Министар Поповић честитао Спутњику шести рођендан

982605_26-01.jpg

https://rs.sputniknews.com/politika/202102121124594312-putin-cestitao-dan-drzavnosti-srbije/
Председник Русије Владимир Путин упутио је честитку председнику Србије Александру Вучићу поводом Дана државности Србије, 15. фебруара.
"Примите срдачне честитке поводом националног празника Ваше земље - Дана државности. У Русији високо цене односе са Србијом који се темеље на давним традицијама братског пријатељства, културне и духовне блискости", навео је Путин у честитки.
Он је изразио уверење да даљи развој билатералног стратешког партнерства, конструктивне сарадње у различитим областима, одговара коренитим интересима народа две земље и безбедности и стабилности на европском континенту.
Искрено желим Вама, господине Председниче, добро здравље и успехе, а свим вашим суграђанима - благостање и просперитет“, наводи се у честитки председника Путина.

Како СПУТЊИК ЈАВЉА:
Ухапшен бивши начелник Криминалистичке полиције Београд
1024

https://rs.sputniknews.com/vesti/20...si-nacelnik-kriminalisticke-policije-beograd/
Бивши начелник Киминалистичке полиције Београда Илија Милачић ухапшен је данас, потврђено је Тањугу.
За сада нема других информација у вези са хапшењем Милачића, а београдски медији пишу да му је одређено задржавање до 48 сати.

To je isto

Medijsko krilo KGB komunjjara

Ej, Privrednik sa budžeta... Tek za sat i po mi se vraća prva grupa gatherer-a u bazu pa možemo da se lepo družimo da utucam vreme... Znaš ona sigrica što sam se hvalio... Sad igram sa Rusima... Najjači su na serveru i medju top 5 medju serverima kad se krljamo... Pre dve nedelje smo odjebali neke Amerikance, ostali Nemci kao drugoplasirani na serveru ali moraju da nas slušaju kad je medjuserversko krljanje... Rusi su to....[/QUOTE]

Ej, Privrednik sa budžeta... Tek za sat i po mi se vraća prva grupa gatherer-a u bazu pa možemo da se lepo družimo da utucam vreme... Znaš ona sigrica što sam se hvalio... Sad igram sa Rusima... Najjači su na serveru i medju top 5 medju serverima kad se krljamo... Pre dve nedelje smo odjebali neke Amerikance, ostali Nemci kao drugoplasirani na serveru ali moraju da nas slušaju kad je medjuserversko krljanje... Rusi su to....
Da, povlače se u svet video-igrica kada su popišani u stvarnom životu.

Amerikanci misle da igraju samo dok dobijaju a vole da plate i da vide da im se plaćanje isplati. Najveći problem im je kad im puknu perjanice... Pobegnu kud koji mili moji

Švabe igraju oprezno, vole da napadnu jedino ako ih ništa ne košta a stipse nevidjene - jedno drugom ne pomaźe...

Rusi su mi i dalje misterija... Ćute, ćute, pa zauzmu server... Razumenjuju iskustva, hoće da pomognu. Ludi dok napadaju, još ludji ako su napadnuti... A kuku si ga tebi ako ih napustiš kad im ne ide kako treba... To ne praštaju... Pa kad stanu na noge kaži game over izdajniče...

Back