gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
meni, molim lepo, pun pansion komada jedan, sa sve bodljikavom zicom provucenom kroz usi i spa-tretmanom negasenim krecom.
oces da ti ostave glavu pored ili da te preko dnk spajaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni, molim lepo, pun pansion komada jedan, sa sve bodljikavom zicom provucenom kroz usi i spa-tretmanom negasenim krecom.
oces da ti ostave glavu pored ili da te preko dnk spajaju![]()
moze i to da se bira??
kakva usluga, kakav profesionalizam!!
90 godina tradicije sa posebnim naglaskom na standardizaciju 41-45 i tehnoloski napredak 91-95
haha, znaci maljevi strogo ISO i HASAP
pa koji to idiot tribaš bit da na dan utakmice šetaš u dresu hrvatske/srbije u srbijanskom/hrvatskom gradu?
pa šta se onom jadnom francuzu dogodilo u BG, pretuklo ga na mrtvo a bio bez ikakvih obilježja, šta bi tek nekom u hrvatskom dresu napravili, nabili ga na kolac!
ova hrvatska stoka je ipak puno umjerenija od srbijanske stoke!![]()
Hrvatska jeste lepa zemlja ali niko ne govori o prirodnim lepotama nego o narodu koji ima svest Bušmana.
Uglavnom, budaletina ima gde god da kreneš ( a osudu ne možeš pružiti po celokupnom narodu ili društvu )
..koliki ...ono beše..rezultat...od jucer....ko gubi ima pravo da se ljuti..
..
pa koji to idiot tribaš bit da na dan utakmice šetaš u dresu hrvatske/srbije u srbijanskom/hrvatskom gradu?
Ниси идиот ако носиш неки одевни предмет, идиоти су они што туку људе због оног што носе на себи, а највећи идиоти су они који овакве кретене не баце у бајбок на по пет година (за почетак), па после 10, 15 .... - колико год је потребно, да другим идиотима више никад тако нешто не падне на памет!
pa šta se onom jadnom francuzu dogodilo u BG, pretuklo ga na mrtvo a bio bez ikakvih obilježja, šta bi tek nekom u hrvatskom dresu napravili, nabili ga na kolac!
ova hrvatska stoka je ipak puno umjerenija od srbijanske stoke!![]()
..koliki ...ono beše..rezultat...od jucer....ko gubi ima pravo da se ljuti..
..
ma jok, ionako su nasi odigrali za q. bez truda i zalaganja. jedan moj kolega je dobro rekao danas : ja bih pola one reprezentacije obukao u uniforme i pustio ih pjesice prema granici...pa dokle stignu![]()
...ma daaaaaaj...![]()
..reci tom..svom kolegi da ima bujnu..maštu..
![]()
...