Milomir Marić dao otkaz na Happy televiziji posle 18 godina rada

Generalno hepi je do pre koju godinu bio uz pink glavna režimska trovačnica, da bi u jednom momentu ulogu druge najveće medijske trovačnice uz pink preuzeo informer i da je hepi makar naizgled počeo polako da se distancira od te priče i tog imidža i da naginje ka nekoj nazovi neutralnosti, iako zaista daleko od toga da su oni još uvek neka neutralna i objektivna medijska kuća ali recimo kod njih se makar ponekad mogu videti neki ljudi za koje se zna da su protiv vlasti i koji po nekim alternativnim medijima kritikuju i pljuju vlast, doduše ne dozvoljavaju im da pričaju o studentima, protestima kod nas,aktuelnoj situaciji niti da kritikuju vlast već oni gostuju tipa u Aktuelnostima ili tako nekoj emisiji gde pričaju o Ukrajini, Gazi ili tako nekim temama, ali makar mogu bar ponekad da se pojave na toj televiziji za razliku od pinka (pa čak delimično i rts-a) koji ima 100% sektaški pristup i bilo ko ko imalo sumnja u velikog vođu i nije 100% na istoj liniji sa njima nema apsolutno nikakvo pravo pristupa tamo (pa čak ni dostavljač koji je možda doneo pizzu nekom ukoliko nije njihov bot).

Do neba se čuje vapaj – nema više Ćirilice!

Pogledajte prilog 1806751

https://www.telegraf.rs/jetset/vest...otkaz-na-hepi-televiziji-posle-18-godina-rada

Milomir Marić dao otkaz na Happy televiziji posle 18 godina rada​

Pogledajte prilog 1806752

Marić, koji je bio urednik Jutarnjeg programa i autor kultnih emisija poput "Ćirilice" i "Golog života", kako saznaju domaći mediji, radiće u ovoj medijskoj kući do četvrtka, nakon čega više neće biti deo tima.

Za sada Marić ne želi da otkrije gde će nastaviti svoju novinarsku i televizijsku karijeru.

U njegovom budućem timu i dalje će biti glumica i voditeljka Katarina Korša, koja je takođe dala otkaz na Hepiju i nastavlja saradnju sa Marićem.

Ostaje nepoznato na kojoj televiziji će se njihov tandem uskoro pojaviti.

Maric je covek u godinama (ima preko 70 godina) i ide u penziju
:D

Marić nije od juče i oduvek je malo zezuckao Vučića.
Vrlo intrigantan lik.
Pazi sta si rekla intriga....ntan....ne interesantan, nego intrige, Vucicevic samo na UDBA , ali ovde mislim UDBA a ne DB....nacin..
Na zalost Srbija je puna, ovog trenutka puna ,znaci bas ih ima dosta, onih kao Ilija Cvorovic.....naravno ne toliko vestih , ali ubedjenih da su u pravu i da su maheri svog umeca..

.

Pazi sta si rekla intriga....ntan....ne interesantan, nego intrige, Vucicevic samo na UDBA , ali ovde mislim UDBA a ne DB....nacin..
Na zalost Srbija je puna, ovog trenutka puna ,znaci bas ih ima dosta, onih kao Ilija Cvorovic.....naravno ne toliko vestih , ali ubedjenih da su u pravu i da su maheri svog umeca..

.
Tačno onako kako mislim sam napisala.
Tebi je možda on interesantan? :lol:

Izblokirano im razmisljanje. Puni su kompleksa, frustracija , stereotipa i mrznje. To im je okupiralo um i nemaju mogucnost da razmisljaju. Ali penzija jeste u pitanju.
A pomocnica, ona se tek porodila 3 dete, u koju ce ona penziju...sigurno nece u penziju, i ta prica da zajedno daju otkaz je poprilicno cudna...iz njenog ugla...

Ali zene su to...svasta sam video kod zena, samo razuma ne, znaci mastanje, emocije, izmisljena intuicija, zongliranje sa svim mogucim varijantama...nebuloznog tipa...tako da nema tu sta da se ocekuje....samo se docekuje njihova prica...

A što smeta Marić? Ne mlati dovoljno gluposti ko bugari i ustaše na N1 i novas?
Marić svoj stav ničim ne iskazuje, osim neutralnost novinara, pa neutralnost smeta....
Seljačko blokaderska posla...
Mislim da nema više dobrih ideja za goste, osim da ih ponavlja...
Pazi, kad je doveo Nobila koji komotno u sred beograda kaže "ustaše u hrvatskoj su smešna manjina..."
i narod se zabavlja...

A pomocnica, ona se tek porodila 3 dete, u koju ce ona penziju...sigurno nece u penziju, i ta prica da zajedno daju otkaz je poprilicno cudna...iz njenog ugla...

Ali zene su to...svasta sam video kod zena, samo razuma ne, znaci mastanje, emocije, izmisljena intuicija, zongliranje sa svim mogucim varijantama...nebuloznog tipa...tako da nema tu sta da se ocekuje....samo se docekuje njihova prica...
Moj komsija koji ima drvo u dvoristu , posekao ga prosle nedelje. To je znak da AV pada sa vlasti .... to je ta logika.

Да ли је пацов или није... Тек, кружио је ових дана снимак где се јасно каже да је АВ добио ферман да га отера због "Актуелности", једине емисије у Европи која прича другу страну, супротну до ЕУ наратива.
А да ли је АВ послушно паче, знамо и сами

Ta emisija je u početku specijalne vojne operacije bila okej, imalo se svašta nešto zanimljivo čuti. Onda su se pretvorili u čistu pro ruku propagandu. Povraća mi se od njih.

Ta emisija je u početku specijalne vojne operacije bila okej, imalo se svašta nešto zanimljivo čuti. Onda su se pretvorili u čistu pro ruku propagandu. Povraća mi se od njih.
Јесте али су сви остали екстремно антируски. Чуо сам случај да је један НУНС новинар тврдио да Бандера није ни постојао него га Путин измислио.
Већи је проблем што доводе људе који немају појма. Шта ће тамо шешељев син?

Марић је удбино чедо.
Preciznije, čedo vojne službe bezbednosti šta je Šešelj objavio devedesetih u svom časopisu Velika Srbija, kome je to "javio Laufer," tačnije kazao mu general Neđo Bošković, a koji je zbog takvih "odavanja informacija" pao u nemilost pa je morao da se neko vreme skloni kod zeta, pokojnog kontraverznog biznismena Vanje Bokana, kasnije ubijenog u mestu Vari kod Atine – kod potonjeg je Marić krajem osamdesetih kratko i "na crno" radio kada je ovaj pokrenuo kratkotrajni časopis Diva, prvi privatni lifestyle magazin u Srbiji, prethodnica Karićevog Profila, legendarnog glossy magazina iz veselih devedesetih u kome je Marić bio glavni i odgovorni urednik, kao i M Magazina gde je Duška Jovanić bila urednica i koji su oba bili u stilu red Iv Sen Lorana, pa red Arkana i Cece, zatim ide red Jelene Tinske, onda red prisećanja na Ljubu Zemunca, pa red Verice Rakočević, red prisećanja na Đorđa Božovića Gišku, red Koko Šanel, pa red Pabla Eskobara i sve u tom stilu.

Milomir Marić će možda na RTS za direktora da time "kruniše karijeru" jer se direktori RTS pamte kao da su bivši premijeri. Na primer, danas kada se negde spomene Aleksandar Tijanić, uvek stoji "nekadašnji direktor RTS-a" premda je Tijanić radio u mali milion redakcija štampanih i elektronskih medija.

Back