Miloš Vučević podnosi ostavku

Они га подржавају јаче него запад, пре ће га запад издати него Путин.
Zapravo najviše ga podržava Zapad a Rusi su oduvek imali taj neki pasivan stavi praksu da se mešaju u nečija unutrašnja pitanja i da razgovaraju i pregovaraju samo sa vlastima, i u principu dok god Vučić ne gura Srbiju u NATO (što ne sme da uradi jer je to crvena linija isto kao i formalno priznanje Kosova i jasno je da bi to bilo njegovo političko samoubistvo i da nije realno da iko to traži i očekuje od njega) oni nemaju nameru da se mešaju u naše unutrašnje stvari nit imaju problem sa ovima na vlasti.

Inače ja verujem da bi mnogi voleli da sad Putin,Tramp ili neko treći sruši Vučića sa vlasti kako mi nebi morali da se cimamo i deranžiramo, ali to se naravno neće desiti i ukoliko želimo da smenimo naprednjake sa vlasti moraćemo sami da prionemo na posao i sami to da uradimo jer nema nam druge nit treba od ikog sa strane išta da očekujemo.

GiZuo9OWgAARtKC

Хулиган.

Gospodo radikali,vidim da vam nije dobro. Ipak ne sikirajte se. Ovo je Vucicev plan,satro pada vlada,on svakako dobija izlaznu varijantu. Izbori. Zakonski mora da raspise izbore. Opozicija ce izaci a studenti,koliko god bili dobri,morace da se ozakone.
Sve mu odgovara,sem prelazne vlade.

Gospodo radikali,vidim da vam nije dobro. Ipak ne sikirajte se. Ovo je Vucicev plan,satro pada vlada,on svakako dobija izlaznu varijantu. Izbori. Zakonski mora da raspise izbore. Opozicija ce izaci a studenti,koliko god bili dobri,morace da se ozakone.
Sve mu odgovara,sem prelazne vlade.
Ostace na ulicama.
Bojkot izbora

Konstatovao je da je Dačić pre za novu vladu nego za izbore. I rekao je da sns nema svog kandidata za mandatara.
Rok za formifranja nove vlade je 30 dana, pa ako se ne formira, ide se na izbore.
Dakle, misli da je sebi kupio 30 dana.

Mislim da je to svrha Vučevićeve ostavke, da da sebi vremena 30 dana i da je otvoren za razna rešenja. Da ne bi bilo da Vučević zbog povlačenja pred studentima podneo ostvaku, naručio je incident u NS. Pa je kao zbog incidenta.

Back