Miloš Biković snima film o Nikoli Tesli, svi detalji projekta od 15 miliona dolara

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
237.013
Srpski glumac naredne godine počinje sa snimanjem filma o našem naučniku

Srpski glumac, koji niže neverovatne uspehe u Rusiji, sledeće godine počinje sa snimanjem filma oNikoli Tesli!

Ono što je zanimljivo jeste da će Biković sa budžetom od 15 miliona dolara spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji filma "Tesla" će učestvovati i njegova kuća "Arhangel studio" iz Beograda.

- Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće i tri velike holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu - kaže Biković.
ledcine070320180004-830x0.jpg

Kako prenose ruski mediji, Tesla se u filmu bori protiv zavojevača iz paralelne realnosti. Uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja.
Reditelj filma o Tesli je Aleksandar Boguslovski, sa kojim je Miloš već sarađivao igrajući u njegovom avanturističkom filmu "Izvan granica realnosti".

Naci spojena istorija i najbolji glumac na ovim prostorima,pa sta reci

pa to..od kada je Bikovic najbolji glumac :lol: od kada ga je primio Vucic :mrgreen:

Najbolji glumci su Aleksandar Bercek, Lazar Ristovski, Miki Manojlovic, Bogdan Diklic, Zarko Lausevic, Branislav Lecic. A Bikovic kada bude imao toliko uspesnih uloga kao ovi pobrojani onda se moze nazvati najboljim glumcem. E sad, ja ne kazem da se to nece desiti, mozda i hoce, glumci su kao vino, sto stariji to bolji, taj zanat se pece godinama i decenijama.... Ali nije sve na njemu, pitanje je da li ce biti velikih autora i prilika da se ostavi dublji trag za mladje glumce..

onog Sabana sahranise u aleji zasluznih gradjana , Bikovic dobio 15 miliona dolara za sta ...sto je mnogo mnogo je

Slazem se da ovaj rezim itekako doprinosi estradizaciji drustva, ali tog Sabana obozava najmanje 70 posto naroda. To govori dosta o nama. A rezim tu samo podilazi narodu. Evo ja sam prvi odrastao na Sabanu, ali sam svestan da ta muzika i to nepotrebno trilerisanje ne donosi neko kulturno uzdizanje. A smatram da je drzava duzna da afirmise samo ono sto je za opste dobro, jer da bi nesto bilo umetnost nije poenta da je samo lepo, nego i da produhovljuje i moralno uzdize.

E sad, da je Bikovic dobio 15 miliona od drzave u to sumnjam, tj. na zvanicnom konkursu nije dobio sigurno, jer tamo najvise koliko mozes da dobijes za jedan film u FCS je 300-400 hiljada evra.. Ali posto Bikovic vec uziva popularnost a stari je sendvicar, iskreno verujem da mu rezim mimo zakona na ruke isplacuje milione..... Mislim o cemu pricamo, kad jedan Zeljko Mitrovic koji do pre par godina nije imao da plati porez, sad odjednom ulaze u Zadrugu 20 miliona, snima krs seriju takodje u milionskom iznosu i najavljuje jos gomilu sapunjara........ Ali to je Vuciceva Srbija. Dovoljno je da imas neku moc ili autoritet i da kao takav podrzis ludaka i dobijas milione evra narodnih para, bez ikakvog drugog kriterijuma, samo je dovoljno da si sendvicar.

E zato ja glasam za SZS i kad me pitaju ljudi kako mozes za Djilasa, pa brate mogu, jer kod njega to nije moglo! Bili smo normalnije drustvo nego sad....

a ko je bolji od njega i da ima oko 30 god

da nece bercek da igra mladog teslu

u sesiru profesora vujica bio je najbolji , od tih mladih glumaca.

naucna fantastika , mogu da naprave nesto sjajno , a i da zeznu.
Cak i da jeste Bikovic nas najbolji mladi glumac (sto nije, samo mu je dato najvise vremena na ekranu pa se tako cini) to bi bilo zato sto je konkurencija na srpskoj glumackoj sceni prilicno slaba i jer su standardi u odnosu na svetsku scenu drasticno opali, a ne zato sto je neki vanserijski talenat.

Cak i da jeste Bikovic nas najbolji mladi glumac (sto nije, samo mu je dato najvise vremena na ekranu pa se tako cini) to bi bilo zato sto je konkurencija na srpskoj glumackoj sceni prilicno slaba i jer su standardi u odnosu na svetsku scenu drasticno opali, a ne zato sto je neki vanserijski talenat.

Za mene licno su Radovan Vujovic (84. godiste), Mladen Sovilj (87.) i Miodrag Dragicevic (94.) bolji glumci od Milosa Bikovica.

da , nasi glumci su na izuzetno niskom nivou

pogledajte npr * malkolm in the middle*

deca glume pa razbijaju , kao i onaj iz breaking bad

Ti poredis Breaking Bad sa nama :huh: Jednu malu sredinu kakva je Srbija uporedjujes sa najbogatijom drzavetinom od 300 miliona........ Pa po prostoj matematici i zakonu verovatnoce je logicno da ce oni snimiti strostruko vise projekata i da ce tu biti mnogo vise shita, ali i mnogo vise genijalnih stvari... Tako isto i sa glumcima..

ima i onaj stojmenovic to je taj rang:mrgreen:

Back