Milorad Cavic svetski sampion!

Cavic je legenda, a Felps narkoman, Felps ima dobre rezultate i dobar je sportista ali stvarno reci da je Cavic klasu ispod to je glupost, jedini plivac koji mu parira i od kojeg se ocekuje da ga pobedi je Cavic i stvarno njih dvojicu treba uporedjivati u disciplinama u kojima obojica ucestvuju, Cavic uz malo truda na OI 2012 moze da pobedi Felpsa. Ako ni zbog cega drugog Cavic je najbolji jel je nas, a prica o odelu je glupost.

Felps je na dopignu, dajem ruku za to.Čavić ne žali:

- Trka na 100 metara leptir bila je prava poslastica, kako su je i svetski mediji najavljivali. Bilo je uživanje pratiti takav spektakl. Isplivao sam svoje najbolje vreme u karijeri, ali ni to nije bilo dovoljno za zlato. Nemam šta sebi da zamerim, jer ne mogu bolje da plivam u ovom trenutku - rekao je Čavić novinarima na aerodromu.

IZVOR

Чавић изазива Фелпса на двобој!

'Мислим да би за промоцију пливања било одлично када бисмо успјели организовати двобој један на један. То би било врло забавно. Фелпс је познат као промотер пливања, а ионако требамо подићи наш спорт на већи ниво,' рекао је Србин.

:arrow:http://srpskenovinecg.com/sport/1390-cavic-felps

@leprosy
Nije los ovaj tekst...ali ipak je novinar pretjerao sa ovim da je bolje biti drugi nego prvi u Cavicevom slucaju...kao ne bi bio priznat...ma da...uvijek neka opravdanja i tjesenja...
Hej bre...i jos hoce da mi kaze da Biderman nije veci protivnik Felpsu?! :roll:
Ocigledno ne prati plivanje, on prati Cavica...

A sto se tice pozdrava...posaljite jedan majusni pozdrav i od mene gospodinu Cavicu:D

Na ovim prostorima će uvijk biti dobrih sportista, oni koji su preživjeli sve što se ovdje dešavalo....mislim na čitavu srpsku istoriju....sigurno da u genima nose najkvalitetnije osobine koje čovjek može imati....Čestitka Čaviću i budućim našim šampionima....

Back