Министар рада и запошљавања,ЗоранЂорђевић, ПОСТАО РУСКИ ДОКТОР НАУКА!

Да ли се ови у Русији који му дадоше ту диплому спрдају

• 1. само са њим

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
Мора да је био добар драјвер, чим је успео да се довезе до аналних отвора оних који су му омогућили да у позне дане стекне звања која није могао знањем у младости

Мора да је био добар драјвер, чим је успео да се довезе до аналних отвора оних који су му омогућили да у позне дане стекне звања која није могао знањем у младости
Ti si isto u mladosti pisao pesme o S-300

Dok ga Jicrahel nije uništio...

A mislite da Ruje imaju jake kriterijume oko diploma?
Ma jok, iste su kao i kod nas.
Jedino one omrznutog zapada se teže dobijaju.

Rusija kao i Zapad imaju svoje Mega- Giga- Teratrend-ove.

Nes' mi verovati, al' tamo diplomira svako ko plati. To im je ujedno i smisao postojanja.
Naravno, sve to pod uslovom da ima dosta kompleksasa koji su spremni da plate za takvu diplomu.

Rusija kao i Zapad imaju svoje Mega- Giga- Teratrend-ove.

Nes' mi verovati, al' tamo diplomira svako ko plati. To im je ujedno i smisao postojanja.
Naravno, sve to pod uslovom da ima dosta kompleksasa koji su spremni da plate za takvu diplomu.
da li u Americi, Nemačkoj ili Holandiji...vladu čine matore fakultetlije...ljudi bez znanja stranih jezika...

da li u Americi, Nemačkoj ili Holandiji...vladu čine matore fakultetlije...ljudi bez znanja stranih jezika...
Suština je da i kod njih postoje neka mesta gde možeš na brzinu diplomu uhvatiti ali da ćeš nešto preterano napredovati kao u Srbiji i Rusiji sa tim teško.

Ај да им и опростимо што не знају стране језике, али има их пуно који нису савладали ни матерњи.

Suština je da i kod njih postoje neka mesta gde možeš na brzinu diplomu uhvatiti ali da ćeš nešto preterano napredovati kao u Srbiji i Rusiji sa tim teško.
gledao sam neke emisije o milijarderima...gde milijarderi svoju decu drže dalje od odlučivanja u firmi...

Ај да им и опростимо што не знају стране језике, али има их пуно који нису савладали ни матерњи.
ne mogu da se setim imena ministra...koji je u svojoj biografiji, napisao da govori...bošnjački, hrvatski...a služi se i pomalo makedonskim

Ово признање Зоран Ђорђевић примио је као први министар у влади Србије и други политичар у Србији, после председника Србије Александра Вучића.

- Ово признање представља врхунац моје каријере у овом тренутку. Волео бих да је мој отац жив, да ово види, сигуран сам да би био поносан - рекао је у једном од интервјуа, раније министар Зоран Ђорђевић.
555837_zoran-djordjevic_ls.jpg

Шоферски доктор наука:hehe: или чега другог :aha:. Дал` да се :zcepanje::hahaha1::rotf: или да :rida::rida::rida::?:
.

Mislim da su poceli na kraju sa svima nama da se sprdaju, premda treba primetiti da njihov prag za dodeljivanje pocasnih doktorata nama kao strancima, i nije nesto visok.

Navodi da je profesionalno iskustvo sticao na rukovodećim pozicijama u oblasti finansijskog i izvršnog menadžmenta u renomiranim domaćim i međunarodnim kompanijama (Comtrade, Kabel-X...).
Pa ono, kada čovek razmisli... i vozač je u neku ruku rukovodilac. Mislim, rukama (valjda) drži volan i upravlja (vodi) automobil.

Back