milijost...

Ménage à trois?
Gugl svašta nešto zanimljivo izbacuje......
No moje oko zastalo je na sledećem:

- vino
attachment.php

- menage a trois for two
http://www.amazon.com/Menage-trois-two-harness-dildo/dp/B0094VIB2U

Prilozi

• 34htbx2.jpg
    34htbx2.jpg
    16,3 KB · Pregleda: 104
dali ti je miliji solo život ili život udvoje...? zašto tako misliš...?

U coporu...mada ja volim da se osamim. To mi je nasusno potrebno s vremena na vreme. Volim sama da setam, da kupujem odecu/obucu, razgledam...nikad nikog ne vucem sa sobom, smara me, tek kad sve zavrsim, zovem nekog na kafu, ili i nju popijem sama...
Ali, npr. u jelu uzivam samo ako delim sa nekim, ili ako kuvam za nekog, ne samo za sebe. Volim da obradujem svoje sitnicama, ma...Sve je sladje u coporu. :heart:
(cak i cerupanje, i to tek da nam proradi cirkulacija, rekreacije radi... :lol:)

Svako povremeno nađe trenutke samoće, čak i kad živi u zajednici. Samoća je čoveku neophodna da sagleda sebe, da vidi koje su mu želje i potrebe. Često se potrebe onih sa kojima živimo nameću kao naše želje, a da toga nismo svesni. Jednostavno, u zajednici čovek delimično gubi identitet i kad se to oseti kao nelagodnost, samoća je rešenje za povratak sebi.

ne volim gungulu i kad sam u gunguli, razmišljam kako sam lonely type. međutim kasam sama, onda mi se čini da sam baš društvena....:lol: i tad mi gungula i gužvanjac nedostaju...ma, ko će ga znati....
u svakom slučaju, češće volim gužvu nego samoću :aha:

ja sam klasican primjer zene koja je vrlo malo vremena u zivotu provela bez partnera.ne volim da budem sama.volim da sam sa nekim koga volim i da dijelim sa njim srecu i brige.problem mi je manji kad imam s kim da ga podijelim a lijepe stvari su mi ljepse.mislim da i jesmo stvoreni da ne budemo sami.nisam bas za to da se bude s nekim pa makar i lose bilo,ali zreli ljudi valjda znaju da odaberu nekog s kim im je dobro.kad vise nije dobro ,a ne mogu da popravim,idem dalje,

Back