Mini PC-upomoć

Vidiš, nisam ni razmišljao o tome. Ima preferans klubova- Baš ću pogledati... :ceka:
Пошто су ти за „лапТВ” углавном све рекли, да додам само за преферанс. Отиђи на ipref.com па скини програмчић и пробај. Опцију играња са рачунаром заборави, стављена је тек да је има, игра као потпуни дебил, дакле заиста сасвим неупотребљиво, али имаш опцију уласка у клуб и играња са живим људима. Клуб постоји јако дуго, имаш и почетника и оних бољих, имаш и заиста врхунских играча. Неки играју из забаве, неки за „славу”, неки за „лову” (тачније за кредите које уплаћујеш да би могао играти „уживо”, додуше то није званично дозвољено у клубу, али пошто постоји опција да поклониш тј. пребациш кредите коме хоћеш, тако се и ради). Требало би да је првих 7 дана откако се пријавиш бесплатно (бар је тако било кад сам ја почињао), да испробаш како све то ради, а након тога уплаћујеш одређени број кредита да би могао играти, а 1 кредит ти траје 24 сата откако га „начнеш” тј. откако започнеш неку живу партију. Скупо заиста није, а играча спремних за игру имаш кад год ти се ћефне јер има и оних „преко баре” па увијек имаш с ким играти чак и у сред ноћи. Буди спреман да ће те у тих почетних 7 бесплатних дана многи избјегавати јер им се не рискира да се смарају са новим и потпуно непознатим (а можда потпуним дебилом), али има их довољно који се само забављају па им не смета да пробају и нове.

Nemam ja problem sa cenom, vec sa time sta prodaju za tu cenu ;)
https://istyle.rs/mac-mini
Mislim soma evra za i3 zastareli sa 128GB SSD-om i 8GB rama bez graficke, pleeeeaze.
Vidim da nisi shvatio šta je @tropicoflame hteo da kaže! Pitanje iz iskustva: Znaš li kako W98 LETI već na DualCore? I sada zamisli jedan nabrijani OS bez hrpe raznih theBill Gejtsovih debilnih servisa na i3!? :super::super::super:

Vidim da nisi shvatio šta je @tropicoflame hteo da kaže! Pitanje iz iskustva: Znaš li kako W98 LETI već na DualCore? I sada zamisli jedan nabrijani OS bez hrpe raznih theBill Gejtsovih debilnih servisa na i3!? :super::super::super:

Kupovinom Apple proizvoda kupujes ime a ne kvalitet, uslugu i ostala sranja koja ocekujes za tu cenu. Coevce preko 1000e za i3 8gb rama i bez graficke samo zato sto je neko nalepio "jabuku" neka hvala... To ne bi trebalo da kosta vise od 500e.

Kupovinom Apple proizvoda kupujes ime a ne kvalitet, uslugu i ostala sranja koja ocekujes za tu cenu. Coevce preko 1000e za i3 8gb rama i bez graficke samo zato sto je neko nalepio "jabuku" neka hvala... To ne bi trebalo da kosta vise od 500e.
I na to dodaj 400 evra, koliko su do nedavno stajali Windblowsi i Office i eto nas na 1000 evra!

Osnove programiranja i pisanja OS-a: Nije teško napisati program ili OS, problem je napisati DOBAR program i to se onda i plaća! :super: :super:

Na šta misliš pod 'podršku'? Stvari vezane direktno za OS, ili potrebne zahvate radi majmuna koji svako malo izbacuju nove hardvere za koje trebaju novi drajveri, promene i nadogradnje standarda za web-stranice, audio-video codece itd?

Mislim geneoralno na tehnicku podrsku. Genralno na njhov ceo sistem, recimo kada ga poredis sa androidom koji ima daleko vecu mogucnost custom-izacije software-a. Pa recimo idiotizma da tuze ljude koji nisu Apple ovlasceni serviseri a ovamo zajebavaju ljude i lazu ih ne bi li im uvalili jos neki proizvod pod izgovorom da opravka njihovog kosta 1200$ a u stvari je rec od 10-15 pa max 100$...

Mislim geneoralno na tehnicku podrsku. Genralno na njhov ceo sistem, recimo kada ga poredis sa androidom koji ima daleko vecu mogucnost custom-izacije software-a. Pa recimo idiotizma da tuze ljude koji nisu Apple ovlasceni serviseri a ovamo zajebavaju ljude i lazu ih ne bi li im uvalili jos neki proizvod pod izgovorom da opravka njihovog kosta 1200$ a u stvari je rec od 10-15 pa max 100$...
Tužno? Prosečni korisnik misli da je sve to podređeno njemu, a sve to ustvari primarno služi za BOGAĆENJE grupice pojedinaca!

Bog te ****, 13inc, bez graficke, 8gb rama, 512GB SSD i i5 2500e, strasno.....
Ne preteruj! A vidi na čemu sam tek ja! To je za mene 'Star Treck' tehnologija! :rotf:

mint.png

Ma sve je to ok, apisu retina displey masa se napali a to je u stvari Amoled ili sta ja znam, magic keyboard a u stvari ono butterfly ili sta vec, tačno se vidi da su ispali mozak ljudima. Prodaju im onaj iPhone Xr za 500-600e a on ono katastrofa ekran, 3gb, sranje baterija, za 2x ( skoro3) manje para uzmeš onaj Samsung m30s koji jedino šta slabije ima je procesor što znači nije za igranje bas pravljen al baterija 6000ma, čoveče staviš novi software i dobiješ 20 sati ekrana i to za 220e

Back