Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.380
Тачно такоKoji komunisticki puc? Mislis pocetkom '90-tih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачно такоKoji komunisticki puc? Mislis pocetkom '90-tih?
Jel tebi moze neko da nametne da skocis u bunar?А како то Керки уништио Србију?
Под његовом Владавином,све до његовог Краја-ми смо све наше Банке,толика Предузећа ИМАЛИ У СВОМ ВЛАСНИШТВУ.
КАД је дошла демонократија(а са њом и Глобализам)-ми смо тек тада били сурово опљачкани.
Није Милошевић иницирао НИКАКВЕ ратове,КАКО вАМ ова нова Гарнитура сугерише већ више од 20 Година.
Ратове су наметнулЕ стране ЗАПАДНЕ СИЛЕ..са крајњим Циљем да нас БУД-ЗАШТО Купе и ОПЉАЧКАЈУ,
као што то сад имамо Прилике да видимо у свим земљама бивше СФРЈ.
Заправо је држава почела да колапсира јер је ваша банда почела да тврди да Србија заслужује само да постоји на МоравиSlobo je bukvalno dosao na vlast 87-89 drzavnim pučom, koji je raspao Jugoslaviju i poceo sve ratove.
Милошевић и његов изасланик Милановић су знали да ће РТС бити бомбардован... и нису евакусали људе. Зато је Милановић добио тешке батине 5. октобра.Jel tebo moze neko d anametne da skocis u bunar?
Meni ne moze, i ne postoji ja mislim covek, da se tako samounistavajuce ponasa, ali Milosevic jeste jer je bio zaljubljen u sebe.
Sto se pljacke tice, pljackali su nas i oni, i ovi posle 5. oktobra i svi.
Pa ne, tad se govorilo "nas i Rusa 200 miliona", a na kraju ispade da nam Rusi nisu poslali ni taj S 300 a mi izgubismo sve ratove.Тачно тако
Znam da su znali, to svako zna.Милошевић и његов изасланик Милановић су знали да ће РТС бити бомбардован... и нису евакусали људе. Зато је Милановић добио тешке батине 5. октобра.
Срби су незахвална гамад у стилу Јермена, пошто је Милошевићу понуђено да узме С300 али је то ОДБИОPa ne, tad se govorilo "nas i Rusa 200 miliona", a na kraju ispade da nam Rusi nisu poslali ni taj S 300 a mi izgubismo sve ratove.
Ja nisma ocekivala nikakav rat, ni taj ni one pre toga. Da sam se pitala ratova ne bi ni bilo. Nista ni od Rusa nisam ocekivala ali se tad rezim hvalio sa nekim S300 koji je trebalo da dodje iz Rusije, a koji nikad niej stigao.Срби су незахвална гамад у стилу Јермена, пошто је Милошевићу понуђено да узме С300 али је то ОДБИО
Онда сте очекивали да Русија уђе у трећи светски рат због Србије и да пошаље наоружање преко затвореног НАТО ваздушног простора
Jel tebi moze neko da nametne da skocis u bunar?
Meni ne moze, i ne postoji ja mislim covek, da se tako samounistavajuce ponasa, ali Milosevic jeste jer je bio zaljubljen u sebe i vlast.
Sto se pljacke tice, pljackali su nas i oni, i ovi posle 5. oktobra i svi.
Ne slazemo se. Nije ni tako trebalo da bude, ali to je druga prica jer su se i ovi posle 5. oktobra pokazali neuspesnim i nesloznim, pa je tako ispalo.Да ли се бар слаЖемо да смо ми бомбардовани САМО ЗАТО,
ДА БИ НАС западњак купио буд-зашто и као последицу СВЕГА,ТРЕНУТНО морамо једемо витаминску салату(која је тек отрована разним пестицидима),а под Слобом смо хасали Вола са Ражња и разне прасиће и здрав Лук и парадајз и да смо сви ужавили у тадашњем Укусу Хране и никоме ниште није фалило?
Сад једемо смеће,нез укуса и без мириса.
Милошевић је ОДБИО С300Ja nisma ocekivala nikakav rat, ni taj ni one pre toga. Da sam se pitala ratova ne bi ni bilo. Nista ni od Rusa nisam ocekivala ali se tad rezim hvalio sa nekim S300 koji je trebalo da dodje iz Rusije, a koji nikad niej stigao.
Na kraju, ti si gamad.
Nisam sigurna, a i ne zelim vise da te slusam kad tako mozes da kazes zbirno za Srbe, jer ima nas raznih.Милошевић је ОДБИО С300
Заправо је држава почела да колапсира јер је ваша банда почела да тврди да Србија заслужује само да постоји на Морави
Много сте се курчили па сте добили своје
Mafija uz vlast.Jer Milosevic je kriv za sankcije, bombardovanje, ubistvo desetine sluzbenih lica i nevinih.
Ма слагала се ти или не,Ne slazemo se. Nije ni tako trebalo da bude, ali to je druga prica jer su se i ovi posle 5. oktobra pokazali neuspesnim i nesloznim, pa je tako ispalo.
Osim Kostunice, niko nije zaista vodio racuna o Srbiji, ali i on se povukao razocaran.
I sve je to jedna tuzna prica.
Милошевић је био Бастион Слободе наспрам поквареног,прљавог,лихварског Запада жељног Профита и као такав,
Dobro imao je neku ideju slobode i pravde, ali dzaba kad nije procenio mogucnosti tj. momenat da to sprovede. Precenio se i precenio je Srbiju a druge nezasluzeno i isuvise potcenio. Nije trebalo.Ма слагала се ти или не,
Милошевић је био Бастион Слободе наспрам поквареног,прљавог,лихварског Запада жељног Профита и као такав,
он заслужује Споменик.
Руси су то скапирали...надам се да ћемо и Ми једног дана.
А тешко било "савезнике" у геноцид натерати...Pa KGB plaćenik. Uvukao nas u ratove, posvadjao sa saveznicima iz dva svetska rata...a sve da bi gazdama iz Kremlja kupio koju godinu vremena.
Да да, он је преварио и ЦИА и МИ6 и УН и ЕУ... а јадни они се упирали свим силама да очувају мир у регионуCovjek je urusio SFRJ i onda Srbiju. Krvavi diktator poput Staljina.
To nema veze iz kakve je porodice bio, i bio je gospodin za vecinu sadasnjih nasih i svetskih politicara, jer vise nema politicara koliko izvrsilaca danas, ali jedno stoji - da nije umeo da proceni ni snagu ni momenat, ni svoju, ni Srbije, a ni okruzenja.Nevjerovatno koliko javnost Srbije toliko malo zna o Milosevicu. Covjek je bio iz bolesne porodice, on je izdao sve svoje prijatelje, popljackao je drzavu, prijeke naravi, ubijao oponente, zagovarao ratove da bi stitio svoju vlast, manijak jednom rjecju....naudio je ugled Srba za narednih 100 godina.
To nema veze iz kakve je porodice bio, i bio je gospodin za vecinu sadasnjih nasih i svetskih politicara, jer vise nema politicara koliko izvrsilaca danas, ali jedno stoji - da nije umeo da proceni ni snagu ni momenat.
Ako nisi Srbin, zamolila bih te da ne ucestvujes na ovoj temi, jer ne mozes realno da procenis, samo mozes da lupas.Puno ima veze iz kakve si porodice, to mnogo utice na karakter. Slobo je bio covjek veoma loseg karaktera, megaloman, negativan, manipulator, egoista. On je svojim cinjenjem direktno unistio SFRJ i zapoceo sve ratove. Okrenuo je srpski narod po prvi put protiv zapada i u samoubilacku ideologiju koja traje i danas.
Zao mi je ali kada sagledate sve sto je uradjen za njegovo vrijeme, kakva je kultura tada bila koju je on gajio, kakve likove oko njega, kako je on ponasao prema svijetu, on je bio bitanga 0 kvaliteta, ali navukao Srbe sa pricom o Kosovu i ugrozenosti i tu smo dje smo.
За време Милошевића,све Националне мањине су уживали много већа Права него сад под демонократорима и живели су непоредиво боље него сад.
Виш Керки,овог јадног ,неспособног црногорског муслимана по имену @guslar1389
Тај јад од Чојека ,њега мрзило да се прошета из своје црногорске Забити до Новог Пазара,50 км. где су људи пливали у парама јер им Милошевић све обезбедио...шверцерске Туре без Царина,цела Србија куповала њихове Фармерке..Лове ко Плеве!
за време Милошевића...нико ништа није плаћао а опет Држава савршено функционисала....
Све најнеопходније ЈЕ РАДИЛО И БИЛО У ПРИПРАВНОСТИ.
Мурија,Хитна Помоћ,Школе,Факултети,Болнице,Градске Службе,Струју имали(БИЛО НЕШТО МАЛО рестрикција али и то се довело у ред),
Криминала је било али високог Криминала..не у толикој Мери као данас,Кафане биле пуне(обиђи сад кафане-све ПОПУПРАЗНО)..
И ИМА ЈОШ Сијасет других ствари...
тако
Ima istine. Ni ovo vise nije zivot.За време Милошевића,све Националне мањине су уживали много већа Права него сад под демонократорима и живели су непоредиво боље него сад.
Виш Керки,овог јадног ,неспособног црногорског муслимана по имену @guslar1389
Тај јад од Чојека ,њега мрзило да се прошета из своје црногорске Забити до Новог Пазара,50 км. где су људи пливали у парама јер им Милошевић све обезбедио...шверцерске Туре без Царина,цела Србија куповала њихове Фармерке..Лове ко Плеве!
за време Милошевића...нико ништа није плаћао а опет Држава савршено функционисала....
Све најнеопходније ЈЕ РАДИЛО И БИЛО У ПРИПРАВНОСТИ.
Мурија,Хитна Помоћ,Школе,Факултети,Болнице,Градске Службе,Струју имали(БИЛО НЕШТО МАЛО рестрикција али и то се довело у ред),
Криминала је било али високог Криминала..не у толикој Мери као данас,Кафане биле пуне(обиђи сад кафане-све ПОПУПРАЗНО)..
И ИМА ЈОШ Сијасет других ствари...
тако