Pa jedan je Bjelogrlić , ali koliko ima glumaca (pogotovo onih što ne mogu nigde da nađu nikakav angažman) , to je isto kao da kažeš ne znam teniseri su bogati, evo pogledaj Nole težak stotine miliona dolara, da ali Nole je jedan jedini i možda još njih 5 ili 10 u svetu zarađuje toliko i živi tako, šta je sa onim teniserima koji su ne znam 100 i neku na ATP listi ili 500-ti koji ono igraju na nekim levim turnirima gde zarađuju možda po par hiljada evra (ili ne zarade ništa ako ispadnu ranije) a pritom sve plaćaju sami, ne znam putovanja, hotele, opremu, trenere, fizioterapeute, ishranu i ono to što zarade od turnira i nastupa nije im dovoljno ni troškove da pokriju, a većina tenisera je u toj situaciji, a ne kao Nole da imaju milione, jahte i šta ja znam.
Tako i glumci, tako i kod nas, ima njih nekolicina koji su deo tih raznih klanova, što Bjela, što recimo Laza Ristovski koji se ušlihtao ovoj vlasti pa dobija od ministarstva kulture silne pare za kojekakve projekte , mislim svako doba i u svakom sistemu (koliko god on sranje bio) uvek ima neko kome je dobro i ko je pun love ali oni nisu pravilo niti nekakav realni pokazatelj nečega već izuzeci.