Milošević dobija spomenik u Moskvi

Ako nisi Srbin, zamolila bih te da ne ucestvujes na ovoj temi, jer ne mozes realno da procenis, samo mozes da lupas.

Sve, sve ali reci da je bitanga bio, sramota je i netacno.

Kakav je to rasizam...sto ima veze koje sam nacionalnosti imam pravo da iznesem svoj stav. Usput jesam Srbin iz CG, ali i da nijesam ipak bih izneo.

PS - Slobo nikad se nije izjasnjavao kao Srbin - rodjeni mu brat se izjasnjava kao Crnogorac

Kakav je to rasizam...sto ima veze koje sam nacionalnosti imam pravo da iznesem svoj stav. Usput jesam Srbin iz CG, ali i da nijesam ipak bih izneo.

PS - Slobo nikad se nije izjasnjavao kao Srbin - rodjeni mu brat se izjasnjava kao Crnogorac

Ne mozes jednu javnu licnost, nebitno da li je medju zivima ili mrtvima, da nazivas pogrdno, shvatas?

Jedno je misljenje a drugo vredjanje, kakav je da je bio, on je bio nas predsednik.

To je najmanje sto se moze rec jer je ucinio veliko zlo unistio je sve oko sebe. Aj nek pokoj mu dusi nek mu Bog oprosti grijehove.
Ништа он није покренуо нити уништио.
Сви сте Ви,муслимани,рвати,словенци желели Отцепљење.
Он је био човек Комуниста коме дуго није било јасно шта се то уствари дешава.

Ништа он није покренуо нити уништио.
Сви сте Ви,муслимани,рвати,словенци желели Отцепљење.
Он је био човек Комуниста коме дуго није било јасно шта се то уствари дешава.
Janpi, moralo je da mu bude jasno posle pada Berlinskog zida. Nije na najbolji nacin ikskoristio poziciju Srbije, da preduhitri i ratove i sva neslaganja sa zapadom u vreme kad je i Jeljcin bio prozapadni covek, o Gorbacovu vec i da ne pisem.

Bio je vlastoljubac i mislio da se komunizam samo moze modifikovati, a ne moze, nego "ili jesi ili nisi lav", trebalo je potpuno ga se odreci. Tako je i navukao podozrenje zapada (koji tada nije bio los niti neprijateljski prema nama), i tako je krenulo sve naopacke, redom.

Naravno, nijedan covek nije samo dobar ili samo los, pa da ovde i stanem(o).

Poslednja izmena:
Janpi, moralo je da mu bude jasno posle pada Berlinskog zida. Nije na najbolji nacin ikskoristio poziciju Srbije, da preduhitri i ratove i sva neslaganja sa zapadom u vreme kad je i Jeljcin bio prozapadni covek, o Gorbacovu vec i da ne pisem.

Bio je vlastoljubac i mislio da se komunizam samo moze modifikovati, a ne moze, nego "ili jesi ili nisi lav", trebalo je potpuno ga se odreci. Tako je i navukao podozrenje zapada (koji tada nije bio los niti neprijateljski prema nama), i tako je krenulo sve naopack, redom.

Ти занемарујеш Чињеницу да је Запад(западне Земље)..да су то Предатори,терминатори...
То,кад је јако,то ЖДЕРЕ све пред собом!
То нема ни Емпатије нити било какве Самилости према било КОМ ,ко му је Контрахент.
а Времена су била таква кад је Русија била на коленима,,кад су они умислили да су Господари живота и смрти,
и хебали су Руса 10 година тих 90-тих кад Рус (за Разлику од нас),буквлно није имао ХЛЕБА ДА ЈЕДЕ,
ДА би се сад Рус толико ИЗДИГАО...да му цео сатанистички Свет НЕ МОЖЕ НИШТА!

Ти занемарујеш Чињеницу да је Запад(западне Земље)..да су то Предатори,терминатори...
То,кад је јако,то ЖДЕРЕ све пред собом!

То нема ни Емпатије нити било какве Самилости према било КОМ ,ко му је Контрахент.
а Времена су била таква кад је Русија била на коленима,,кад су они умислили да су Господари живота и смрти,
и хебали су Руса 10 година тих 90-тих кад Рус (за Разлику од нас),буквлно није имао ХЛЕБА ДА ЈЕДЕ,
ДА би се сад Рус толико ИЗДИГАО...да му цео сатанистички Свет НЕ МОЖЕ НИШТА!
To je sada tako, sa jacanjem globalizma umedjuvremenu, ali tada nije bilo tako, EU samo sto je bila oformljena i znao se neki red, bilo je i jos ozbiljnih politicara u svetu i na zapadu, ljudi od reci i dela, ne samo izvrsioci.

Trebalo je tada se prilagoditi, a sada, imam li ja nesto od toga sto "Rusiji ceo satanisticki svet ne moze nista" ako nama moze?

Da smo tada ojacali i mi ekonomski, a ne ratovali, mozda ni nama ne bi mogao. Mozda je sve to moglo mudrije.

Ali to je vec "sta bi bilo kad bi bilo", ne vredi raspravljati o tome.

To je sada tako, sa jacanjem globalizma umedjuvremenu, ali tada nije bilo tako, EU samo sto je bila oformljena i znao se neki red, bilo je i jos ozbiljnih politicara u svetu i na zapadu, ljudi od reci i dela, ne samo izvrsioci.

Trebalo je tada se prilagoditi, a sada, imam li ja nesto od toga sto "Rusiji ceo satanisticki svet ne moze nista" ako nama moze?

Da smo tada ojacali i mi ekonomski, a ne ratovali, mozda ni nama ne bi mogao. Mozda je sve to moglo mudrije.

Ali to je vec "sta bi bilo kad bi bilo", ne vredi raspravljati o tome.

Оно што желим да кажем,
Ми Никада нећемо да постанемо Члан Европске Уније.
Никада.
Тај покварени Запад ће нас увек да посматра као -малог Руса на Балкану-.
Зато нас пљачкају,зато и дан-данас тешко живимо.
Ми морамо се окренемо Русији и Кини ДА БИ ОПСТАЛИ!

Оно што желим да кажем,
Ми Никада нећемо да постанемо Члан Европске Уније.
Никада.
Тај покварени Запад ће нас увек да посматра као -малог Руса на Балкану-.
Зато нас пљачкају,зато и дан-данас тешко живимо.
Ми морамо се окренемо Русији и Кини ДА БИ ОПСТАЛИ!
Tacno je da nas pljackaju, ali i kad pomislim na Rusiju i Kinu a narocito Kinu, ja pocnem da se gusim od dosade i straha od komunizma, jednoumlja, sluzbi koje nadziru konstantno.

Jednostavno, bas ne znam gde i kako dalje, ali valjda tu gde smo, pa ko nas hoce, hoce, ko nece ne mora, "spasa nam nema, propasti necemo"!:lol:

Tacno je da nas pljackaju, ali i kad pomislim na Rusiju i Kinu a narocito Kinu, ja pocnem da se gusim od dosade i straha od komunizma, jednoumlja, sluzbi koje nadziru konstantno.

Jednostavno, bas ne znam gde i kako dalje, ali valjda tu gde smo, pa ko nas hoce, hoce, ko nece ne mora, "spasa nam nema, propasti necemo"!:lol:
Jednoumlje krasi i demokratski sistem samo su metode visokosofisticirane za razliku od spartanskih metoda gorepomenutih.

U komunizmu te roknu zbog drugačijeg mišljenja a u demokratiji misli šta hoćeš, šetaj po Gazelama, steži obruč oko RTS-a, skačaj po autoputu, svircaj u pištaljku, lupkaj po šerpicama, laži sebe koliko god i dokle god hoćeš ali pipneš li tok novca ode glava po američkom scenariju...

Баахахахах а његов син наручивао убиства
А важно да је био "председник", што је 90их значило да је диктатор банана републике
Koliko znam, tereti se za nesto sasvim drugo, sve u svemu decu ne treba dirati sve i ako je roditelj bio najkriviji, i osim ako sama kao odrasla nisu umesana u nesto lose i nezakonito.

Da se razumemo, ja sam bila protiv Milosevica i njegovog rezima i i sada ne bih volela da se ista slicno vrati, ali ovoliku mrznju i svaljivanje krivice za sadasnje stanje i posle toliko vremena, ne mogu da shvatim. Pa valjda je i to vreme nesto pokazalo?

A i nisi mi jasan, kazes da su Srbi "nazahvalna gamad" u odnosu na Rusiju, a ovamo osudjujes Marka kao sina tadasnjeg predsednika, sta ti hoces ustvari da kazes?

Back