Milo Đukanović: Crna Gora odbija plan od 6 tačaka za EULEX

1) Njegos je vazda kao Srbin srpskim jezikom pricao. Toliko istorije valjda svi znamo.

2) Ova jezicka tvorevina koju navede mora da je iz neke brkoviceve knjige. Ima vas dosta u CG koji fabrikujete istoriju. DA ne bude zablude, to cine i Srbi i Crnogorci

3) Kada bih ja sa tobom uzivo diskutovala, pretpostavljam da bi me se po familije odreklo. Preko Pobjede.

1. Njegos nije zborio drugacije od ostalih Cetinjana, niti je bio drugacije nacionalnosti.

2. "Jezicka tvorevina" nije proizvod interpretacije istorije, vec zivog jezika.

3. Mene je ža sto je to tako. No, ipak, nadam se, da ce vrijeme izlijecit sve rane i da cete bit manje radikalni.

Da Albanaca i Rusa....:lol::think:nego da te pitam sto tvoji dolaze ovde da studiraju?(mislim fakulteti su vam jaki)
stonehenge.jpg

Sjedite na kamenu pod otvorenim nebom i ucite kad se vec toliko dicis:hahaha:

Zasto vecinom beze u inostranstvo kad je u CG takav raj?

Albanjerosa imamo vrlo malo, svega 7% koji su itekako lojalni drzavi u kojoj zive. Tavarisci su dobri ljudi, ovi koji su ovdje dosli su izuzetno kulturni, obrazovani i veoma bogati ljudi tako da ne mogu da skode...
A sto se tice skolovanja u Srbiji, pa majcica Srbija zove, ni jedan se odogzgo ne vraca kad ode, to su sve vasi bre... :D

A zašto onda sarađuju prije svih sa DSS-om?
Zašto im je za referendumsku kampanju pare dao G17+?
Nešto se tu ne slaže :ok:

Da poštuju Ustav, kao što je DPS poštovao Ustav, zastavu i grb SRJ i SCG?
Kao što si ti poštovao iste?

Pa Kostunije nije nista drugo do Tomina sjenka. Gori je i od Sloba.
I ne mijesaj babe i zabe, znas i sam kakav je raspad bila ona nasa zaje(b)nica, ti si kao postovao himnu "Hej Soveni"...

1. Njegos nije zborio drugacije od ostalih Cetinjana, niti je bio drugacije nacionalnosti.

2. "Jezicka tvorevina" nije proizvod interpretacije istorije, vec zivog jezika.

3. Mene je ža sto je to tako. No, ipak, nadam se, da ce vrijeme izlijecit sve rane i da cete bit manje radikalni.

1) Nesto sumnjam da su cetinjani po opredjeljenju Srbi vecinom, a Njegos je bio. Istoriju ne mozemo mjenjat, zar ne zborim istinu?

2) Jezicka tvorevina koju si neveo plod je maste priucenih osnovaca

3) Ako sam ja radikalna po pitanju crnogorsko-srpsko-raznoraznih odnosa, ja ne znam ko je liberalan ;)

Ajmo brate moj, da ti izneses koju cinjenicu, a ne suplju demagogiju, koja je doduse svojstvena dobrom dijelu Crnogoraca, ali pokusaj da se distancirras od te nacionalne osobine.

1) Nesto sumnjam da su cetinjani po opredjeljenju Srbi vecinom, a Njegos je bio. Istoriju ne mozemo mjenjat, zar ne zborim istinu?

2) Jezicka tvorevina koju si neveo plod je maste priucenih osnovaca

3) Ako sam ja radikalna po pitanju crnogorsko-srpsko-raznoraznih odnosa, ja ne znam ko je liberalan ;)

Ajmo brate moj, da ti izneses koju cinjenicu, a ne suplju demagogiju, koja je doduse svojstvena dobrom dijelu Crnogoraca, ali pokusaj da se distancirras od te nacionalne osobine.

1)Njegos se sam izjasnjavao kao srbin.(a kako drugo)

2)ovaj stari shiptar od skole ima samo zvonce.(oko vrata)

3)mani se corava posla itrositi reci:bye:

Pa Kostunije nije nista drugo do Tomina sjenka. Gori je i od Sloba.
I ne mijesaj babe i zabe, znas i sam kakav je raspad bila ona nasa zaje(b)nica, ti si kao postovao himnu "Hej Soveni"...

Ja koliko znam Kostunica je vec nekoliko puta zestoko zaje.bao Tomu, tako da nije bas tacno to sto ti pricas.

"Hej Sloveni" je himna SFRJ, a za veliku Jugu i nisam bio pretjerano povezan.
E vec za zastavu SRJ jesam, jer su sklonili petokraku, grb jer je bio kombinacija crnogorskog i srbijanskog...

Nema tu nikakvog mijesanja baba i zaba, jer po tebi izgleda da je dovoljno neku drzavu proglasiti zaje.bancijom i nema potrebe vise da je postujes.

Ti nisi postovao SRJ jer si htio da joj vidis kraj.

Back