Milovan Djoric pretucen u Varazdinu!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени једно није јасно,
Када је БИХ гостовала у Бгд, Фудбалски савез Србије је кажњен због увредљивог натписа у вези Сребренице - једна текма без публике, чини ми се. Када вређаш чамуге прети ти жестока казна, када би цео стадион викао "уби Енглеза, Румуна, Француза....." опет би севнула казна. Синоћ у Вараждину цео стадион виче уби Србина, једна трибина виче "уби", друга одговара "Србина", и ником ништа! Ајде разумем делегат можда не разуме језик, али зашто ова наша го.вна, што се стално нешто пренемажу према Хрватима који нас константно понижавају где год им се пружи прилика, не пресавију табак и већ једном поставе то питање пред надлежним органима УЕФА-а, ФИФА-а и сл.
Наравно исту казну можемо очекивати и за оно "уби, закољи...." (мада је то смишљено као одговор на "уби Србина"), али томе већ једном мора да се стане на крај, па по цену да се утакмице тимова из Србије и Хрватске играју без публике!

pa koji to idiot tribaš bit da na dan utakmice šetaš u dresu hrvatske/srbije u srbijanskom/hrvatskom gradu?:eek:

pa šta se onom jadnom francuzu dogodilo u BG, pretuklo ga na mrtvo a bio bez ikakvih obilježja, šta bi tek nekom u hrvatskom dresu napravili, nabili ga na kolac!

ova hrvatska stoka je ipak puno umjerenija od srbijanske stoke!:roll:

Poslednja izmena:
pa koji to idiot tribaš bit da na dan utakmice šetaš u dresu hrvatske/srbije u srbijanskom/hrvatskom gradu?:eek:

pa šta se onom jadnom francuzu dogodilo u BG, pretuklo ga na mrtvo a bio bez ikakvih obilježja, šta bi tek nekom u hrvatskom dresu napravili, nabili ga na kolac!

..al stoka uvijek..ostaje ..stoka..zato Vi..čobani..:hahaha: :hahaha: ..i Mi..pastiri :hahaha: :hahaha:..moramo tu stoku-marvu u obor da stavimo..;)..

Poslednja izmena:

Ниси идиот ако носиш неки одевни предмет, идиоти су они што туку људе због оног што носе на себи, а највећи идиоти су они који овакве кретене не баце у бајбок на по пет година (за почетак), па после 10, 15 .... - колико год је потребно, да другим идиотима више никад тако нешто не падне на памет!

Стока је стока, без обзира на боје, и према њој се треба односити на једини начин који стока разуме! То што се у Хрватској болећиво гледа на оно што се уради Србима (увек се тражи неко оправдање) је друга прича!

...ma daaaaaaj...:hahaha: :hahaha:..reci tom..svom kolegi da ima bujnu..maštu..:hahaha: :hahaha:...

Што ? Виш Иво мени није криво што сте ви победили ,били сад бољи па победили ок
биће још прилика
него оне који неће да се боре када треба мораш да нучиш реда ,добра му идеја била

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back