Министар у Влади Ђуре Мацута на састанку са страним државником није имао српску заставу иза себе, а застава иностране државе је ту

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.069
Погледајте састанак министра Зукорлића и сиријског председника.

Gsq-kWwX0AAWApc

Овим поступком министар је прекршио Закон о изгледу и употреби грба, заставе и химне Републике Србије

https://www.paragraf.rs/propisi/zakon-o-izgledu-upotrebi-grba-zastave-himne-republike-srbije.html

Pravilo o isticanju grba, odnosno zastave strane države

Član 8

Grb, odnosno zastava strane države mogu se isticati u Republici Srbiji samo uz grb, odnosno zastavu Republike Srbije, osim ako potvrđenim međunarodnim ugovorom nije drukčije određeno.

Усаме Зукорлић је - Министар у Влади Републике Србије задужен за помирење,регионалну сарадњу и друштвену стабилност

Дакле, Сирија не спада ни у помирење ни у регионалну сарадњу ни у друштвену стабилност.

Са сиријским председником могао је да се састане председник Србије или министар иностраних послова.

Али не Зукорлић. Осим ако ово министарство није министарство за исламска питања, а не за помирење, регионалну сарадњу и друштвену стабилност.

Ne razumem zasto el Dzabulani i el Zukorlani imaju brkove?
Sto se tice sastanka,sigurno su dogovarali prijem Demokratske republike Sirije u Otvoreni Balkan i viznoj liberalizaciji za pripadnike Oslobodilacke vojske Sirije

Citam, Usame rodjen u Alziru.

Ima drzavljanstvo Srbije, BiH i Alzira.

Ovo je za smenu ministra.

(Ne drzavljanstvo, vec nepostovanje zastave)

U normalnoj drzavi.
:think:svi smo mi pomalo nacionalisti ?

da si bio u tom kabinetu,.. da si se lično uverio da je samo ta zastava bila postavljena tamo,.. rekao bih - OK, u pravu si..

a, ovako, ti gutaš šta ti mediji serviraju.

da si bio u tom kabinetu,.. da si se lično uverio da je samo ta zastava bila postavljena tamo,.. rekao bih - OK, u pravu si..

Хоћеш рећи да је, формално, истакао заставу током састанка, али да ју је ћушнуо улево, да се не види приликом сликања?

Е, и то је за најстрожу осуду.

Ma hoces li smeti madzarsku zastavu da sutiras levo desno kad ti madzar bude bio gospodar? :think:

Ne palim se na nacionalizam ;) .
Ja sam iz Vojvodine. Nas su drugačije učili i uvek smo živeli bolje od vas.
Ma to je u redu,ali mi smo bolji ljudi od vas i manji sovinisti:)ne mozes biti austrougarski ucenik i ne sovinist:confused:
Nego,nisi odgovorio,jel smes madzaru da kazes da se ne lozi preterano?Proslost i buducnost necu ni da pominjem,tu je vec makovo zrno garantovano:whistling:

Ma to je u redu,ali mi smo bolji ljudi od vas i manji sovinisti:)ne mozes biti austrougarski ucenik i ne sovinist:confused:
Nego,nisi odgovorio,jel smes madzaru da kazes da se ne lozi preterano?
Smem prijatelju da kažem sve što mislim !
Ali ne slušam,.. i ne nasedam na glupe provokacije,.. ni tebe niti bilo koga, ko me ranije nije uverio
kasno je da se menjam.
A, "hvala" ti za ono "šovinista".
da ti prijavim post ? :per:
Proslost i buducnost necu ni da pominjem,tu je vec makovo zrno garantovano:whistling:
Pominji šta hoćeš,.. od-volje ti,..

Back