Minimalizam

• Začetnik teme Začetnik teme !JO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
min.jpg

A odakle tebi bubamare? Ne znam šta se dešava sa prirodom ali ovde na selu nema niti jedne

To je bilo u martu, sad sam pogledala datume na fotkama. Prvo sam jednu baš malu, kao da je beba, videla na maslačku ali je bila toliko brza da sam morala maslačak da otkinem i da ga unesem u kuću da bih mogla da je fotkam jer je brza ko munja 😂
Posle nedelju dana mi je jedna uletela u sobu i stala na prozor, isto tako mala. Uzela sam je s prozora i stavila na stočić da mogu da je fotkam.
Posle toga nisam videla nijednu, A pre dve godine na Kalemegdanu je bukvalno bila najezda bubamara. Bilo ih je u svim mogućim bojama i kombinacijama boja To je bilo za neverovati! Nažalost, taj telefon u kome su mi se nalazile te fotke zajedno sa svim ostalim fotkama mi je pao sa mosta na Adi u Savu pa sam sve izgubila 😭😭😭.

Ja nikako da naiđem na neku pčelu ili bumbara, jer od kako su počeli da zaprašuju komarce sa zemlje na tom putu do Dunava kuda idem na Adu Huju je ranije bilo bukvalno na svakom cvetu. Sad nema nigde nijedne 😥.

Back