Милион нових случајева у Сједињеним Државама

Užasno je i u drugim zapadnim zemljama:

У Француској и Британији преко 200.000 новозаражених

Неславне рекорде бележе Уједињено Краљевство и Француска - за само један дан регистровали су више од 200.000 новозаражених.
Наиме, у Француској је чак 271.686 особа тестирано позитивно на коронавирус, а преминуле су 293 особе.
У Уједињеном Краљевству нешто "боља" ситуација - 218.724 особе су заражене. Живот је изгубило 48 особа.
У Италији је 170.844 новозаражених.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4652902/koronavirus-srbija-podaci-presek.html

Sumrak neoliberalnih kleptokratija.
Novi rekord u Francuskoj

Eto jos jednom sam te poklopio argumentima. Koliko je to, jedno 20:0 u moju korist. Skola decko, treba tebi skola a manje sedenja za racunarom i na forumima
Da, vazi.

On samo čita direktive Evropske komisije.
Stejt Departmenta i NATO

Ovo potonje ti je intimno poznato i srcu drago

D7DEC8DF-2B58-4EFB-90D0-2F5FEF64A47B.jpeg

Sa druge strane oko 50% Srbije odbija vakcinu, a ona druga vakcinisana polovina je iz nekog meni licno nepoznatog razloga umesto ruske ili americke, izabrala kinesku vakcinu, oko 85% ubodenih vakcina u Srbiji je kinesko.

Ne znam da li je 85% tačna brojka, ali pretpostavljam da je najviše admnistrirana kineska. Razlog je zato što je u početku samo nje i bilo. A kad su došli Sputnjik, a još kasnije i Fajzer, nisi mogao da ih dobiješ svuda, nije ih bilo u većim količinama. Dok je Kineza bilo koliko hoćeš.

Ne znam da li je 85% tačna brojka, ali pretpostavljam da je najviše admnistrirana kineska. Razlog je zato što je u početku samo nje i bilo. A kad su došli Sputnjik, a još kasnije i Fajzer, nisi mogao da ih dobiješ svuda, nije ih bilo u većim količinama. Dok je Kineza bilo koliko hoćeš.
Ne, gresis.

Narod u Srbiji nije hteo Oksford vakcinu.
Cekao je rusku ili kinesku. "Patriotski", ne iz medicinskih razloga.

To je jednostavno za razumeti

4% mladih u Srbiji izmedju 18 i 30 godina je vakcinisano, evo sad je 2022a godina vec

96% mladosti Srbije nije vakcinisano. Odbija.

4% mladih u Srbiji izmedju 18 i 30 godina je vakcinisano, evo sad je 2022a godina vec
96% mladosti Srbije nije vakcinisano. Odbija.
Nije nego skoro 30%, ne lupaj
Narod u Srbiji nije hteo Oksford vakcinu.
Cekao je rusku ili kinesku. "Patriotski", ne iz medicinskih razloga.
Medicinski je oksfordska ispala najgora, cista slucajnost

Sumrak neoliberalnih kleptokratija.
sumrak vaksera i propast vaks kompanija, a pobeda nas antivaksera

kod nas na poslu vakcinisana polovina ili malo preko polovine nije morala da nosi maske, ali opet vracaju da svi moraju, i ja to kada sam cuo na sastanku poceo sam da se valjam od smeha drzeci se stomak, , jer niko nece da me cuje da je sve ovo diskriminacija, da nije legalno

e pa onda, neka crknu dusmani od muke, a ovo je pobeda sa naseg antivaks stanovista, svi moraju da prebole, ali niko ne umire vise...

i krenem ja da skidam svoju masku da je kao bajagi dam vakcinisanom kolegi koji nas je obavestio, jer ce i oni morati da ih nose.... njemu mrak na oci,a svi ijjjuuuuuuh, kao gade se... a ja prasnuo u smeh
dan pre toga mi je pretio da cu da odletim, hvata se da pise email, glumata, ali se sve zavrsilo na zajebanciji

e, pa sada je doslo moje vreme da ih zayebavam, sve vaksere na poslu - pelene nazad na face

Poslednja izmena:
znaci, mi ameri smo sa maskiranjem samo nas nevakcinisanih tacno videli koji % je vakcinisanih po velikim firmama, preko 100 ljudi, moja procena negde 55% plus minus par procenata - nema vise laganja, VIDELI SMO, NISMO BRNJICE NOSILI PREKO OCIJU, JA CAK NISAM NI PREKO NOSA, TJ. MNOGI,, a 80-90% su sanjali, jer tek sada nema sansi da se iko vise vakcinise, dobija buster itd

tako da nam je diskriminacija sa maskama donela informaciju, da se prebrojimo, sad bar znamo tacno koliko je kojih vax's vs antivax's

Poslednja izmena:
Pa da nisu im pustili opet nego nisu postovali mere distance i maske ili jesu,ma u svakom slucaju nabedice miseve na jos doza

nema sansi, pa sada svi znaju da vakcine ne sprecavaju zarazavanje, upravo ovo masovno razboljevanje to dokazuje; koga su navatali na prevaru i na prepad, to im je, vise nema

mi antivakseri smo pobedili i njih vaksere i koronu...

Poslednja izmena od moderatora:
Sjedinjene Američke Države prijavile su u ponedeljak 1,34 miliona slučajeva Covida, prema podacima NBC Nevs-a, a dnevna stopa obolelih ruši globalne rekorde dok su hospitalizacije skočile širom zemlje.

Najmanje 1.343.167 novih infekcija Covidom identifikovano je u ponedeljak, prema podacima NBC Nevs-a, što je premašilo prethodni rekord od 1.044.970 slučajeva koji je postavljen 3. januara.

Dnevni broj slučajeva je obično visok ponedeljkom zbog toga što mnoge države ne izveštavaju tokom vikenda. Međutim, taj broj i dalje ukazuje na dramatičan porast slučajeva u SAD, jer se visoko prenosiva varijanta omikrona nastavlja širiti.

To ujedno predstavlja i najveći dnevni ukupan zabeležen za bilo koju zemlju na svetu, prema Rojtersu, pri čemu su SAD zabeležile ukupno 61.490.917 slučajeva od početka pandemije Covid-19 u ponedeljak, prema podacima En-Bi-Si njuza.

Sedmodnevni prosek za slučajeve u SAD takođe je dostigao najvišu tačku do sada u ponedeljak, dostigavši prosek od 740.594 slučajeva dnevno, sa 24 države koje su prijavile svoj najviši sedmodnevni prosek svih vremena.

...............................................
Ništa ne pričaju koliko ima vakcinisanih a koliko nevakcinisah u toj gomili?

Ništa ne pričaju koliko ima vakcinisanih a koliko nevakcinisah u toj gomili?
o tome se i radi, jos malo pustaju bajdena da nam preti u prazno, ali su svesni da racun stize, da mi ameri nismo neki tamo australjanci koji mrze novaksa

zato se suzdrzavaju od laganja da nam ne ostanu u pamcenju kada se koliko sutra cela situacija preokrene, a sada vec ima naznaka

opusteno...

Back