црево, да изазива затвор и гасове.Postovani , od pre neku godinu imam miom na zadnjem zidu uterusa i prema desno . Godisnje se poveca za 1cm , tako da je sada 60x60 mm . Menstrualna krvarenja su vise nego obilna na sta sam i navikla .Medjutim od septembra imam neprestalne probleme sa urinarnim infekcijama , a od pre mesec dana su mi se javili i bolovi u stomaku , nadutost i otezano praznjenje creva sto mi stvara neprekidnu mucninu i pritisak una ceo stomak , ledja ,zeludac i cini mi se da cu eksplodirati .Rezultati su mi iznenadujuce dobri ,a bolovi kako kaze dr . iz materice i mioma sto je i verovatni uzrok infekcijama .Preporucena biopsija grlica materice . Za probleme sa praznjenjem se nije izjasnila , pa me zanima da li ovako mali miom moze da izazove ovolike probleme i zar moze da uspori praznjenje creva .Ja vise ne mogu ovako . Unapred hvala .
Draga Kajo i Majo ja sam vec iscrpljena preko mere . U zadnja dva i po meseca verovali ili ne izgubila sam 7 kg . a creva su mi kao tempirana bomba , samo sto ne prsnu tu vise nema prolaza . Tako da mi nije jasno zasto se preganjaju ko ce da me otvori , valjda je bitno pomoci coveku . Dok se ginekolog i hirurg dogovore u cijoj sam nadleznosti mene nece biti .ko prezivi neka prica . Pozdrav