Mini kuper kec 1.6 90 ks

Pošteni preprodavac podigao odmah 300 evra :lol:

Screenshot_2025-03-04-16-00-57-947-edit_com.infostud.android.pa.jpg

Gledas najjeftinije sto znaci da verovatno ima sarafanja ..Tako da ne kukaj kako je Mini los..Los deo ponude gledate ..los im je automatski menjač to stoji ali sve ostalo je ok zavisno od toga kako ga je covek odrzavao ..Pre neki dan kuka jedan jer je zveknuo 6k € na 3 firma auta ..Čovek ne menja ni ulje a kamoli dta drugo i nekon 5g nedrzavanja je čudno da taj racun nije veci.. Od takvih ljudi kad se kuoi auto mora biti problema bez obzira o kojem brendu se radi ..2 Toyote i jedan Ford su u ovom slucaju

Da to gleda drugar koji se ništa ne razume jbg a ja ga vozim i pregledam. Bio juče odmah prodat 1.4 dizel početnik prodaje klinac naravno 17" sa novim gumama 1.700e e to je dobra priča po meni. Taj motor.
Screenshot_2025-03-05-15-05-50-235-edit_com.viber.voip.jpg

Možda nije loše uzimati od početnika automobile, oni sve poprave do perfekcije pa hoće da promene :lol:

Kod nas se ponuda zasniva na remontovanim krševa sa eu otpada koje preprodavci budže i od poluispravnih koje prodaju ovi što su ih zajebali.

Ono što me je fasciniralo je da preprodavci potpuno raspale krševe prodaju kao da su potpuno novi automobili iz salona.
Riknuo servo - samo dospi ulje.
slabo koči -pritisni jače
nema ulja - dospi ulje
Bušan auspuh- zapuši uši.
Čuje se lanac - dospi ulje.
Itd.

Naravno da su ti na slikama svi ko bombona a uzivo losi kad gledas one najjeftinije.
Zato je drugareva cena takva da ne moras ni da odes da ga vidis nego das pare i onda se iznenadis kako kola mogu da budu dobra a to im i cena govori u velikoj vecini slucajeva.
Pojavi se ponekad i neki jeftin a dobar ali to je veoma retko,statisticki u jednocifrenim procentima.

Ima koliko hoćeš ali se odmah proda, bio je 2004 od početnika 1.4 dizel ko bombona, tražio je 1700€ prodat isti dan. Ja bih ga uzo drugar neće dizel nego sam kasno vido oglas. Treba da čučiš non stop na pa sajtu. Ovaj imao 17" sa novim zimskim gumama.

Ti od preprodavaca stari 20 godina remontovani za 3500+ evra se prodaju godinama.

Nije loše (sem lamele) kupiti auto od početnika. Oni ga srede tip top pa bi da promene i žuri im se jer su napaljeni:mrgreen:

Elem pitao majstora za ladu kakvi su mini morisi kaže gowno :lol:

Back