,,Milutine, du ju spik ingliš?" Pita Jožef

E, ti baš nađe kralja kao primer! Pa i kralj bi trebao na dopunsku nastavu iz srpskog...
ZAR je moguće da kinezi koji su tek par godina ovde savladaju bolje srpski jezik, od nekoga ko je dosta kolena unazad odavde?
To mi govori samo da kinezi imaju neko posštovanje prema ljudima i zemlji od koje zarađuju. A, eto nisu ni oni neki koji se mešaju sa Srbima.

Kralja sam uzeo kao primer jer on "treba" da postane vlast,ako kontash shta hocu reci...
a kinezi su nauchili i iz poshtovanja,i iz praktichnih razloga...

Kralja sam uzeo kao primer jer on "treba" da postane vlast,ako kontash shta hocu reci...
a kinezi su nauchili i iz poshtovanja,i iz praktichnih razloga...

Shavatam ja da si kralja postavio kao primer. Ne bih sad da potežem temu o kralju, jer ću izgubiti nit. Ali moram reći da je TOTALNO sumanuta ideja da zemlja ima kralja koji ne zna jezik te svoje kraljevine, recimo. Inače, ne msm da se on pravi blesav kao oni iz moje teme, nego msm da je retard koji ne može da nauči srpski. Eto, hebi ga-ipak sam sve napisala :zcepanje:

Shavatam ja da si kralja postavio kao primer. Ne bih sad da potežem temu o kralju, jer ću izgubiti nit. Ali moram reći da je TOTALNO sumanuta ideja da zemlja ima kralja koji ne zna jezik te svoje kraljevine, recimo. Inače, ne msm da se on pravi blesav kao oni iz moje teme, nego msm da je retard koji ne može da nauči srpski. Eto, hebi ga-ipak sam sve napisala :zcepanje:

potpuno se slazhem...chim je sa onom debelom grkinjom...uzhas!:bljak:

ma da...zakon je isti za sve...ravnopravni gradjani specijalnog reda...:roll:

Некако си недоречен. Дакле, имамо ситуацију да се са једне стране незаинтересовано гледа на то што један део држављана Србије не познаје званични језик, а са друге стране велика већина држављана исте државе би била санкционисана за исти преступ.

Занимљиво, мислиш ли да би Србину било дозвољено непознавање/некоришћење српског?

Čak i ljudi najnjižeg ranga što se posla tiče u Nemačkoj znaju nemački jezik, ljudi koji su otišli trbuhom za kruhom...
Ali mi ovde smo ,,totalno moderni" sa uvlačenjima u bulju svima i sve prolazi...

Čak i ljudi najnjižeg ranga što se posla tiče u Nemačkoj znaju nemački jezik, ljudi koji su otišli trbuhom za kruhom...
Ali mi ovde smo ,,totalno moderni" sa uvlačenjima u bulju svima i sve prolazi...

Да, добар пример. Пробај да у Немачкој не знаш званични језик.

Ne vidim ovde nikakvu inicijativu, svi ste pasivni sem ivan_andj....A to i jeste slika matore pasivne Srbije, koja ima snage samo da se klanja, umesto elementarne stavke da reši, tada bi nas više poštovali, koliko god da smo minorna država. Ne pozivam na linč, ne pozivam na klanje, ali probudite se ljudi...Dokle će vam sve biti normalno?

Ne vidim ovde nikakvu inicijativu, svi ste pasivni sem ivan_andj....A to i jeste slika matore pasivne Srbije, koja ima snage samo da se klanja, umesto elementarne stavke da reši, tada bi nas više poštovali, koliko god da smo minorna država. Ne pozivam na linč, ne pozivam na klanje, ali probudite se ljudi...Dokle će vam sve biti normalno?

Кључ успеха ове власти...

Back