Miloš Vučević podnosi ostavku

DOS je sve isprodavao ako cemo realno. Sendvicari su prodavali i gradili. Ja ne znam stvarno sta je DOS izgradio sem mosta na Adi i Velja Ilic sto je ministrastvom za kapitalne investicije nesto uradio. Mnogo se vise kralo u DOS-u
Lopov Đilas 2 mosta a vi naprednjaci minus 1 minus nadstrešnica minus 15 života minus stalno minus

DOS je sve isprodavao ako cemo realno. Sendvicari su prodavali i gradili. Ja ne znam stvarno sta je DOS izgradio sem mosta na Adi i Velja Ilic sto je ministrastvom za kapitalne investicije nesto uradio. Mnogo se vise kralo u DOS-u

Ne znaš zato što si svesno-nesvesno potpao pod uticaj monstruozne medijske manipulacije

Kada se bude podvukla crta rezultati će nas šokirati

Šta priča ovaj Vučević...nije normalo..popljuvao studente opet i uveo i Djilasa u priču o svojoj ostavci ..

Pronela se vest da su i poslanici SNS-a iz Šapca dali ostavke na sve funkcije i napustili SNS
Jel to pocelo da miševi napuštaju brod koji tone ?
Upravo to. Dosta ljudi je nezadovoljno situacijom u SNS-u i hteli su mnogo jaču reakciju protiv demonstranata međutim Vučić ih je ohladio dopuštajući studentima da rade što hoće. Policija je više hapsila one koji su bili protiv demonstranata nego njih. I sad je počeo opšti bojkot unutar SNs prema Vučiću i njegovim kadrovima iz vrha stranke. Vučević je samo na vreme shvatio što može da napravi i odlučio je da sačuva ono malo moći što mu je još ostalo u Vojvodini i NS

ČESTITAM HRVATSKOJ ......USPJELA JE....ali tek joj pravi posao prestoji
Philip J Fry Applause GIF

Upravo to. Dosta ljudi je nezadovoljno situacijom u SNS-u i hteli su mnogo jaču reakciju protiv demonstranata međutim Vučić ih je ohladio dopuštajući studentima da rade što hoće. Policija je više hapsila one koji su bili protiv demonstranata nego njih. I sad je počeo opšti bojkot unutar SNs prema Vučiću i njegovim kadrovima iz vrha stranke. Vučević je samo na vreme shvatio što može da napravi i odlučio je da sačuva ono malo moći što mu je još ostalo u Vojvodini i NS
Otprilike nisu bili zadovoljni što je slao babe, Cigane i bejbisiterke u Pasatima da gaze studente, već su očekivali da se kroz masu provoza neka jača mehanizacija, BVP ili tenk?
Legitimni zahtevi.
Nije u redu što im nisu izašli u susret.

Ne znaš zato što si svesno-nesvesno potpao pod uticaj monstruozne medijske manipulacije

Kada se bude podvukla crta rezultati će nas šokirati
Da li ti znas da je Jadarit tj Litijum prodao Miroljub Labus iz DOS-a 2004. godine. Kad bude dosla sad smena vlasti, docice to na red. Nova vlast ce pokusati da zaustavi rudnik a ovi ce samo da izvade papire i da kazu "To je nase", a onda pokusaj Trampu da se suprostavis. Dobices restrikcije u roku od 10 minuta.

Tako je. Vučić je bukvalno na sredini svog drugog mandata.

Nema nikakve logike da skrati svoj mandat.

Štaviše, naprednjaci su 2012. godine, pa i sam Vučić, lično, kritikovali Tadića zbog tadašnje odluke da skrati sopstveni mandat kako bi povećao šanse listi okupljenoj oko tadašnje vladajuće Demokratske stranke da osvoji što je više moguće glasova na parlamentarnim izborima.

Danas su se standardi malo promenili, tako da tako više nije uopšte bitno i sasvim je normalno da predsednik 24/7 učestvuje u kampanji koja se njega uopšte ne tiče, tako da danas, nažalost, deluje potpuno nezamislivo kao što smo tada smatrali Tadićev potez skandaloznim...jer je danas postalo naša svakodnevnica.

Ali, ako je već napadao Tadića da vrši potez koji nije ni na koji način ozakonjen, malkice bi se Vučiću obilo o glavu ako bi se odlučio na takav potez, posebno kad je bilo nešto što je bivšoj vlasti toliko bilo zamerano dok su oni bili opozicija.

Back