Mindjuse

Poruka
17.135
Jedno pitanjce . Planiram da busim uvo da stavim mindjusku :rumenko: Medjutim totalno sam neupucen . Da li treba neki poseban "face shape" ili nesto sto bi totalno trebalo da mi kaze da ne treba da stavim mindjusu ? Uz kakve face ide/ ne ide i tako to . Na kraju, sta cure misle o momcima sta mindjusama, a kako muskarci gledaju na to ? :think:

Pozdrav

Jedno pitanjce . Planiram da busim uvo da stavim mindjusku :rumenko: Medjutim totalno sam neupucen . Da li treba neki poseban "face shape" ili nesto sto bi totalno trebalo da mi kaze da ne treba da stavim mindjusu ? Uz kakve face ide/ ne ide i tako to . Na kraju, sta cure misle o momcima sta mindjusama, a kako muskarci gledaju na to ? :think:

Pozdrav

neeeeee stevo, nemoj da i ti postaneš metro !

iskreno u tim godinama svima nam je padalo na pamet nesto autodestruktivno :lol:
al fora je da kazes sebi: aj da sacekam jos malo pa kad me prodje ovo ludilo ako i dalje budem zeleo/la to da uradim onda uradis

ostace ti rupica ako nekad skines a skinuces glavu dajem, ta rupica ne zarasta, barem kod vecine

imala sam ja dve rupice na jednom, brzo se predomislila posle bušenja te druge (za oko mesec dana) i samo prestala da nosim mindjušicu i zarasla mi je.
a ove koje su mi izbušili kad sam bila beba su i dalje otvorene, ne zarastaju.

pa nekako mi ne ide uz tebe... :aha:
:rumenko:
iskreno u tim godinama svima nam je padalo na pamet nesto autodestruktivno :lol:
al fora je da kazes sebi: aj da sacekam jos malo pa kad me prodje ovo ludilo ako i dalje budem zeleo/la to da uradim onda uradis

ostace ti rupica ako nekad skines a skinuces glavu dajem, ta rupica ne zarasta, barem kod vecine

Evo uradicu to . Sacekacu koji mesec :)
A da se rupice ne sklanjaju to tek sad cujem :eek:

Zavisi od muskarca, da li zna da iznese nakit, pa i te mindjuse ili mindjusu...i kako mu se uklapa u sveukupnu pojavu, stav, izgled...
Inace, rupice stvarno ne zarastaju...ja sam u srednjoj-mladost/ludost :), probusila 3 na jednom uvetu, sad mi je 28, ne nosim mindjuse sigurno 7,8 god., ali se i dalje vide, manje ali tu su...

Postoje i mindjušice na magnet, raspitaj se malo, čisto da probaš i vidiš kako ti stoje. Malo stežu, al za lepotu svašta čovek istrpi. Ovo ti preporučujem ako još nisi sto posto siguran da želiš da probušiš uvo.

:rumenko:

Evo uradicu to . Sacekacu koji mesec :)
A da se rupice ne sklanjaju to tek sad cujem :eek:
probusi bre, ne drami, kakve rupice, to se i ne vidi i da ostane...
meni je ok da ih i muskarac nosi...ne znam kako se oblacis i ceo tvoj stil...ako si suvise skockan i prefinjeno obucen onda nemoj..to mi vise ide uz neki neobavezni stil..farmerke i obicna majicica..i samo jednu stavi..alkicu malu.ne stavljaj one tackice brilijantnog sjaja. :roll:

Poslednja izmena:

Back