- Poruka
- 1.682
Koji su minimalni standardi koje vaš partner mora ispuniti za ozbiljnu vezu, potencijalno brak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasno. Svi imamo neke standarde. Ti ih nemaš?Jel to ozbiljno pitanje?
Ne mislim na inicijalni doživljaj i zaljubljivanje. Već kako zbližavanje počinje, a veza postaje ozbiljnija i potencijalno teži braku, svi valjda imamo taj tefter.Kada upoznam nekoga ne izvadim tefter sa anketom ili spiskom pa krenem da čekiram! Ne znam, ne razmišljam o tome. Šta je standard za partnera?
Neko ili ti odgovara ili ne. Ne mogu unapred da kažem: OK, visina mi ne odgovara pa odustajem... ili način nečijeg života, navike... ne znam... nekako od kuda znam... upoznaš nekoga pa ili te privuče ili ne. Ako te neko ne privlači može da ispunjava sve standarde i šta onda?
Ili obrnuto - neko je totalna suprotnost od onoga što si mislio da ti se dopada i padneš na - nešto!
Скроз је питање на месту. Па, да је пре свега или паметна, или стварно добра и неискварена, и бар неки солидан изглед.Koji su minimalni standardi koje vaš partner mora ispuniti za ozbiljnu vezu, potencijalno brak?
Слажем се са тобом. У праву си за "стандард".Ne mislim na inicijalni doživljaj i zaljubljivanje. Već kako zbližavanje počinje, a veza postaje ozbiljnija i potencijalno teži braku, svi valjda imamo taj tefter.
Realno gledano, i na samom početku veze imaš standard da ne bude promiskuitetna osoba. Ne moraš zapisati to na papiru ali je to standard.
Eto, vidiš. Normalno je imati standarde. Kako mi imamo percepciju o nama samima, možemo reći šta "zaslužujemo" i ispod čega se nećemo zadovoljiti. Hoće li uspešna žena da uđe u ozbiljnu vezu sa klošarom? Naravno da ne..Скроз је питање на месту. Па, да је пре свега или паметна, или стварно добра и неискварена, и бар неки солидан изглед.
Dap.A ha, ja sam malo dublje zagrebala. Znači na neke osnovne stvari na koje ne pristajete. OK, jasno mi je.
Слажем се за фон, и за надрк ставове... Ал што да дуго спава, шта је ту грехPa sta su za mene sitnice za neke su nepremostive razlike i obrnuto,nikakve kompromise tipa pusenje i sminka ne pravim,da blene u fon,neke nadrk stavove da ima,da dugo spava itd
На које непристају* подсетићу те да ћеш видети овде различита мишљења и ставове.A ha, ja sam malo dublje zagrebala. Znači na neke osnovne stvari na koje ne pristajete. OK, jasno mi je.
Pa recimo ja ustajem zorom ocu snosku a ona spava do podne,ko ce da pomuze krave i slСлажем се за фон, и за надрк ставове... Ал што да дуго спава, шта је ту грех![]()
Ko još spava do podne?Pa recimo ja ustajem zorom ocu snosku a ona spava do podne,ko ce da pomuze krave i sl
Pa oni koji izlaze nocuKo još spava do podne?
Hajde, čekam da pročitam nešto novo, zato sam se i uključila.На које непристају* подсетићу те да ћеш видети овде различита мишљења и ставове.![]()
...
Neko ili ti odgovara ili ne. ...
... Normalno je imati standarde. ...
Xaxa i muzicka zeljaМа само да је паметна и симпатична верна и то је то, мислим да свако то тражи код свог партнера
Sta fali kad je negde iskvarena?Скроз је питање на месту. Па, да је пре свега или паметна, или стварно добра и неискварена, и бар неки солидан изглед.