Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А муслимани Босне су пореклом ко? Да нису Абориџини или Инке? Муслимана на Балкану није било до доласка Турака... Ваљда ћемо се око тога сложити?Не треба нама ништа преко Дрине. Дрина је граница вековима и оно преко није Србија већ већински муслиманска територија, а закерање око тајне конвенције патентирали су узурпатори србијанског престола Карађорђевићи (иначе Херцеговци који су 1918. године и буквално укинули Србију прогласивши државу са Хрватима) да би ширили мржњу према Србијанској династији Обреновића као јединој легитимној. То се нажалост вуче до данас због погубног утицаја Херцеговаца и зато нам се није дозволило да као Дан државности славимо датум када смо постали независна држава јер би онда свима било јасно да наш најзначајнији владар није био узурпатор престола, Херцеговац Александар Карађорђевић, већ Србијанац Милан Обреновић као први краљ Србије у модерној историји.
Овде су ти догађаји веома лепо и прецизно описани, па није чудо што видео има преко 100.000 прегледа и преко 1,6 хиљада лајкова:
Најпрактичније је решење да Србија буде онолика колико се простире српска култура (где има већину).
da, zato je njegova jedina familija -novacZar ne vidiš da drugi to ne rade. Na primer niko ne pita Bila Gejtsa šta je po narodnosti, pa ako kaže: "Jedna baba mi je bila Irkinja," oni kažu "Mrš u republiku Irsku."
Слажем се да други не раде то исто. Други траже да буду и тамо где их има 2 на километар, а осталих има "само" 150. У тих 150 смо често ми Срби већина... Нема везе, њима је битно да они траже и да мисле да су у праву.Zar ne vidiš da drugi to ne rade. Na primer niko ne pita Bila Gejtsa šta je po narodnosti, pa ako kaže: "Jedna baba mi je bila Irkinja," oni kažu "Mrš u republiku Irsku."
Ne, jednom je pričao da koristi porodične slike kao Screensaver.da, zato je njegova jedina familija -novac
Da ali preostale nacije veruju samo u državljanstvo.Слажем се да други не раде то исто. Други траже да буду и тамо где их има 2 на километар, а осталих има "само" 150. У тих 150 смо често ми Срби већина... Нема везе, њима је битно да они траже и да мисле да су у праву.
Мој предлог је осетно скромнији - да се разграничимо докле ко има већину. Али и ко остане "са погрешне стране" да му се културна права гарантују.
dobro, a otkud onda tvoja potreba da od tolikog silnog globalizma visis samo na srpskom forumu,Ne, jednom je pričao da koristi porodične slike kao Screensaver.
Niko ne veruje u taj princip etničkih granica. Većina priznaje samo državljanstvo ("Ja sam ponosni Kanađanin.") a mi normalni podržavamo samo globalnu državu.
Zato se neće najesti 'leba oni koji pričaju o srbskim zemljama.
Da ali preostale nacije veruju samo u državljanstvo.
Na primer svaki Bosanac lojalan svojoj državi, ima uživati prava.
Da ali preostale nacije veruju samo u državljanstvo.
Na primer svaki Bosanac lojalan svojoj državi, ima uživati prava.
Uglavnom žilet-žica Sajmišta. Naime, granice nisu otvorene.dobro, a otkud onda tvoja potreba da od tolikog silnog globalizma visis samo na srpskom forumu,
sta te to bas ovde vuce
Upravo to ti objašnjavam, da samo Slobisti veruju u etnički čiste zemlje ("Svi SRJugosloveni u 1 državi")Мислим да то стварно није згодно извести у обичном животу, али земља "Босна" формално не постоји... па не може ни националност "Босанац" да постоји. Постоји само Босна и Херцеговина... Али нисам видео да се неко назива "Биханцем".
Него имамо три народа, са својим верама, културама и погледима на свет. И имамо ту неку земљу Босну и Херцеговину где један народ нема ништа против брисања остала два. Није чудо да два мања народа највише желе да се припоје својим, суседним, матицама. Тако осећају да по култури припадају.
Шта год да правници о томе мисле, БиХ треба расточити и пустити народе да иду куд желе. Народи су предалеко од било какве могућности сложног деловања. Боље рећи, обични људи нису највећи проблем - али некако, када буду избори, изгласају се врло проблематичне странке и политичари. Зато треба прекинути потенцијал сукобљавања.
pa od kad internet ima granice,Uglavnom žilet-žica Sajmišta. Naime, granice nisu otvorene.
Да поштујемо администрацију? Јел то неки виц? Србија је одавно признала ЦГ, убрзо после референдума. Чак је СРЈ признала РХ фебруара 1996.Upravo to ti objašnjavam, da samo Slobisti veruju u etnički čiste zemlje ("Svi SRJugosloveni u 1 državi")
dok drugi to ne razumeju, i samo traže da poštujete administrativne države.
Znači svaki Crnogorac koji respektuje svoju zemlju, ima uživati prava.
Komsija evo po mozda 2 ili treci put moram da se slozim s tobom.Ма кеве ти.... А зашто Србија као свој Дан државности не слави 6. март, датум када је 1882. године Кнежевина Србија одлуком Народне скупштине уздигнута на ниво краљевине пошто су све тадашње велике силе признале независност наше државе, већ се слави несумњиво значајан датум збора у Орашцу чиме је дигнут Први устанак, али који је пропао и који нема логике да се слави као Дан државности уместо дана када смо постали међународно призната држава?