Tvoj problem je ujedno i problem celokupnog ženskog sveta u tim godinama. Vaš problem je što previše razmišljate, uvek se pitate šta on misli, šta će da pomisli, da li da kažete ovo ili ono, da l' neće on to pogrešno protumačiti i sl. Devojke su takve, nemojmo se zavaravati, vi jednostavno želite da budete savršene, pa vas "pogrešne reči" često plaše, strepite od njih, kao da smo mi muškarci bogovi kod kojih ne sme da se "pogreši", a zapravo smo i sami isto tako nesavršeni i recimo pomalo i glupavi za razgovor. I mi nekada ne znamo šta treba reći, razmišljamo preterano, ali obično se pre odlučimo i da lupimo, i da izvalimo,i da kažemo sve što nam je na "vrhu jezika" jer pre shvatimo da niko nije savršen, pa čak ni mi sami... Jednostavno se prepusti, ako te zavoli takvu kakva jesi, a ne kao savršenstvo, mnogo duže će ta veza trajati, a i ti ćeš biti mnogo srećnija i opuštenija... Zato, ne razmišljaj preterano i nikada previše, zamisli da je on neko s kim stalno pričaš, možda će ti i tako biti lakše... Pričaj o svemu bez ustupka, pitaj ga sve što te interesuje,... a siguran sam da te mnogo što-šta interesuje, i siguran sam da će on želeti da ti odgovori. Našali se ponekad, ali bez vređanja, odgovore dočekuj smešeći se, ali imaj svoj stav i ne stidi se da mu kažeš ako se negde ne slažeš s njegovim "odgovorom", a pak kada te oduševi "odgovorom" nagradi ga poljupcem... i to je to!