Quantcast

Miloš Biković snima film o Nikoli Tesli, svi detalji projekta od 15 miliona dolara

Poruka
5.024
Glogovac velikim slovom...
Porediti Glogovca i ovog malog je vrlo neumesno i uvredljivo za Nebojšu
pošto ti nisi on, nemaš pojma šta je po njega 'uvredljivo'


do sad je to uvredljivo samo za ASOvce :sad2:


Drugo,i ne manje bitno,kad je to Glogovac ljubio doope AV,i bilo kojoj vlasti?
ako je tako - ne ide u prilog milošu, ali vama je glogovac izgleda bitan kao politički pion, a mene je npr kupio sa sjajnom ulogom Đenerala u jednoj, inače prilično lošoj, seriji..... bolji je glumac od bikovića
 
Poslednja izmena:

trustnoone

Iskusan
Poruka
5.825
ako je tako - ne ide u prilog milošu, ali vama je glogovac izgleda bitan kao politički pion, a mene je npr kupio sa sjajnom ulogom Đenerala u jednoj, inače prilično lošoj, seriji..... bolji je glumac od bikovića
Upravo o tome i pricam,Glogovac je bio gromada kao covek,a i kao glumac nije nista manji bio po mom misljenju.
I zato kazem da je uvredljivo porediti njega sa Bikovicem.
 

Sotir zvani djubre

Veoma poznat
Poruka
14.093
Ne bih rekao da je Ubistvo s predumisljajem sa Brankom Katic manja i losija uloga.. A ni Zlatko u Porodicnom blagu...

Bikovic jeste popularan, ima ogroman uspeh iza sebe i moze da bude dobar glumac jednog dana, e sad sto koristi ovu vlast da uzima mimo zakona narodne pare to je drugo pitanje.... Da su ti projekti koje snima zaista kvalitetni onda mozda i ima smisla i opravdanja, a to cemo videti...

Meni se na primer svidelo sto je najavio da ce snimati sa svojom produkcijskom kucom filmove i serije o srpskoj istoriji.... Ako se to obisti kod mene bi dobio veliki plus.
 

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.559
Srpski glumac naredne godine počinje sa snimanjem filma o našem naučniku

Srpski glumac, koji niže neverovatne uspehe u Rusiji, sledeće godine počinje sa snimanjem filma oNikoli Tesli!

Ono što je zanimljivo jeste da će Biković sa budžetom od 15 miliona dolara spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji filma "Tesla" će učestvovati i njegova kuća "Arhangel studio" iz Beograda.

- Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće i tri velike holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu - kaže Biković.


Kako prenose ruski mediji, Tesla se u filmu bori protiv zavojevača iz paralelne realnosti. Uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja.
Reditelj filma o Tesli je Aleksandar Boguslovski, sa kojim je Miloš već sarađivao igrajući u njegovom avanturističkom filmu "Izvan granica realnosti".

Naci spojena istorija i najbolji glumac na ovim prostorima,pa sta reci
Znaci: strava i uzas, duso!
 
Poslednja izmena od moderatora:
Top