Министарка енергетике НЕПОЖЕЉНА на отварању "Јужног тока" у Палати Србије

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/...e-radova-na-Juznom-toku-ali-ne-moze-da-govori

Мора се одати свако признање тиму "ИНСАЈДЕРА" који разоткрио сву превару и велеиздају земље око аранжмана владе Србије са "Гаспромом", па морају да се праве и овакве гротескно смешне маркетиншке представе, а да се при томе, а што је тек будалаштина на будалаштину, не дозвољава да говори и министарка енергетике у Влади Србије - само зато јер се појавила у "ИНСАЈДЕРУ" и рекла пар речи о "братској" превари за коју знамо сви; превару века коју подржавају само они који маштају да Путин и буквално окупира Србију.

Делегација крволока из "Гаспрома", тајкунске наказе и покварени властодршци преварили су житеље села Ковиља који су месецима спремали дочек олигарсима и владајућем тријумвирату - обећавали су им и да ће "Св.Путин" доћи http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Sajkaski-cernozem-docekao-cevi-Juznog-toka.sr.html - тако да ће заваривање цеви на фантомском краку "Јужног тока" кога никада неће бити, четнички војвода наредити из Палате Србија.

Poslednja izmena:
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/...e-radova-na-Juznom-toku-ali-ne-moze-da-govori

Мора се одати свако признање тиму "ИНСАЈДЕРА" који разоткрио сву превару и велеиздају земље око аранжмана владе Србије са "Гаспромом", па морају да се праве и овакве гротескно смешне маркетиншке представе, а да се при томе, а што је тек будалаштина на будалаштину, не дозвољава да говори и министарка енергетике у Влади Србије - само зато јер се појавила у "ИНСАЈДЕРУ" и рекла пар речи о "братској" превари за коју знамо сви; превару века коју подржавају само они који маштају да Путин и буквално окупира Србију.

Делегација крволока из "Гаспрома", тајкунске наказе и покварени властодршци преварили су житеља села Ковиља који су месецима спремали дочек олигарсима и владајућем тријумвирату - обећавали су им и да ће "Св.Путин" доћи http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Sajkaski-cernozem-docekao-cevi-Juznog-toka.sr.html - тако да ће заваривање цеви на фантомском краку "Јужног тока" кога никада неће бити, четнички војвода наредити из Палате Србија.

al se tebi sve izmesalo u glavi! ccc, ccc, ccc

Делегација крволока из "Гаспрома", тајкунске наказе и покварени властодршци преварили су житеља села Ковиља који су месецима спремали дочек олигарсима и владајућем тријумвирату - обећавали су им и да ће "Св.Путин" доћи http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Sajkaski-cernozem-docekao-cevi-Juznog-toka.sr.html - тако да ће заваривање цеви на фантомском краку "Јужног тока" кога никада неће бити, четнички војвода наредити из Палате Србија.

Jel to beše ona dronja što je htela naš deo Južnog toka da pokloni Britancima ?

I ti takvog skota braniš !

Зашто да дође кад је све време радила против?
Па мора да дође по протоколу, зато што је министарка енергетике.
Но, овим се жели поништити њено учешће у "ИНСАЈДЕРУ", мада мрка капа јер је народу већ лепо објашњена и ДОКУМЕНТОВАНА "братска" превара века.
ОНИ НЕ МОГУ ИСТИНУ САКРИТИ СПРЕЧАВАЊЕМ МИНИСТАРКЕ ЕНЕРГЕТИКЕ СРБИЈЕ ДА ОДРЖИ ЦЕРЕМОНИЈАЛНИ ГОВОР НА ПРЕДСТАВИ ЗА НАРОД У ПАЛАТИ "СРБИЈА".
Према томе, види се колико су крволоци из "Гасрпома" и домаћи издајници заправо неурачунљиви, али и ВЕОМА УПЛАШЕНИ због "Инсајдеровог" серијала "Гасни (не)споразум".

Poslednja izmena:

A zasto ne govoris o poklanjanju Zelezare u Smederevu Amerikancima?
I sto je glavno zasto ne govoris o otimacini Kosova, nego si se uhvatio za NIS??

Licno, mislim da pises gluposti i da NIS nije prodat u bescenje niti je rec o bilo kakvoj pljacki. A u tom Insajderu ima gomila smesnih i protivrecnih stvari i sve je to lepo objasnjeno na NSPM sajtu gde se je do detalja razradjena cost/benefit analiza o prodaji NIS-a Rusima i neces mi verovati komso, ali NIS nije poklonjen, vec je napravljen mnogo dobar dogovor sa Rusima.

Jedna od retkih stvari koja je dobro uradjena u Srbiji u proteklih 10 godina, zaista. Pa realno, Rusi su od gubitasa kakav je NIS bio napravili firmu koja najvise puni budzet Srbije i koja se siri u regionu, ali uvek ce biti neko da bulazni gluposti poput tebe.

Jel to beše ona dronja što je htela naš deo Južnog toka da pokloni Britancima ?

I ti takvog skota braniš !
Ма који Британци, Британци оно шта су хтели од Србије узели су на Космету. Наравно, мислим на руднике.
Btw, они граде крак од ПОСТОЈЕЋЕГ "Северног тока" до Британије, и ебе им се апсолутно за фантомски крак "Јужног тока" кроз Србију.

Insajder i Brankica superwoman :D

Umalo se pre neko vece ne prevrnuh od smeha kad su na TV reklamirali njenu knjigu... te neko joj preti, te ovo , te ono... show breeee... :D

- - - - - - - - - -

Ма који Британци, Британци оно шта су хтели од Србије узели су на Космету. Наравно, мислим на руднике.
Btw, они граде крак од ПОСТОЈЕЋЕГ "Северног тока" до Британије, и ебе им се апсолутно за фантомски крак "Јужног тока" кроз Србију.

Jok more Mustafa.. hebe se njima i te kako da oni uzmu u svoje vlasnistvo Juzni Tok kroz Srbiju.. i te kako Mustafa :D

Umalo se pre neko vece ne prevrnuh od smeha kad su na TV reklamirali njenu knjigu... te neko joj preti, te ovo , te ono... show breeee... :D

Brankica je dobar novinar (istrazivacki, otkrila je i mnogo toga korisnog - "Luka Dunav", "Ceca & co") i to nema veze sa ovom temom. Moze da se nekom svidja ili ne, ali neki dobri rezultati ostaju.

- - - - - - - - - -

Jok more Mustafa.. hebe se njima i te kako da oni uzmu u svoje vlasnistvo Juzni Tok kroz Srbiju.. i te kako Mustafa :D
Moje neko misljenje je da zele da sprece ili uspore gradnju Juznog toka, jer ih je na primer na onom Samitu najvise interesovalo ko ce i kada graditi deo Juznog toka kroz Srbiju.

Moje neko misljenje je da zele da sprece ili uspore gradnju Juznog toka, jer ih je na primer na onom Samitu najvise interesovalo ko ce i kada graditi deo Juznog toka kroz Srbiju.

A moje misljenje je da nam ga otmu ko detetu lizalicu.. vec ako ne mogu da ga sprece, a razlog za sprecavanje je da Rusija nema ovde uticaja nego da oni jasu i cepaju Srbiju kako im cef...

- - - - - - - - - -

Dobro kad ti kazes....ali ne bih dalje o tome.

Ja ti rekoh.. upisulja strani agent koja dize hajku na "nepodobne".. ich da zucne o kriminalu pulena zapada..

Brankica je dobar novinar (istrazivacki, otkrila je i mnogo toga korisnog - "Luka Dunav", "Ceca & co") i to nema veze sa ovom temom. Moze da se nekom svidja ili ne, ali neki dobri rezultati ostaju.
Сјајан резулат је постигао и тим који је Бранкица створила, а који је урадио и серијал "ГАСНИ (НЕ)СПРАЗУМ".

- - - - - - - - - -

Ništa novo,nepoželjan je svako ko se bori za interese Srbije...

Тако је, репка.

Да ли ти заиста мислиш да су овде сви глупи, повозити и блесави као и ти ?
Ти бре све нас хоћеш да правиш будалама и жедне да преводиш преко воде ! Нико ништа не зна нити је било шта у свом животу видео осим тебе !
Ма море мочи марвењаку у свој брлог и тамо лупетај.
Па онда ти лепо изађи, остави тастатуру, мало прошетај, разбистри главу па ископај рупу 1х1 и у њу на сав глас вики три пута :

ЈАО МАЈКО ШТО САМ СРЕЋАН КОЛИКО САМ ГЛУП !

То затрпај, врати се кући и иди, поздрави газдарицу и пошаљи је овде да она типка. Да напон видимо колико она заиста има интелигенције кад нам шаље такве као што си ти.

A moje misljenje je da nam ga otmu ko detetu lizalicu.. vec ako ne mogu da ga sprece, a razlog za sprecavanje je da Rusija nema ovde uticaja nego da oni jasu i cepaju Srbiju kako im cef...

- - - - - - - - - -

Ja ti rekoh.. upisulja strani agent koja dize hajku na "nepodobne".. ich da zucne o kriminalu pulena zapada..

Сјајан резулат је постигао и тим који је Бранкица створила, а који је урадио и серијал "ГАСНИ (НЕ)СПРАЗУМ".

.

Pa vi skrenuste pricu sa ministarke na Brankicu. Svoje misljenje sam rekla.
Sojicu, ne mozes svakog da proglasavas za stranog agenta ko radi svoj posao.

Komsija, ne mozes da je hvalis u nebesa, jer stoji ovaj argument koji je naveo bas Sojic, nikad nije recimo ispitala umesanost ambasadora u nase predizborne i postizborne procese.

Itd.

Poslednja izmena:

Aha... interesantno "istrazivacko novinarstvo" bez reci o kriminalu zapadnih placenika, siptarskoj drogi na tone.. i tako jos ponesto..

- - - - - - - - - -

Ти бре све нас хоћеш да правиш будалама и жедне да преводиш преко воде ! Нико ништа не зна нити је било шта у свом животу видео осим тебе !
Па онда ти лепо изађи, остави тастатуру, мало прошетај, разбистри главу па ископај рупу 1х1 и у њу на сав глас вики три пута :

То затрпај, врати се кући и иди, поздрави газдарицу и пошаљи је овде да она типка. Да напон видимо колико она заиста има интелигенције кад нам шаље такве као што си ти.

repka :)

- - - - - - - - - -

Тако је, репка.

Taj serijal o "Gasnom nesporazumu" je takva baljezgarija u koju samo totalno neobavesten ili neobrazovan covek moze da poveruje.
Na primer, dizu frku oko niske rudne rente i serru kako bi dobili 30 miliona vise u budzetu zbog toga, dok sa druge strane Srbija ima tu pogodnost i privilegiju da ne mora da placa rezervisane, a ne povucene kolicine gasa za razliku od vecine zemalja cime stedimo 300 miliona evra svake godine.

- - - - - - - - - -

Imas vecnu reputaciju od mene. :mrgreen:

Па мора да дође по протоколу, зато што је министарка енергетике.
Но, овим се жели поништити њено учешће у "ИНСАЈДЕРУ", мада мрка капа јер је народу већ лепо објашњена и ДОКУМЕНТОВАНА "братска" превара века.
ОНИ НЕ МОГУ ИСТИНУ САКРИТИ СПРЕЧАВАЊЕМ МИНИСТАРКЕ ЕНЕРГЕТИКЕ СРБИЈЕ ДА ОДРЖИ ЦЕРЕМОНИЈАЛНИ ГОВОР НА ПРЕДСТАВИ ЗА НАРОД У ПАЛАТИ "СРБИЈА".
Према томе, види се колико су крволоци из "Гасрпома" и домаћи издајници заправо неурачунљиви, али и ВЕОМА УПЛАШЕНИ због "Инсајдеровог" серијала "Гасни (не)споразум".

То инсистирање на протоколу ме подсетило на речи једног прагматичара који је обичавао да прича о прескакању препрека, понекад је, наиме, неопходно прескочити формалности, како он то рече, визионарски.

Back