Navršava se 9 godina od kako je preminula.
Mišljenje o njoj mi je loše jer mislim da je zbog počitičke veze, podobnosti i verovatno kosovarskih veza (čitao sam da je predavala u Prištini pa pretpostavljam) opstajala na RTSu iako je odavno bila i u penziji.
To izmišljeno radno mesto u slagalici ispostaviće se njeno doživotno je toliko bilo nepotrebno što će se ispostaviti njenim odlaskom da je odmah i ukinuto. 
Radno mesto koje se sastojalo iz toga da joj plate putne troškove i 200.000 din honorara da kaže "dobro veče" na početku emisije i to je sve?!
Kao socijalistička izmišljena radna mesta pa kad je socijalizam pao, daj da ih držimo dok radnik koji je na njemu ne ode u penziju. A sad što na njega trošimo gomilu para za platu, dodatke, poreze i doprinose nebitno.
Dodao bih da i kad je bila mrtva bolesna tražila je da ide na "posao" samo da ne izgubi koji dinar honorara mislim stvarno, pored tolike penzije i ko zna čega sve ne još.
I da bila je u politici bila je kandidat a možda i poslanik DSS-NS. Snašla bi se ona kao Kosovarka i danas...