Milošević dobija spomenik u Moskvi

Jawohl.

Btw. proverio u austrijskoj stampi, istina je da su u onom vozu prekjuce pustali govore gdina Adolfa Hitlera. Na stranu tog uzasa, ali nekada me ti ljudi sa Zapada zaista oduseve kakve sve kreativne ideje imaju.

Idu oni u kafane na Hitlerov rođendan i masovno naručuju njeogovo omiljeno jelo.

A kad se samo setim koliko su seirili nad nama pričama kako se u našim glavama DSR još uvek nije završio.

Ispostavlja se da ga zapravo oni nikada nisu preboleli.

Krađa identiteta Srbiji od strane dovedenih udbaša odvija se od 1944. a sve u cilju očuvanja uzurpatorske vlasti.

Imaj na umu i to da je opcija kojoj naginješ takođe similacija višestranačja jer je i ona deo šibicarske predstave kao i drug Jovo.

Smučio mi se njihov bahati vokabular 'Boga i batine' jer svako malo oni nekog streljaju, šalju na plivanje, prete i zastrašuju umesto da se nabiju u mišje rupe nakon svega što su zajedničkim snagama uradili protiv Srba i Srbije.
Sve ok, samo ne znam na koju stranu kojoj naginjem misliš? Naginjem onoj strani koja bi pohapsila 95% onih koji su bili na vlasti zadnjih decenija. A to što najviše pljujem maskirane crvene radikale je zato što su oni na vlasti. Borio sam se i kritikovao i 'žute', a pre toga lažne socijaliste...

Prekodrinsku mržnju prema Kraljevskoj Porodici Karađorđević vidim isključivo kao mržnju prema Srbima iz Srbije.
Овај твој коментар сасвим јасно говори ко се води мржњом и ко је са њом испуњен, реци ми чиме су то "браћа" преко Дрине заслужила код тебе, или си и ти можда неки "Бугарин" па ти је циљ да уносиш раздор између Срба!?

Između dva svetska rata su ustaše i Bugari organizovani od strane Hitlera i Musolinija ubili našeg Kralja a taj mač je visio nad glavom i Knezu Pavlu.
Што се тиче овога, сасвим си у праву, али изгледа да не хваташ узрочно-посљедични низ, наградно питање за тебе је зашто се Александар уопште упустио у ту авантуру звану Краљевина СХС, кад су га већ савјетовали да то не чини, зашто није само заокружио са територијом гдје су Срби били већински!?
То што ти покушаваш да инпутираш некакву мржњу из само теби знаног разлога напросто нема везе са везом. Уопште није ријеч о намјерама и заслугама Карађорђевића, већ о посљедицама до којих су довеле неке одлуке, па чак и до убиства самог Краља. Ниси чуо за ону народну: Ко са ђаволом тикве сади, о главу му се обију".

Između dva svetska rata su ustaše i Bugari organizovani od strane Hitlera i Musolinija ubili našeg Kralja a taj mač je visio nad glavom i Knezu Pavlu. Prekodrinsku mržnju prema Kraljevskoj Porodici Karađorđević vidim isključivo kao mržnju prema Srbima iz Srbije.

Raspitaj se malo, uopšte nisi u toku.
да, да, да, да..
јер Каракурчевићи су били познати по томе како су добро водили бригу о српским интересима а поготово о ветеранима, породицама погинулих итд.
познате величине које задужише сербство васколико, како у Србији тако и даље у свим српским крајевима брез изузетка
каракурчевићи су величине за неписмене крпе

Овај твој коментар сасвим јасно говори ко се води мржњом и ко је са њом испуњен, реци ми чиме су то "браћа" преко Дрине заслужила код тебе, или си и ти можда неки "Бугарин" па ти је циљ да уносиш раздор између Срба!?

Што се тиче овога, сасвим си у праву, али изгледа да не хваташ узрочно-посљедични низ, наградно питање за тебе је зашто се Александар уопште упустио у ту авантуру звану Краљевина СХС, кад су га већ савјетовали да то не чини, зашто није само заокружио са територијом гдје су Срби били већински!?
То што ти покушаваш да инпутираш некакву мржњу из само теби знаног разлога напросто нема везе са везом. Уопште није ријеч о намјерама и заслугама Карађорђевића, већ о посљедицама до којих су довеле неке одлуке, па чак и до убиства самог Краља. Ниси чуо за ону народну: Ко са ђаволом тикве сади, о главу му се обију".
не говори такве бласфемије
Прекодринци су уништили нашу Југу инаће би хрвати и бошњаци волели Југу Сербију као зеницу ока свога
ал не дадоше мрски Прекодринци да се браћа удруже у Југу

зли Прекодринци, ... из вукојебина (немају куће и своје родно мјесто), неписмени, некултурни, крезуби, грбави, рогови и реп се подразумева
они, они уништише нашу Југу и ко нас бре завадише са браћом хрватима и бошњацима

Преко друнци исто ко и Црногорци, зло и горе.. Југу нам уништише, не би брат хрват и бошњак никад имали проблема са нама, само Прекодринци сметају

Srbima ne smatram one koji su u AU uniformama ušli u Srbiju i istrebili trećinu srpske populacije. Kao ni one koji su sa Brozom ušli u Srbiju 1944. i iz mesta istrebili par stotina hiljada najviđenijih Srba.

Bugari nisu ni izbliza bili pogubni po Srbe poput tobožnje prekodrinske braće.

!944. ste imali priliku da rasturite tu mrsku SHS ali vam se osladila pljačka Srbije i privilegije koje vam je dao Broz.

Prema tome, nemaš argumente već samo isprazne floskule i potpuno banalne provokacije.

да, да, да, да..
јер Каракурчевићи су били познати по томе како су добро водили бригу о српским интересима а поготово о ветеранима, породицама погинулих итд.
познате величине које задужише сербство васколико, како у Србији тако и даље у свим српским крајевима брез изузетка
каракурчевићи су величине за неписмене крпе
Kada ste došli u AU uniformama 1915. za sobom ste ostavili pomor kakav do tada nije zabeležen u istoriji Srbije.

Svaka kuća je ostala bez najmanje jedne muške glave ogroman broj porodica je zatrt.

Tako da je vaša naknadna socijal demagogija sem što je monstruozna - veoma plitka.

Srbima ne smatram one koji su u AU uniformama ušli u Srbiju i istrebili trećinu srpske populacije. Kao ni one koji su sa Brozom ušli u Srbiju 1944. i iz mesta istrebili par stotina hiljada najviđenijih Srba.

Bugari nisu ni izbliza bili pogubni po Srbe poput tobožnje prekodrinske braće.
Све ми се чини да си ти ипак неки "Бугарин или усташа". Занимљива ти је логика, водећи се том логиком, претпостављам да за разлику од прекодринских Срба, Алојзија Степинца сматраш за истинског брата, јер је ипак он носилац Карађорђеве звијезде.
!944. ste imali priliku da rasturite tu mrsku SHS
Па била је растурена, али су исти ментори који су увалили врућ кромпир Александру, који или није био довољно далековид, или једноставно није имао муда да то одбије, само пребацили штафету Брозу, па си добио новог идеолога миле ти творевине, док ти се краљевска породица башкарила по Енглеској прећутно то прихватајући.

ali vam se osladila pljačka Srbije i privilegije koje vam je dao Broz.
За ово већ немам коментара, овакву глупост може извалити само неко ко нема појма о чему прича или неко ко није нимало добронамјеран.

Све ми се чини да си ти ипак неки "Бугарин или усташа". Занимљива ти је логика, водећи се том логиком, претпостављам да за разлику од прекодринских Срба, Алојзија Степинца сматраш за истинског брата, јер је ипак он носилац Карађорђеве звијезде.

Bedna je i sramotna zamena teza da potomak onih koji su ne jednom već dva puta bili u savezu i sa hrvatima i sa Bugarima protiv nas Srba i dva puta činili genocid nad srpskim narodom, pljačkali ga i teororisali meni danas spočitava da sam ustaša ili Bugarin.

Mene kome su pradedovi bili s Solunci danas vređaju i Srbijom u okupacionom maniru vladaju potomci onih koji su pucali na sve moje pretke i došli u moju otadžbinu kao titoistički okupator i kolonizator.

Primitivci koji u nedostatku elementarne pristojnosti i argumenata na istorijsku istinu o sebi reaguju agresijom.

Па била је растурена, али су исти ментори који су увалили врућ кромпир Александру, који или није био довољно далековид, или једноставно није имао муда да то одбије, само пребацили штафету Брозу, па си добио новог идеолога миле ти творевине, док ти се краљевска породица башкарила по Енглеској прећутно то прихватајући.

Ne zadovoljavaš elementarne uslove da bi se sa tobom diskutovalo na tu temu odnosno očito je da ne znaš ništa o tome.

Bedna je i sramotna zamena teza da potomak onih koji su ne jednom već dva puta bili u savezu i sa hrvatima i sa Bugarima protiv nas Srba i dva puta činili genocid nad srpskim narodom, pljačkali ga i teororisali meni danas spočitava da sam ustaša ili Bugarin.

Mene kome su pradedovi bili s Solunci danas vređaju i Srbijom u okupacionom maniru vladaju potomci onih koji su pucali na sve moje pretke i došli u moju otadžbinu kao titoistički okupator i kolonizator.

Primitivci koji u nedostatku elementarne pristojnosti i argumenata na istorijsku istinu o sebi reaguju agresijom.
Ти очигледно имаш неки проблем пријатељу, али ја ти не могу помоћи око тога, није ти ово позориште да фураш толику патетику.
Јасно је мени твоје становиште да су Срби само они из Србије, али извини моје је гледиште другачије, у Србији живе Срби и Србијанци, ти си очигледно припадник ових других.
Једино што је овдје "бедно и срамотно" су твоје подметачине и покушаји манипулисања истином и историјским чињеницама у сврху уношење раздора у српски корпус.
Ако би ти са оваквим ставовима био прави и истински представник немањићких и Светосавских Срба, ја бих се истог тренутка одрекао свог поријекла и припадања истом народу.

Ако би ти са оваквим ставовима био прави и истински представник немањићких и Светосавских Срба, ја бих се истог тренутка одрекао свог поријекла и припадања истом народу.
добро речено, успут би тако српство запишао

Ne zadovoljavaš elementarne uslove da bi se sa tobom diskutovalo na tu temu odnosno očito je da ne znaš ništa o tome.
један од моји прађедова је био Солунац, и то из Америке
боље би му било да је и остао тамо, запишавали су одма његову борбу и представљали НАС СРБЕ као хрвате
на Солуну су покушали да створе "хрватске пукове" од Срба из Крајине и БИХ

нешто вас хрвати нијесу ни онда волили иако не само да нијесте имали хрвата за пукове него ни за двије чете
успут немате проблема да лајете на свога

један од моји прађедова је био Солунац, и то из Америке
боље би му било да је и остао тамо, запишавали су одма његову борбу и представљали НАС СРБЕ као хрвате
на Солуну су покушали да створе "хрватске пукове" од Срба из Крајине и БИХ

нешто вас хрвати нијесу ни онда волили иако не само да нијесте имали хрвата за пукове него ни за двије чете
успут немате проблема да лајете на свога
Ма није то никако став већине, ово је став само неких мутивода из ко зна којег разлога.

Back