Ministar loncar najavio hapsenje ljudi koji se bave poslom teorija zavere

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.720
Postoje ljudi koji se bave gradjevinarstvom, ljudi koji se bave politikom, ljudi koji se bave novinarstvom, postoje pekari, apotekari, moleri, ugostitelji, ..... tako posrtoje i ljudi koji se bave poslom teorija zavere. A gospodin ministar Loncar je najavio da ce poceti hapsenje ljudi koji se bave poslom teorije zavere.

Moje pitanje glasi da li postoji jos neka drzava u Evropi koja hapsi ljude koji se bave teorijama zavere? da li u Americi hapse ljude koji se bave teorijama zavere?? Da li postoji bilo koja drzava u svetu koja hapsi ljude koji se bave teorijama zavere?

Takodje pitam DA LI POSTOJI JOS NEKA DRZAVA U SVETU KOJA HAPSI LJUDE KOJI IZNESU SVOJE MISLJENJE I STAV O VAKCINAMA??

I da li postoji zakonska mogucnost da gospodin ministar sprovede hapsenje i trpanje u zatvor ljude koji se bave poslom teorija zavere?

Ako neko iznese svoje misljenje i stav o bilo cemu pa i o medicinskoj nauci ili o ravnoj zemlji ili o vakcinama da li moze biti uhapsen obzirom na zakon koji kaze da je u Srbiji omogucena sloboda govora i misljenja i zastupanje stavova.

Ili da li to znaci da medicina je postala zlatno tele u Srbiji i da niko nista nesme da kaze protiv medicine i da niko nesme da kritikuje medicinu??? Ako je to tako onda koji je to zakon po kome se kaznjavaju ljudi koji kritikuju medicinu???

Ako je medicina postala nedodirljiva i postala zlatno tele i bozanstvo da li to znaci da u Srbiji vlada medicinska i farmakoloska diktatura????

Evo dokaza da je najavio hapsenje teoreticara zavere: https://rs.n1info.com/vesti/loncar-predlaze-zabranu-antivakserskih-poruka-na-drustvenim-mrezema/

Nikada u istoriji, osim u dva evropska slučaja u XX veku, i u jednom evropskom slučaju u XXI veku, nije javno iznošena nečija dijagnoza. Dijagnoza je tajna i ona ostaje između pacijenta i bolesnika. Ali... U Hitlerovom Trećem Rajhu, tokom tridesetih godina prošlog veka, javno su iznošene dijagnoze Hitlerovih političkih protivnika. Hitlerov Rajh je pao i sa tim je bilo završeno za oko pola veka. A onda je u Srbiji 90-tih gamad koja je bila na vlasti javno iznosila dijagnoze svojih političkih protivnika. Šešelj ili neki drugi politički pigmej iz SPS-a i/ili JUL-a dođe na televiziju sa papirima i kaže, otprilike, Vuk Drašković se lečio na psihijatriji tad i tad (i ima tu i tu dijagnozu), ili Vesna Pešić je u mladosti bolovala od te i te polne bolesti... Pih. Bruka. I krajem novembra 2015. godine, u Nikolićevoj i Vučićevoj Srbiji, ministar Zlatibor Lončar javno je iznosio dijagnozu izvesnog Aleksandra Kornica. Dakle samo u nacističkoj Nemačkoj, Miloševićevoj Srbiji, ali i u Nikolićevoj i Vučićevoj Srbiji. Vidite li sa kim smo 90-tih imali posla? I sa kim sada imamo posla? No comment.

Krenuo covek kuci posle vakcinacije i pao mrtav. Da li se ovo karakterise kao teorija zavere ili ne.

Screenshot_2.png

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar predložio je da se na društvenim mrežama u Srbiji uvede zabrana emitovanja poruka protiv vakcinacije stanovništva.

Odgovarajući na pitanja poslanika u Skupštini Srbije, ministar je kazao da antivakserima ne treba davati prostora u medijima i na društvenim mrežama."

U toj vesti nema ni reci o teoreticarima zavere, niti je ministar "najavio" bilo kakvo hapsenje. Kao po ustaljenom obicaju totalno si izvrnuo ceo text kako tebi odgovara.
Nigde ne pise nista o teorijama zavere vec o ZABRANI dezinformacija o vakcinisanju na DRUSTVENIM MREZAMA i u medijima. Isto se moze voditi kao krivicni prekrsaj u zavisnosti sta pise i sa koliko osnova a opet nema, ni jedne reci o bilo cijem hapsenju. Kao sto pise u textu, Twitter, Facebook, Google
I druge socijalne platforme su te dezinformacije odavno zabranile a mnogi mediji u Kanadi i Americi ne objavljuju dezinformacije o vakcini.
Prema tome, niko na ovom forumu nece biti uhapsen ako napise da je Zemlja ravna ploca pa cak ni ako napise nesto protiv vakcine. Ali U tvom slucaju mislim da ti mozes biti bezbrizan jer ti na ovom forumu ne pises teorije zavere vec totalne gluposti i nebuloze.

Ljudi ako vas kazne zbog teorije zavere NEMOJTE PLACATI KAZNU!!! Jer nemaju oni toliko zatvora da smeste toliki broj slobodnomislecih ljudi!!!! nemaju oni 4 000 000 zatvorskih celija koliko ima nas koji ne zelimo da primimo vakcine njihove!!
A ko tebe (i ostalih 4 000 000) uopste primorava da primis vakcinu? I gde pise da drzava Srbija hapsi one koji ne zele vakcinu? Mozda da nam pruzis jos jedan od tvojih "neoborivih DOKAZA" za ovu tvoju tvrdnju, jer u suprutnom ako nisu tacne, tvoje tvrdnje su dezinformacije o vakcinisanju o kojim ministar Loncar govori.
P.S.
Dude.....niko ovde nece platiti kaznu zbog pisanja "teorija zavere". Prestani da panicis.

Poslednja izmena:
Njima gori pod nogama pa im sad svi smetaju - izgleda da vise ne ide po planu. Mora da su ih one babe i djedovi koje su ganjali po cukama sa vakcinama odjebali. Kratko i jasno - MRS!
Задње им је ово мајмунисање са увозом пелцовних странаца - србски туризам за вакцинацију...:roll:

Не могу да намакну ни 15% оваца за пелц, па макар попалили целу Србију ко Нерон Рим

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar predložio je da se na društvenim mrežama u Srbiji uvede zabrana emitovanja poruka protiv vakcinacije stanovništva.

Odgovarajući na pitanja poslanika u Skupštini Srbije, ministar je kazao da antivakserima ne treba davati prostora u medijima i na društvenim mrežama."

U toj vesti nema ni reci o teoreticarima zavere, niti je ministar "najavio" bilo kakvo hapsenje. Kao po ustaljenom obicaju totalno si izvrnuo ceo text kako tebi odgovara.
Nigde ne pise nista o teorijama zavere vec o ZABRANI dezinformacija o vakcinisanju na DRUSTVENIM MREZAMA i u medijima. Isto se moze voditi kao krivicni prekrsaj u zavisnosti sta pise i sa koliko osnova a opet nema, ni jedne reci o bilo cijem hapsenju. Kao sto pise u textu, Twitter, Facebook, Google
I druge socijalne platforme su te dezinformacije odavno zabranile a mnogi mediji u Kanadi i Americi ne objavljuju dezinformacije o vakcini.
Prema tome, niko na ovom forumu nece biti uhapsen ako napise da je Zemlja ravna ploca pa cak ni ako napise nesto protiv vakcine. Ali U tvom slucaju mislim da ti mozes biti bezbrizan jer ti na ovom forumu ne pises teorije zavere vec totalne gluposti i nebuloze.
Бесмислаца је цензурисати велику већину становништва, кад може контра ефекат одласка на друге платформе и мреже да им се обије о главу...

Сва та застрашивања Лончара и цоо су смешна, јер је већи страх од ефеката вакцинације него од короне

Necu da kazem. Rekao sam da je covek krenuo kuci posle vakcinacije i srusio se (pao) mrtav. Ti kazes da se to desava cesto, da vidjas svaki dan kako ljudi padaju.
Ne ja sam rekao da znam nekoliko ljudi koji su tako umrli, za sve je presudan bio srcani udar samo za jednu osobu mozdani udar ( aneurizma). Ljudi umiru svaki dan, milioni su primili vakcine ( dve) ne vidim da padaju mrtvi odmah nakon sto su primili...

Ne ja sam rekao da znam nekoliko ljudi koji su tako umrli, za sve je presudan bio srcani udar samo za jednu osobu mozdani udar ( aneurizma). Ljudi umiru svaki dan, milioni su primili vakcine ( dve) ne vidim da padaju mrtvi odmah nakon sto su primili...
A ona doktorka sto je primila astrazekana, bio prenos uzivo, isto pala od aneurizmu?

Back