Милош Јовановић — председник (2022)

Да ли бисте гласали за Милоша Јовановића на председничким изборима 2022. године?

• ДА

glasova: 16 40,0%
  • НЕ

glasova: 24 60,0%

• Ukupno glasova
    40
Komso, hoces li biti ljubazan da me 3. Aprila uvece podsetis na ovu poruku?
Ма нема фрке. Ево запамти и ово: твој Хрват Понош може да пребаци преко 10% само ако други кандидати буду покрадени од стране режима и то онда буде додато Поношу, као ономад 2016те када је ДјБ као лажна опозиција накнадно добио гласове Левице Србије и Републиканске странке.

Kako su ovome skupljalni glasovi od strane SNS od Vranja do Novog Sada,

Trougao DSS – POKS - Dveri

DSS(lopovska nada sa krnjim lopovskim Poksom)

Overavano 18.2. na jednoj lokaciji, ukupno 27 potpisa (u dokumentu RIK-a evidentirano je 218 potpisa)

POKS (nije precizirano koji deo POKS-a i za koju od lista, u njihovom gradskom odboru)

Overavano 17.2. na jednoj lokaciji, overen ukupno 221 potpis.

Dveri

Overavano u periodu od 17. do 20. februara, ukupno 324 overena potpisa (u dokumentu RIK-a evidentirano je 452 potpisa).

Iako ne znamo kome su pripali potpisi POKS-a (overavano u gradskom odboru POKS), brojke se svakako ne poklapaju. U zvaničnim podacima RIK-a, kombinovano liste DSS-a i Dveri u Vranju ukupno imaju 670 overenih potpisa. Podaci iz dopisa gradske uprave Vranje kažu da su oni za DSS, POKS i Dveri ukupno overili 572 potpisa. To je ono što je iz gradske uprave Vranje izašlo. Kako je u RIK stiglo 670 potpisa za ove dve liste biće jako zanimljivo videti.

Zelena stranka Srbije

Overavano 10.3. na dve lokacije, ukupno overeno 271 potpis (nije proglašena lista).

Najvažniji nalazi ovog ukrštanja podataka su ti da je gradska uprava Vranje za trougao DSS-POKS-Dveri ukupno overila 572 potpisa, a da je RIK evidentirao 670 potpisa? Kako?

Isto tako, gradska uprava Vranje je overila 306 potpisa za listu Boris Tadić – ajmo ljudi, a RIK je evidentirao 543. Kako?

ЈОВАНОВИЋ: ОСТАЈЕМ ПРИ СТАВУ ДА СЕ КАНДИДУЈЕМ ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ

Јовановић: Остајем при ставу да се кандидујем за председника Србије

1. Да ли груписање око платформи за дијалог власти и опозиције значи и груписање око председничког кандидата

Апсолутно не. Једно није ни у каквој вези с другим нити мозе бити.

2. Да ли је током преговора око платформе тринаест или већ колико странака било речи о могућем председничком кандидату и ко би то могао да буде.

Наравно да није. То није био предмет разговора нити је могао да буде јер су ту политичке организације које имају различите идеологије, нарочито у односу на нас.

3. Има и неких спекулација да сте одустали од потписивања заједничке платформе за међустраначки дијалог управо зато што није подржана ваша кандидатура за председника. Има ли у томе истине или је заиста нешто друго по среди ?

Има спекулација и да је Елвис Присли жив али ја ипак нисам склон да томе поверујем. Разумем да је, након наше бајне политичке елите, ријалити логика обузела и новинаре али хајде да се ипак мало уозбиљимо. Зар стварно мислите да је то место где бих тражио политичку подршку за своје идеје? Ја сам на неком од првих састанака у прошлости рекао да се ту, у политичком смислу, осећам као прасе у Техерану. Другим речима, све су то пристојни и коректни људи с којима је могуће договарати се о изборним условима али све су то људи који другачије и најчешће супротно размишљају од мене о низу тема – од питања европских интеграција до питања Сребренице, војног рока или споменика Стефану Немањи.

А потпис на документ нисмо ставили јер су наше колеге у последњем тренутку мимо нас одлучиле да додају захтев за раздвајањем избора за који ми држимо да је несврсисходан и да ће чак бити контрапродуктиван.

4. Остајете ли при ранијем ставу да се кандидујете на председничким изборима и које странке би могле да стану иза вас?

Остајем. Рекао сам више пута да су председнички избори прилика да се издигнемо из овог политикантског блата у који смо претворили политичку сцену. Они су прилика да вратимо политику у политику, да вратимо озбиљност, да изнесемо пред грађане политичку визију. А подршку за то, када у оквиру странке будемо донели коначну одлуку, тражићу од грађана и народа у Србији а не од политичких партија.

5. Зашто вам смета захтев за раздвајање избора?

Изнели смо детаљне и потпуно утемељене аргументе на састанцима. Није ред да их износим и овде. Једино што ћу реци је да ми се чини да опозиција неретко са великим талентом ради у корист своје штете што никако није добро. Нажалост, као када су вођени протести пре две године, као када се отворило питање бојкота, ни сада, поводом поменутог захтева, нисам успео да пресудно утичем. Али лекцију сам одавно научио па се више много не узрујавам и покушавам да останем по страни. И чиним то тим пре што вас после исти ти, којима сте људски и у доброј вери износили аргументе, по правилу нападају баш у оној мери у којој се испоставило да сте били у праву.

6. Да ли подржавате све остале захтеве тринаест странака и ко ће у ваше име на преговоре са Дачићем?

Подржавамо. Што се преговора тиче, на њих ћемо ићи потпредседник странке Дејан Шулкић и ја.

http://www.dss.rs/srp/news/40907/de...stavu-da-se-kandidujem-za-predsednika-srbije/
Je li, sinko, ciji si ti?

Њега су предвидели и стварали за врхунски кадар СФРЈ као најбоље дете комунизма, али када се СФРЈ издробила, онда је завршио школе у иностранству као и остали, али није се вратио у структуру номенклатуре из које је потекао.

Видео је како се кретенизују титоисти додатно 90-тих, па 2000-тих.

Baš je gužva na desnici tu su NADA,Suverenisti,Patriotski blok tj.Boško i još neki...teško da će svi oni da preskoče cenzus bilo na beogradskim bilo na parlamentarnim,ja tipujem na suvereniste
Milostivi Vučić svu političku scenu je totalno razvalio još pre mnogo godina, pa sada pušta slanca ozbiqnu desnicu, kako bi on pokazao Briselskoj kominterni kako je najbolja i najstabilnija opcija.

Muljator i nemoralno je snalažljiv u preživljavanju.

Pitam se čemu ovo istrčavanje ko će biti savetnik... ?!?

Dobar deo kampanje organizuje kao reakciju na Ponoša. Ovo je saopštio nakon što se Ponoš pohvalio da su njegovi savetnici Siniša Kovačević i Čedomir Čupić, koje ne plaća i koji su drastično bolji od Vučićevih savetnika Blera i Šredera koje debelo plaća.

Председник ДСС-а има намере да се кандидује за председника Републике Србије на предстојећим изборима, што ће му бити и премијерна таква кандидатура. Та странка је у коалицији НАДА заједно са Покретом обнове Краљевине Србије и још 14 мањих политичких партија и покрета.

Какве су ваше процене оваквог кандидата? Колики ће резултат освојити? Колики му је потенцијал?
Buljom je

Back