markons82
Elita
- Poruka
- 21.279
Eto jos jednom sam te poklopio argumentima. Koliko je to, jedno 20:0 u moju korist. Skola decko, treba tebi skola a manje sedenja za racunarom i na forumima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto jos jednom sam te poklopio argumentima. Koliko je to, jedno 20:0 u moju korist. Skola decko, treba tebi skola a manje sedenja za racunarom i na forumima
On samo čita direktive Evropske komisije.Eto jos jednom sam te poklopio argumentima. Koliko je to, jedno 20:0 u moju korist. Skola decko, treba tebi skola a manje sedenja za racunarom i na forumima
Novi rekord u FrancuskojUžasno je i u drugim zapadnim zemljama:
У Француској и Британији преко 200.000 новозаражених
Неславне рекорде бележе Уједињено Краљевство и Француска - за само један дан регистровали су више од 200.000 новозаражених.
Наиме, у Француској је чак 271.686 особа тестирано позитивно на коронавирус, а преминуле су 293 особе.
У Уједињеном Краљевству нешто "боља" ситуација - 218.724 особе су заражене. Живот је изгубило 48 особа.
У Италији је 170.844 новозаражених.
https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4652902/koronavirus-srbija-podaci-presek.html
Sumrak neoliberalnih kleptokratija.
Pa da nisu im pustili opet nego nisu postovali mere distance i maske ili jesu,ma u svakom slucaju nabedice miseve na jos doza
Da, vazi.Eto jos jednom sam te poklopio argumentima. Koliko je to, jedno 20:0 u moju korist. Skola decko, treba tebi skola a manje sedenja za racunarom i na forumima
Stejt Departmenta i NATOOn samo čita direktive Evropske komisije.
Ko prizna pola mu se prasta...Da, vazi.
Sa druge strane oko 50% Srbije odbija vakcinu, a ona druga vakcinisana polovina je iz nekog meni licno nepoznatog razloga umesto ruske ili americke, izabrala kinesku vakcinu, oko 85% ubodenih vakcina u Srbiji je kinesko.
Ne, gresis.Ne znam da li je 85% tačna brojka, ali pretpostavljam da je najviše admnistrirana kineska. Razlog je zato što je u početku samo nje i bilo. A kad su došli Sputnjik, a još kasnije i Fajzer, nisi mogao da ih dobiješ svuda, nije ih bilo u većim količinama. Dok je Kineza bilo koliko hoćeš.
Nije nego skoro 30%, ne lupaj4% mladih u Srbiji izmedju 18 i 30 godina je vakcinisano, evo sad je 2022a godina vec
96% mladosti Srbije nije vakcinisano. Odbija.
Medicinski je oksfordska ispala najgora, cista slucajnostNarod u Srbiji nije hteo Oksford vakcinu.
Cekao je rusku ili kinesku. "Patriotski", ne iz medicinskih razloga.
Tebi je domet teorija zavera mmNije nego skoro 30%, ne lupaj
Medicinski je oksfordska ispala najgora, cista slucajnost
Tebi je domet #1od5miliona, tu si najbrojnijiTebi je domet teorija zavera mm
Tamo si glavni, drz se toga
Ja bi tražio pare i zdravlje nazad.Zamislite da primite 3 vakcine protiv boginja za godinu dana i da opet dobijete boginje.
Sta bi ste rekli za tu vakcinu?
Da je placebo?Zamislite da primite 3 vakcine protiv boginja za godinu dana i da opet dobijete boginje.
Sta bi ste rekli za tu vakcinu?
sumrak vaksera i propast vaks kompanija, a pobeda nas antivakseraSumrak neoliberalnih kleptokratija.
Pa da nisu im pustili opet nego nisu postovali mere distance i maske ili jesu,ma u svakom slucaju nabedice miseve na jos doza
o tome se i radi, jos malo pustaju bajdena da nam preti u prazno, ali su svesni da racun stize, da mi ameri nismo neki tamo australjanci koji mrze novaksaNišta ne pričaju koliko ima vakcinisanih a koliko nevakcinisah u toj gomili?