Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ali ta zena zna stvarno da se ponasa , nije uopste samo koketa....ja je znam licno , ako ti sa njom krenes bez tih mz igrarija, ona ce itekako dobro da vodi pricu , uopste nije starleta ili koketa....a ume da dozira i kad hoce da bude u sekundi pa da vrati na nulu....
Vrlo zrela u tom smislu , ne kao neke evropske parlamentarke, koje su vampovi ali su seljanke bas totala....
E sad ja nisam radio sa njom na ekonomskih i menadzerskim projektima, pa nemam pojma da li zna i koliko dobro barata sa tim , ali zna da se postavi kao jak igrac u poslovnom smislu...
Stvarno dno dna ova drzava, ni trunke obraza nemaju , jedino se onaj stojiljkovic ubi zbog sverca oruzja hrvatima ili sta je vec radio...
Idite deco od ove kancerogene Srbije, zaradite negde novac, pokrenite biznis koji nece da vam otruje dusu , i zenite se i udajte za bilo koga samo da nije sa ovih predela.....da procistite malo gene ...