MINIMUM GODINA ZA PRVI PUT

W.A.S.P.:
По мом мишљењу овакве теме се постављају из следећих разлога
1.)Риба је скинула ђану рано па се покајала и сад чека да нека одговори да је скинула ђану пре ње па да ова не мисли више о себи да је *****
2.)Да би рекламирале своју невиност
3.)Риба има богтепитаколко година и нико неће да је фирца па чека да одговори нека старија од ње па да јој ублажи комплексе
4.)Риба има богтепитаколко година и неће да се фирца ал је сконтала да је пукла па чека да неко одговори да је у праву па да се предомисли
5.)Риба би да скине ђану ал је мала па конта да ће да испадне дроља и чека да се накупи одговра да треба то да уради што пре како би се охрабрила ...
6.)Неки паћеник мува неку цицу на тинејџерима (и оће да се пвајди а она невина) па је направио себи клона и направио тему овде (пошто зна да има фрикова колко оћеш) како би је убедио да треба да скине минџу што раније ....

........ovo nije bilo pitanje............

W.A.S.P.:
1.)Риба је скинула ђану рано па се покајала и сад чека да нека одговори да је скинула ђану пре ње па да ова не мисли више о себи да је *****
3.)Риба има богтепитаколко година и нико неће да је фирца па чека да одговори нека старија од ње па да јој ублажи комплексе
4.)Риба има богтепитаколко година и неће да се фирца ал је сконтала да је пукла па чека да неко одговори да је у праву па да се предомисли
5.)Риба би да скине ђану ал је мала па конта да ће да испадне дроља и чека да се накупи одговра да треба то да уради што пре како би се охрабрила ...
6.)Неки паћеник мува неку цицу на тинејџерима (и оће да се пвајди а она невина) па је направио себи клона и направио тему овде (пошто зна да има фрикова колко оћеш) како би је убедио да треба да скине минџу што раније ....

Hehehehehe, cini mi se da je dosta toga, ako ne i sve, sto je W.A.S.P. napisao tacno...

W.A.S.P.:

1. Tema je promashila Teen forum,
2. Izgleda da si veoma taktican covek, s obzirom da si odvojio ovoliko vremena za blagonaklon odgovor,
3. Brzo kucas...

W.A.S.P.:
све у свему препознала си се у тексту па сад уједаш :) а вампирица ти је предпостављам клон ...

ne bavim se kloniranjem......malo sam ozbiljnija..........i ne, nisam se prepoznala........ja sam malo okasnila sa tim prvim putem i bilo mi je super............a i sada me nije sramota........niti cu svoju decu morati da lazem kad me budu pitali kada sam ja prvi put imala ozbiljnu vezu(mislim sex).............. :lol: :lol: :lol:

Back