Министар Лончар потписао: ВАКЦИНАЦИЈА ОБАВЕЗНА, грађани више немају избора!

ne znam jesmo vec jednom konstatovali da je ovo jos jedna laz i zuta propaganda,
.....salim se, znam,....u tekstu ne stoji o kojim se vakcinama radi, a radi se samo o nekim konkretnim,sto u zakonu naravno stoji,
a ne uopsteno svaka vakcina,
vakcina protiv tetanusa je recimo obavezna, al sta znaju seljaci sta je tetanus, a sta korona

ne znam jesmo vec jednom konstatovali da je ovo jos jedna laz i zuta propaganda,
.....salim se, znam,....u tekstu ne stoji o kojim se vakcinama radi, a radi se samo o nekim konkretnim,sto u zakonu naravno stoji,
a ne uopsteno svaka vakcina,
vakcina protiv tetanusa je recimo obavezna, al sta znaju seljaci sta je tetanus, a sta korona
Ниси ти то добро схватила, Др Смрт хоће да нам уведе присилну вакцинацију и то неће проћи.

Закон Јевропо, закон који омогућава присилну вакцинацију, то покушава да нам уведе. То је кршење основних људских права и имам права да употребим сва средства да заштитим то право.

Закон Јевропо, закон који омогућава присилну вакцинацију, то покушава да нам уведе. То је кршење основних људских права и имам права да употребим сва средства да заштитим то право.
ali u zakonu stoji o kojim vakcinama se radi,
pa i mi smo 70-ih dobijali obavezne vakcine, 3-4 komada

ali u zakonu stoji o kojim vakcinama se radi,
pa i mi smo 70-ih dobijali obavezne vakcine, 3-4 komada
Нема везе које вакцине су у питању, закон одобрава ПРИСИЛНУ ВАКЦИНАЦИЈУ. Разумеш? ПРИСИЛНУ!

Треба да постоји обавезна вакцинација НОРМАЛНО али не и за ову болест која по својој природи и стопи смртности не може да се сврста у ранг туберкулозе,тетануса, великог кашља, малих богиња и других опасних и искорењених болести управо захвљајући масовоној вакцинацији. Вакцинација треба да буде препоручена само угроженим групама док кроз не угрожене групе вирус има само да протутњи и веома брзо доћи ће до колективног имунитета зато што већина људи не реагује бурно на њега.

Back