Quantcast

Milovan Drecun - Prorok?!!

Plutonium

Zainteresovan član
Poruka
151
Milovan Drecun je jos `97 godine pisao pokojnom Milosevicu da se osigura sa S 300 da bi Srbiju spasio od ratnih razaranja!Sta reci na to?!Gospodin Drecun je prevideo raspad trece nove Jugoslavije na osnovu kako on kaze pouzdanih izvora iz americkih visokih vojnih krugova!Znaci,nakon potpisanog Dejtonskog sporazuma ostala nam je takozvana SR Jugoslavija u sastavu Crna Gora i Srbija sa nekadasnjih autonomnim pokrajinama Vojvodina i Kosovo!
Daljni ciljevi razbijanja nove SR Jugoslavije bile su sledece:

- Odvajanje Crne Gore i konacan nestanak imena Jugoslavija
- Separatisanje K i M
- Odvajanje juznog delas Srbije - Sandzak
- Odvajanje Vojvodine

Nakon toga su strateski interesi Amerike ispunjeni i mogu se planirati dalje akcije za raspored i sirenje NATO taktike vezano za balansiranje snaga prema Rusiji!!!

Ako je sve ovo tacno a pokazalo se da jeste do sada,onda cemo morati da iscekujemo jos dosta glavobolja do kraja konacnog raspada Srbije!!

Biografija Milovana Drecuna

MILOVAN DRECUN je rodjen 4. oktobra 1957. godine u Vranju, u oficirskoj porodici. Osnovnu školu je završio u Surdulici, gimnaziju u Vladičinom Hanu, a Fakultet političkih nauka, medjunarodni smer, u Beogradu 1981. godine.

Počeo je da radi kao spoljno-politički urednik u listu "Narodna armija", glasilu tadašnje JNA, koji je nakon raspada SFR Jugoslavije 1992. preimenovan u "Vojska". U Radio-televiziju Srbije (RTS) prešao je 1993. i, kao vojno-politički komentator, uglavnom pratio zbivanja na Kosovu. U vreme bombardovanja NATO-a 1999. bio je izveštač RTS sa Kosova.

Kosovo je napustio zajedno sa jedinicama Vojske Jugoslavije nakon potpisivanja Vojno-tehničkog sporazuma u Kumanovu, 12. juna 1999. godine. Posle NATO bombardovanja bio je medju prvih osam odlikovanih Oredenom za hrabrost. Početkom 2000. a nakon javnih izjava i osnivanja partije "Preporod Srbije" čiji je predsednik, dobio je plaćeno odsustvo u RTS do 1. novembra te godine, a potom je napustio tu TV kuću.

Bio je član Socijalističke partije Srbije (SPS), u koju se učlanio 1996. Drecun se služi engleskim jezikom, oženjen je i ima dvoje dece, ćerku i sina.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.