mini suknja...

shokne:
Devojke danas uglavnom nose pantalone.
Po meni te koje SAMO I ISKLJUCIVO nose pantalone ili nesto kriju
ili su muskobanjaste!
Opet,sa druge strane imate devojke koje nose minic
a imaju noge kao Roberto Karlos!
Drage dame zar nije lepse da se vratite suknjama,nemate pojma kakvu mastu
kod muskaraca budi suknja koja blago leprsa na vetru...
P.S Ko ne zna ko je Roberto Karlos neka se raspita...

Ja ne nosim mini suknje jer nemam baš reprezentativne noge ... nosim one suknje do kolena ili pantalone.

Ja nikad ne nosim hlace, uvijek sam u suknjama, raznih duzina. Ne patim od kompleksa zbog svog izgleda (niska i punija) ali ipak je potrebno imati obzira prema okolini i ne pruzati im pogled na ogromnu guzu utegnutu u farmerke.

pa nosim suknje naravno, ponekad imam fine noge i da nemam što ne bih nosila?
ali najviše me odbije kad devojka obuče ultra mini suknju i onda još neku majcu sa dekolteom...pi...izgleda vulgarno i ko drolja, mada ne mora da znači neka devojka može biti gola a i ne ipadne vulgarno..ali ipak mi je lepše kad sakrijem svoje ženske čare...meni je to lepše i seksapilnije nego dekolte do pupka ili minič pa kad se sagne...bože sačuvaj

trofazna:
pa nosim suknje naravno, ponekad imam fine noge i da nemam što ne bih nosila?
ali najviše me odbije kad devojka obuče ultra mini suknju i onda još neku majcu sa dekolteom...pi...izgleda vulgarno i ko drolja, mada ne mora da znači neka devojka može biti gola a i ne ipadne vulgarno..ali ipak mi je lepše kad sakrijem svoje ženske čare...meni je to lepše i seksapilnije nego dekolte do pupka ili minič pa kad se sagne...bože sačuvaj
Ja obozavam taj look.
Kada se obuce ultra minic, bundica, mrezaste (ispod najlonke) i chizme preko koljena, i obavezno bez tangica.
Zasto bi to bilo vulgarno?!

Lela_75:
Ne, nimalo vulgarno. Ako bih se tako obukla s razlogom bih ocekivala pitanje "koliko kostas?"
Mislim da nisi u pravu...
Muskarci se plase devojaka koje se tako pojavljuju u drustvu.
Jeste da je takav izgled vrlo prvokativan ali ne vidim razloga zasto bi neko pitao "koliko kostash".
Zar lepe chizmice na shtiklu, mrezaste carapice i taj mini ... nisu moderne...
Evo ovako, od prilike:

vanesssa56:
Mislim da nisi u pravu...
Muskarci se plase devojaka koje se tako pojavljuju u drustvu.
Jeste da je takav izgled vrlo prvokativan ali ne vidim razloga zasto bi neko pitao "koliko kostash".
Zar lepe chizmice na shtiklu, mrezaste carapice i taj mini ... nisu moderne...
Evo ovako, od prilike:
E pa draga moja, ta slika i onaj tvoj opis od maloprije ... to su dva svijeta

nije važno šta nosiš, nego kako to nosiš...ali prvo što se primeti je baš fizički izgled...i ne vidim šta ima žena od toga kad sve svoje adute pokaže...jedno je kad obučeš minić i čizme sa 10cm-štiklom za izlazak a nešto sasvim drugo ako ga ubučeš za školu, ručak kod roditelja ili tako nešto ma daj...

shokne:
Devojke danas uglavnom nose pantalone.
Po meni te koje SAMO I ISKLJUCIVO nose pantalone ili nesto kriju
ili su muskobanjaste!
Drage dame zar nije lepse da se vratite suknjama,nemate pojma kakvu mastu
kod muskaraca budi suknja koja blago leprsa na vetru...
P.S Ko ne zna ko je Roberto Karlos neka se raspita...

Besmislena tema i dilema.
svaka devojka oblaci ono sto misli da joj dobro stoji.
Stil u oblacenju je usko povezan sa nacinom razmisljanja. Kako se zna razlicitost
u intelektualnom kvalitetu ,tako se mora prihvatiti ukus i neukus .

shokne:
grrrrrrrrr!!!!!! sta imas ti protiv devojaka sa nogama kao roberto karlos aaaa???:P

zezam se...ja trniram ceo zivot sve i svasta tako da mogu da se "pohvalim" definisanijim nogama od mnogih mojih drugva xaxa tako da one izgledaju dobro jedino u uskim farmerkama ili na plazi...suknja moze samo ako je extramini i to sa japankama,cizmama ili stiklama a one do kolena ni u ludilu...tako da ja ponosno setam minice al retko van letnje sezone...zima mi :P a imam i jednu dugacku peprsavu belu suknju do gleznja koja je presletka al je mnogo nosi vetar tako da je retko oblacim...:)

...e vidis ja zimi nosim iskljucivo pantalone...a leti iskljucivo suknje :)...
...zimogrozljiva sam...:)
...Ma suknja je izuzetno prakticna stvar...doduse ultra mini ne mogu da nosim...zato sto imam dug korak a ona zahteva ustogljesnost da ti nebi sevalo dupe i maca...:) pa to kompenzujem ultra sorcevima...
...medjutim leprsava suknjica do pola butina,ili duza...i duge setnje (i ne samo setnje) sa njim po prirodi...su definitivno nesto bez cega nebih mogla...

...mada kad nisam s deckom ne volim da se oblacim izazovno...jer mi nije cilj takva muska paznja...
...cak sta vise za mene su zvizduci i komentari na ulici cisto ponizenje...
...tj , nijedan zanimljiv i inteligentan muskarac nece ko neka stoka da ti blene u noge i da te startuje sa ''Mace,ides u setnju?''

Nosim suknje, ili one skroz duge ili prilicno kratke ali ne ultra. Te dve duzine mi najbolje stoje. Ne nosim topice i kratke majice to nije moj stil a i ne ide mi uz godine.
No primetih da i pored toga sto mi se ne vidi pupak i poprsje vecina muskaraca veoma reaguje na moj stil oblacenja. Moguce prevelika eksplicitnost i nije toliko zanimljiva.
Mada bih rekla da je mnogo sta i u stavu i kako se obuceno nosi.

ns11:
Nosim suknje, ili one skroz duge ili prilicno kratke ali ne ultra. Te dve duzine mi najbolje stoje. Ne nosim topice i kratke majice to nije moj stil a i ne ide mi uz godine.
No primetih da i pored toga sto mi se ne vidi pupak i poprsje vecina muskaraca veoma reaguje na moj stil oblacenja. Moguce prevelika eksplicitnost i nije toliko zanimljiva.
Mada bih rekla da je mnogo sta i u stavu i kako se obuceno nosi.
...harizma draga moja...
...veruj mi da harizmaticna devojka kako god se konzervativno oblacila...ne moze da izbroji obozavaoce...;)
...i svaka cast za oblacenje u skladu s godinama...

...nema nista gore od tinejdzerke s ledja i babe s preda,sto se ima prilike dosta videti po bg...:)

...elegancija za zene od 35-navise i blaga erotizovanost...su neprevazidjena stvar...i po mom misljenju nesto sto izludjuje muskarce...zrelost,tajnovitost i toplina zene,prave zene u najboljim godinama...:)

U vizuelnim igricama sve se računa. I omot i sadržaj. Ukrasni papir te privuče da otvoriš poklon i vidiš šta se krije unutra, zar ne?! Zato ja volim lepršave i šarene haljine na svojoj čistoj, glatkoj i mirišljavoj koži....I muškarce koji umeju da "vide" i ono što je skriveno...

Pipi Langstrumpf:
Kad nosim suknju nosim iskljucivo mini-suknju zato sto mi lepse stoji. I ne izgleda vulgarno-treba imati stila i onda je lepo.
...prvo treba definisati pojam mini suknje...pre svega , ovde se svasta podrazumeva pod mini...
...drugo suknja... iznad... pola butina moze itekako da bude stvar od stila i elegancije...

...medjutim ULTRA mini , znaci ona u kojoj ne smes ni da se sagnes , jer ti dodje centimetar ispod linije guze...nikako ne moze biti nista drugo do vulgarna...

blondi:
oooo kako si ih samo provalila - svaka ti cast :lol:

Uopste ih nisam provalila! Rekla mi cimerka moja Slavica, bivsa cimerka naravno, sad nemam cimerke, otvorila mi oci, jer ja stvarno nisam znala sto devojke nece da nose suknje nikad.Isto kao sto mi je Dusko otvorio oci, kad sam ga pitala sto svaki decko mrzi kad za njega kazem da mi je ljubavnik, ja to mislim, kao, u ljubavi smo, on mi je ljubavnik, malo se i salim, a oni bas naglaseno to mrze, on mi je rekao Zato sto ljubavnik znaci drugi.

topmodelsica:
Uopste ih nisam provalila! Rekla mi cimerka moja Slavica, bivsa cimerka naravno, sad nemam cimerke, otvorila mi oci, jer ja stvarno nisam znala sto devojke nece da nose suknje nikad.Isto kao sto mi je Dusko otvorio oci, kad sam ga pitala sto svaki decko mrzi kad za njega kazem da mi je ljubavnik, ja to mislim, kao, u ljubavi smo, on mi je ljubavnik, malo se i salim, a oni bas naglaseno to mrze, on mi je rekao Zato sto ljubavnik znaci drugi.
...a ne ti palo na pamet pre nego sto ti Slavica rekla...
...pametnica ta Slavica :) :lol:

Back