Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.735
Još ne ali čekam da okače i odmah puštam link 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I to sve za 25 minuta,nije lose,nije lose .. Ako je Darko Milicic tiha voda,ja sam onda Majkl Dzordan! Onakav debil,bar da je tih pa da kazem ma mozda je dobar covek...Ovako,cim ga vidim,a jos tek kad ga cujem,jasno mi je sto nas mrze u svetu..Zato sto misle da smo neandertalci,eto bas kao Milicic.Ako je to lik zbog kog bi trebalo da budemo ponosni,neka hval,onda bolje da ne budem Srbin...Ako je to pravi Srbin,onda cu ja rado da budem sta hoces drugo![]()
![]()
Ali nije ovo strasno,sad cekamo da se vrati Balvancic na staru statistiku,sto bi rekao Crni, 5 + 5...Ovo jekao oluja,naidje i brzo prodje![]()
da bre Darko je srbin bre kakva amerika kad su oni znali da igraju kosarku toooo Dare srbine, ti si zvezdin cetnik
Naravno, to je zato sto nas Srbe svi mrze, a ne zato sto je on jedan kreten, taman posla. Mislio sam da se za neke stvari zezas a ti izgleda da stvarno preterujes. Svidelo se tebi ili ne Darko je iz tvog naroda makar ti to i ne priznao i podastavao a to sto kazes da nas "svet" ne voli zbog toga sta smo i kakvi smo e za to ne seri, makar me zbog ovog kaznili na forumu. Ti bato budi i vanzemaljac ako hoces to je tvoje ali nemoj napadati one koji ne misle kao ti. Ovo nije tema ali si ga preterao. A posto se pozivas da si Srbin ne zaboravi ako uopste i znas da je vreme bozicnjeg posta i da treba prastati svima pa i svojim da kazemo neprijateljima. No mozda si i kurman bajram slavio ko zna. ako jesi nek ti je srecan isti,ili bozic 25. E tad ima da nas svet voli sto posto pa cak i neandertalca Darka.
Zeznuo vas Dare u prognozama : 6 poena, 6 skokova![]()

, nemoj slucajno da pricas o nekom zakljucavanju temeJa te nisam ni tebe ni bilo kog psovao ja sam te zamolio da ne ... takodje znam da je bolji musliman koji veruje u islam kao ucenje i u veru svoju nego pravoslavackoji ne veruje. Moju ili bilo ciju decu nemoj da stavljas u usta osim sto nemas prava to nije kulturno. Ja govorim o tebi i tebi a ne nekom ko ce da dodje posle tebe.Sto se mene tice ubi se odma ako mislis da tako treba ja to licno nebi voleo da uradis ali uredu ako volis slobodno. A to sto pricas za stereotip e to juce a kao sto si reko da si bio kosarkas eto biop si i sta sad sada napadas jer neznam mozda jesi ali sva je prilika da nista nisi napravio zapazeno pa sad glumis kriticara i pljujes neistomisljenike. Naravno kriticari samo napadaju a lepo je sto si rekao da ima 23godina mozda ce i nesto da uradi ako zasada nije a to da je otisao rano otisao je prerano stoji. A njegove godine mu dozvoljavaju da jos bude talenat. Koliko je igraca otislo i nestalo a samo Darko smeta. I na kraju ko si ti da pises da je neko retardiran ok ako si dr. mozes da postavljas dijagnoze ovako nije umesno. Ajde bato ZBOGOM i cuvaj se nemoj mnogo da brines.Covek je malopre odgovorio bolje no sto cu ja sada,ali da pomenem nesto sto sam rekao 1 000 000 puta do sada....
Jednog dana kad budes imao decu,ako ih budes vaspitavao da se ponasaju kao Darko Milicic,onda svaka cast,ja cu reci da gresim. Doduse,ni tada to necu reci,verovatno cu onda reci da nisi normalan zbog toga. Po meni,njegovo ponasanje je sve samo ne normalno. Pre je ponasanje jednog retardiranog coveka koji se eto,naaso u centru paznje,pa sav svoj sirok dijapazon gluposti moze da prikaze celom svetu.
A sto se mene tice,mogu i mene da kazne,ali nemoj ti da solis pamet molim te. Sad cemo da se jos pozivamo i na Boga i veru,jel tako? Bas me interesuje koji vernik onda kao ti psuje druge za vreme bozicnog posta i vredja drugog.... Ja ako to ne postujem,kao sto ti mislis,onda bi trebalo lepo da mi kazes,slusaj Srle,ARGUMENTOVANO cu ti dokazati da je Balvancina igracina,jedan u milijardu,Bogom dan,igrac koji ce promeniti shvatanje kosarke i ostalo. Ako ARGUMENTOVANO nemas sta da kazes za Darka Milicica,bolje nemoj da pricas gluposti.Sad su ti krivi i muslimani i svi nepravoslavni hriscani,americki imperijalizam i kosovski secesionizam,konjukcija Venere i Marsa,sve,sve,samo da opravdas ponasanje,na zalost,naseg centra.
Dakle,daj mi ARGUMENTOVANO sta je Darence uradio u prethodnih 5 i po sezona, statistika,uticaj na tim,na igru,igru u reprezentaciji,ponasanje na i van terena pa mozemo da pricamo o tome da li sam u pravu ili ne. Ne kazem, on ima tek 23 godine,mozda se i opameti,ali dok se to ne desi,sa punim pravom mogu da pljujem po njegovoj igri i ponasanju.
A to sto sad mislis da ces da me uvredis sa forama o proslavi barjama,jasno stoji da verovatno nikad nisi ni video Muslimane sem u bajkama o 1001 noci. Covek se meri prema tome kakav je,a ne odakle je ili koje je veroispovesti. A ti ako hoces da budes veliki,neobrazovani,bahati Srbenda,to je tvoje,OK,ali ja bih se ubio kad bi ikad uleteo u taj stereotip o nama.

Ne, evo sad ozbiljno: Darko je 1 pre svega lepo vaspitan i kulturan mladic. Ja ne pamtim da je nekad podviknuo ili, ne daj Boze, opsovao sudiju. On samo zeli, kao 1 romanticna dusa, da izvede njihove cerke na sastanak, a oni su to pogresno razumeli kao psovke, vulve jedne imperijalistickeNaravno, to je zato sto nas Srbe svi mrze, a ne zato sto je on jedan kreten, taman posla.
A kakav god da je covek, jos je bolji igrac. Ima sve, i sut, i tehniku, odbranu, razumevanje taktike, snagu... Ukratko, on je idealna kombinacija Majkla Dzordana, Irvina Dzonsona, Dejvida Robinsona i Mihajla Grusanovica iz najboljih dana. Naravno, vulve 1 imperijalisticke u vidu svih njegovih NBA trenera to do sad nisu spoznale, a oni koji jesu ga nisu pustali da prikaze sav svoj raskosan talenat zato sto je, je li, Srbin, da Bog da ih Gurovic ucio bontonu. Medjutim, on, kao veliki Srbin i hriscanin, pokazuje razumevanje za sve njihove nepravedne odluke i oprasta im, onako pobozno kako samo on to ume.
Posto smo to ustanovili, smatram da je red da se ovaj topic zakljuca i baci na smetliste istorije, a onda jednoga dana, kad Darko osvoji 3 sampionska prstena za redom i bude proglasen za najboljeg kosarkasa u vaseljeni, da se ovaj topic otkljuca i da se svi koji su ga, nicim izazvani, pljuvali, ponizno pospu pepelom i izjave:"Ogresio sam se o Darka, Darko izvini!"
E bato moj pa uhvatio si se sto im pomenuo majke i sestre pa hte covek da ih vodi u grad. Moram da priznam da nije bas recit ali onako da se izgubi od Grcke a da sudije su sve posteno sudile nista nisu ukrale naravno pa ne moze da se mirno podnee poraz. Pa cekaj kad sudija ukrade Partizan i on izgubi u Milanu sa 14razlike onda je sve ok nema veze salili smo se pa kad isti Dule napsuje ola drzave nekome i svu zensku celjade i to je ok jer on vodi klub koji se voli ma daj preterujes ali malo

@Mwaruwari Konacno si pronasao svog boga! hahahahahahha