Милион нових случајева у Сједињеним Државама

gost 336946

Elita
Poruka
23.437

Милион нових случајева у Сједињеним Државама​

Сједињене Државе су неславни рекордери: у понедељак је регистровано чак 1.082.549 нових случајева, показују подаци Џонс Хопкинс Универзитета.
Амерички медији ипак напомињу да је оволика бројка можда последица кашњења у слању извештаја због празника.
Наиме, неколико држава није поднело извештаје током викенда, па је одређени број случајева вероватно од раније.

Užasno je i u drugim zapadnim zemljama:

У Француској и Британији преко 200.000 новозаражених

Неславне рекорде бележе Уједињено Краљевство и Француска - за само један дан регистровали су више од 200.000 новозаражених.
Наиме, у Француској је чак 271.686 особа тестирано позитивно на коронавирус, а преминуле су 293 особе.
У Уједињеном Краљевству нешто "боља" ситуација - 218.724 особе су заражене. Живот је изгубило 48 особа.
У Италији је 170.844 новозаражених.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/...4652902/koronavirus-srbija-podaci-presek.html

Sumrak neoliberalnih kleptokratija.

U Rusiji milina.
Кажу да је данас најмања цифра чак од јуне прошле године.

В стране за сутки выявили 16 343 новых случая COVID-19, что стало минимумом с середины минувшего июня.

Kaze i Pink da je u Srbiji zlatno doba i da korona opada.
Ех...

FE9-Tw-SYWYAQXDMA.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Danas 1712 imperijalista zavrsilо u krematorijumu. A dvadesetak saveznih drzava jos nije poslalo izvjestaj.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

Kako ovo utice na krvni pritisak @Mstislav @Patata Caliente @duboka registracija @комшија
Лоше им је започела нова година а тек ће!
Само пратите вести, како подвијају реп пред Русима!
Русија је озбиљно запретила предводника те багре, Америци.
Питали су их, да ли желите рат и на вашој територији?
Неће бити више рата за амере само на ТВ-у, заиграла мечка и на њиховим вратима!

Неславне рекорде бележе Уједињено Краљевство и Француска - за само један дан регистровали су више од 200.000 новозаражених.
Наиме, у Француској је чак 271.686 особа тестирано позитивно на коронавирус, а преминуле су 293
20220105_090731.jpg

Vakcinisali samo 92,3% stanovništva. :fdlan:
Mora da problem stvara onih 7,7 % nevakcinisanih .:roll:

Милион нових случајева у Сједињеним Државама​

Сједињене Државе су неславни рекордери: у понедељак је регистровано чак 1.082.549 нових случајева, показују подаци Џонс Хопкинс Универзитета.
Амерички медији ипак напомињу да је оволика бројка можда последица кашњења у слању извештаја због празника.
Наиме, неколико држава није поднело извештаје током викенда, па је одређени број случајева вероватно од раније.

Užasno je i u drugim zapadnim zemljama:

Наиме, у Француској је чак 271.686 особа тестирано позитивно на коронавирус, а преминуле су 293 особе.
У Уједињеном Краљевству нешто "боља" ситуација - 218.724 особе су заражене. Живот је изгубило 48 особа.
У Италији је 170.844 новозаражених.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4652902/koronavirus-srbija-podaci-presek.html

Sumrak neoliberalnih kleptokratija.
US ima oko 330m glava, Srbija oko 8.5m

To je cca 38x stanovnika

1m zarazenih podelis sa 38 i dobijes oko 26.000 na nivou Srbije.
Srbija ce biti na tim ciframa pre kraja ovog meseca, tad ce da likujete nad komsijama koji su zarazeni i cije familije umiru

Кажу да је данас најмања цифра чак од јуне прошле године.

В стране за сутки выявили 16 343 новых случая COVID-19, что стало минимумом с середины минувшего июня.
Ruska vakcina je u praksi dokazala zastitu, kao i americka

Sa druge strane oko 50% Srbije odbija vakcinu, a ona druga vakcinisana polovina je iz nekog meni licno nepoznatog razloga umesto ruske ili americke, izabrala kinesku vakcinu, oko 85% ubodenih vakcina u Srbiji je kinesko. A ista ne stiti ni blizu kao ruska/americka.

Zato ce stanje u Srbiji biti dramaticno gore nego u US, Rusiji ili EU.

US ima oko 330m glava, Srbija oko 8.5m
u kom univerzumu Srbija ima 8.5m? Nema ni 7miliona....
To je cca 38x stanovnika
nije vec oko 47
1m zarazenih podelis sa 38 i dobijes oko 26.000 na nivou Srbije.
Zasto bi delio 1m? Ima ih oko 550k zarazenih, pa kada to podelim dobijem oko 12.000 na Novou Srbije
Srbija ce biti na tim ciframa pre kraja ovog meseca, tad ce da likujete nad komsijama koji su zarazeni i cije familije umiru
Srbija vec jeste na tom broju al se brojke kriju....
Podseticu te koliko ste glupi
Govori u svoje ime
Ruska vakcina je u praksi dokazala zastitu, kao i americka
Moguce...
Sa druge strane oko 50% Srbije odbija vakcinu, a ona druga vakcinisana polovina je iz nekog meni licno nepoznatog razloga umesto ruske ili americke, izabrala kinesku vakcinu, oko 85% ubodenih vakcina u Srbiji je kinesko. A ista ne stiti ni blizu kao ruska/americka.
Ja sam primio i jednu i drugu. Kakve veze ima, dobio si izbor, al Kineska radi ili ne jos nemamo pojma jer Kinezi ne iznose podatke
Zato ce stanje u Srbiji biti dramaticno gore nego u US, Rusiji ili EU.
Nece

U US je mortalitet porastao oko 15% od kad je kovida
U Srbiji 27%
Ti se bas gadjas brojkama. Za dve godine umrlo je oko 13,000 u Srbiji od Korone. Za dve godine u Srbiji je umrlo oko 220.000ljudi ukupno, 10% od toga je 22,000 sto znaci da Koronona po zvanicnim podacima kriva za smrt oko 6% ljudi
Ne znam cemu se radujes, Srbi umiru ko snoplje
Dobro i?

u kom univerzumu Srbija ima 8.5m? Nema ni 7miliona....

To je od linka koji je citiran u njegovom postu. Sam je ponudio to.
A manji broj stanovnika, sa postojecim brojem zarazenih, samo daje veci prosek. I zarazenih, i umrlih, jos gora statistika od zvanicne, koja je vec sumnjiva.

Nemoj da me zamaras maloumnim dobacivanjem iz blata

Ja sam primio i jednu i drugu. Kakve veze ima, dobio si izbor, al Kineska radi ili ne jos nemamo pojma jer Kinezi ne iznose podatke

A ovo je tek maloumno.

Ako 100.000 ili 1m, ili 4m, ili 750.000 Srba primi kineski shit u venu, i onda se NE zaraza ili se ipak zaraze

To srpski lekari treba da znaju i sami, ne treba im Kinez da im vodi papire dal ih je zastitila ili nije. Srpski lekari sami treba da saberu slucajeve i znaju ko je vakcinisan cime, a ko nije, kad dodje u tesko stanje

Ako imas brdo ljudi u bolnici, a uzeli su kineski shit, nema sta da diskutujemo.

To je od linka koji je citiran u njegovom postu. Sam je ponudio to.
A manji broj stanovnika, sa postojecim brojem zarazenih, samo daje veci prosek. I zarazenih, i umrlih, jos gora statistika od zvanicne, koja je vec sumnjiva.

Nemoj da me zamaras maloumnim dobacivanjem iz blata
Opet se sramotis.... Pazi 8.5m ljudi u Srbiji, glupost... Poreveri informacije pre nego sto odvalis i citiras nesto!!!

Brojka jeste sumnjiva al ne menja cinjenicu da jedan NY ima vise stanovnika ego cela Srbija i daleko vecu gustinu naseljenosti. Nije samo podeli brojeve i dobices podatke, moras malo i da razmislis....
A ovo je tek maloumno.

Ako 100.000 ili 1m, ili 4m, ili 750.000 Srba primi kineski shit u venu, i onda se NE zaraza ili se ipak zaraze
Sta? Eto Ameri primili primili njivou pa padaju kao muve
To srpski lekari treba da znaju i sami, ne treba im Kinez da im vodi papire dal ih je zastitila ili nije. Srpski lekari sami treba da saberu slucajeve i znaju ko je vakcinisan cime, a ko nije, kad dodje u tesko stanje

Ako imas brdo ljudi u bolnici, a uzeli su kineski shit, nema sta da diskutujemo.
Pa u Americi su uzeli Americki shit pa ih imas u bolnici, i ti se pozdravio sa logikom....

Opet se sramotis.... Pazi 8.5m ljudi u Srbiji, glupost... Poreveri informacije pre nego sto odvalis i citiras nesto!!!

Brojka jeste sumnjiva al ne menja cinjenicu da jedan NY ima vise stanovnika ego cela Srbija i daleko vecu gustinu naseljenosti. Nije samo podeli brojeve i dobices podatke, moras malo i da razmislis....

Sta? Eto Ameri primili primili njivou pa padaju kao muve

Pa u Americi su uzeli Americki shit pa ih imas u bolnici, i ti se pozdravio sa logikom....
Skip.

Back