Mwaruwari
Aktivan član
- Poruka
- 1.199
Do jaja, a taman sam bio spreman da se k'o covek obradujem jednom sedmom mestu, sad to moram smatrati za nesuspeh... Eh, i ta velika ocekivanja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Do jaja, a taman sam bio spreman da se k'o covek obradujem jednom sedmom mestu, sad to moram smatrati za nesuspeh... Eh, i ta velika ocekivanja![]()

Nemoguce!!!Ubaknuli ste coveka sram vas bilo.

idi u ***** umalo se iz stolice ne prevrnuh kad sam ovo procitao![]()

Iskusniji forumasi ce se dosetiti da je on u stvari napisao narodski izraz za spolovilo ali ga je forum automatski cenzurisao. No dobro, sad je najbitnije da pozelimo brz oporavak najboljem centru koga je ova zemlja stvorila, velikom Srbinu i pre svega velikom coveku.[/QUO
A mogu da se kladim kad tako pises da ti otac veliki Srbin i patrita kakvog Srbija nije videla niti ce u skorijoj buducnosti i videti. DARKO SRBINE![]()
Iskusniji forumasi ce se dosetiti da je on u stvari napisao narodski izraz za spolovilo ali ga je forum automatski cenzurisao. No dobro, sad je najbitnije da pozelimo brz oporavak najboljem centru koga je ova zemlja stvorila, velikom Srbinu i pre svega velikom coveku.

Ma covjek nije htio da ga posalje u majku vec u tatu![]()
Yeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Hvala Muad, i ja tebi i ostalim Forumasima sa kojima vodimo price,polemike,svadje i ostalo na ovoj vecnoj nam temi,zelim SRECNU NOVU GODINU i da nam Dare sto pre ozdravi jer bez njega ova tema nema smisla![]()
![]()
![]()