Ljuta Tica
Veoma poznat
- Poruka
- 13.648
Мора да је био добар драјвер, чим је успео да се довезе до аналних отвора оних који су му омогућили да у позне дане стекне звања која није могао знањем у младости
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si isto u mladosti pisao pesme o S-300Мора да је био добар драјвер, чим је успео да се довезе до аналних отвора оних који су му омогућили да у позне дане стекне звања која није могао знањем у младости
On namerno nije hteo da se specijalizuje i bude stručnjak kao njegovi ministri. Pobornik je opšteg znanja o svemu ali ministre tera da se specijalizuju u roku od par sati.Sve sami doktori naukaJedino Vucic nema doktorat iako se u sve razume i zna..
A mislite da Ruje imaju jake kriterijume oko diploma?
Ma jok, iste su kao i kod nas.
Jedino one omrznutog zapada se teže dobijaju.
da li u Americi, Nemačkoj ili Holandiji...vladu čine matore fakultetlije...ljudi bez znanja stranih jezika...Rusija kao i Zapad imaju svoje Mega- Giga- Teratrend-ove.
Nes' mi verovati, al' tamo diplomira svako ko plati. To im je ujedno i smisao postojanja.
Naravno, sve to pod uslovom da ima dosta kompleksasa koji su spremni da plate za takvu diplomu.
Suština je da i kod njih postoje neka mesta gde možeš na brzinu diplomu uhvatiti ali da ćeš nešto preterano napredovati kao u Srbiji i Rusiji sa tim teško.da li u Americi, Nemačkoj ili Holandiji...vladu čine matore fakultetlije...ljudi bez znanja stranih jezika...
da li u Americi, Nemačkoj ili Holandiji...vladu čine matore fakultetlije...ljudi bez znanja stranih jezika...
gledao sam neke emisije o milijarderima...gde milijarderi svoju decu drže dalje od odlučivanja u firmi...Suština je da i kod njih postoje neka mesta gde možeš na brzinu diplomu uhvatiti ali da ćeš nešto preterano napredovati kao u Srbiji i Rusiji sa tim teško.
ne mogu da se setim imena ministra...koji je u svojoj biografiji, napisao da govori...bošnjački, hrvatski...a služi se i pomalo makedonskimАј да им и опростимо што не знају стране језике, али има их пуно који нису савладали ни матерњи.
Ово признање Зоран Ђорђевић примио је као први министар у влади Србије и други политичар у Србији, после председника Србије Александра Вучића.
- Ово признање представља врхунац моје каријере у овом тренутку. Волео бих да је мој отац жив, да ово види, сигуран сам да би био поносан - рекао је у једном од интервјуа, раније министар Зоран Ђорђевић.
![]()
Шоферски доктор наука
или чега другог
. Дал` да се
или да
.
izvesna suma u zelenim novčanicama i dobija se titulaMislim da su poceli na kraju sa svima nama da se sprdaju, premda treba primetiti da njihov prag za dodeljivanje pocasnih doktorata nama kao strancima, i nije nesto visok.
Pa zar je dotle doslo?izvesna suma u zelenim novčanicama i dobija se titula
kako drugačije...gde si videla, da se pošten čovek druži sa lopovom i govori kako su dobri prijatelji...Pa zar je dotle doslo?
Ne znam na sta aludiras tacno jer ne pratim rad tog ministra do detalja, ali uopstno, ima mnogo nelogicnosti u tom ruskom dodeljivanju titula.kako drugačije...gde si videla, da se pošten čovek druži sa lopovom i govori kako su dobri prijatelji...
jedino što taj radi...on parazitira na leđima srpskih građanaNe znam na sta aludiras tacno jer ne pratim rad tog ministra do detalja, ali uopstno, ima mnogo nelogicnosti u tom ruskom dodeljivanju titula.
Peto, nema ko drugi.Није то због титуле, нешто друго кара коке.
Pa ono, kada čovek razmisli... i vozač je u neku ruku rukovodilac. Mislim, rukama (valjda) drži volan i upravlja (vodi) automobil.Navodi da je profesionalno iskustvo sticao na rukovodećim pozicijama u oblasti finansijskog i izvršnog menadžmenta u renomiranim domaćim i međunarodnim kompanijama (Comtrade, Kabel-X...).