Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Niko ne pominje koliko para je dao da izleci bolesnu decu i koliko je zivota spasio. Bitnije je sto je napijao cetnike i terao Severinu sa koncerta Sase Matica. Hvatamo se za gluposti i nebitne stvari. Daleko je Milicic od propaliteta. Kad bi svi bili propalitet kao on bili bi mnogo bolji ljudi.

Ma jooook....jedno 687 puta potegnuta ta prica...i to svaki put kad je odigrao ocajno ili se blamirao van terena.
Ne bih vise o njemu...neka mu Bljuc daje na popularnosti i vaznosti.

Ja sam neko ko ga je uvek branio i od Darka nisam digao ruke do samog kraja, neke 2012te. Dečko je definitivno neinteligentan i emotivno nestabilan, ali je dobar čovek i (bio je) veliki talenat. Nije samo on kriv za to što nije postigao svoj pun potencijal, ali jeste kriv što je toliko propao. Nije sve do Detroita ni do Lerija, ozbiljne povrede nije imao a dobio je više šansi, kriva je samo njegova luda glava.

Ako je njemu lepo onda mu želim sve najbolje, mada sam siguran da ne spava mirno i da vuče ogroman teret.
Svaka mu čast za pomaganje deci, a opet naše je pravo da se nasmejemo kada izigrava budalu u javnosti.

Darko Milicic nije ostvario ni mali delic svog ogromnog kosarkaskog talenta.
Zato su neki na ovom forumu pokazali svu raskos svoje gluposti, vredjajuci ga.
Tako to biva kada isfrustrirani baustelci uzmu tastaturu u svoje ruke.

Kad bi bar imao iole pojma kojom se ja profesijom bavim ne bi pisao ovakve gluposti, blamirao se i ispadao glup u drustvu.
Posto znamo da si to ti - nista strasno. Samo pici...

A koga to boli kur,ac sta ti sanjas da si?
Lepo sam rekao da me marginalci ne interesuju, a to sto ti pricas o necemu o cemu te niko nije pitao govori jasno o tome kakav si bazustelac.

Posebno je zanimljivo kada kao i jos jedna pacijent ovde, uzimas sebi za pravo da govoris u mnozini, kao da ti predstavljas nekoga ovde.

Ja sam neko ko ga je uvek branio i od Darka nisam digao ruke do samog kraja, neke 2012te. Dečko je definitivno neinteligentan i emotivno nestabilan, ali je dobar čovek i (bio je) veliki talenat. Nije samo on kriv za to što nije postigao svoj pun potencijal, ali jeste kriv što je toliko propao. Nije sve do Detroita ni do Lerija, ozbiljne povrede nije imao a dobio je više šansi, kriva je samo njegova luda glava.

Ako je njemu lepo onda mu želim sve najbolje, mada sam siguran da ne spava mirno i da vuče ogroman teret.
Svaka mu čast za pomaganje deci, a opet naše je pravo da se nasmejemo kada izigrava budalu u javnosti.

Ne bih rekao da je neinteligentan, ali jeste jako velika mukica, i mnogo je emotivno nestabilan. Tacno se vidi da se u zivotu druzio sa idiotima, i da nije imao nikog ko bi mu objasnio neke stvari. On ne razume zivot i ljude, velika je mukica.

Isto kao sto je tacno da je on fizicki jedan od najvecih talenata ikada, ali da bi bio profesionalni sportista, fizicke sposobnosti nisu dovoljne, potrebno je da imas i mentalni talenat. On je sa istim na samom dnu lestvice svih ljudi koji su rodjeni ikada. On jednostavno nije za profesionalnog sportistu, i svi oni koji su ga gurali na silu da to bude, treba da se stide, iskreno. Najiskrenije, on je u celoj prici zrtva.

A koga to boli kur,ac sta ti sanjas da si?
Lepo sam rekao da me marginalci ne interesuju, a to sto ti pricas o necemu o cemu te niko nije pitao govori jasno o tome kakav si bazustelac.

Posebno je zanimljivo kada kao i jos jedna pacijent ovde, uzimas sebi za pravo da govoris u mnozini, kao da ti predstavljas nekoga ovde.

Sanjam, sanjam... kao sto ti sanjas da nosis peskire u Turskoj. :lol:

Predstavljam normalne, koji su hvala Bogu u vecini jos uvek...dok ti predstavljas predmet sprdnje i nista drugo. Raduj se, nemoj da si nervozan, prosla ti Idea Diva u TOP 8, idi begaj. :klap:

Poslednja izmena:
baustelac:
Moj san da nosim peskire u nekom k,lubu u Turskoj KOSARCI, je vezan za moju ljubav prema kosarci, a ne za novce od toga, i predstavlja metaforu te ljubavi..
Jasno mi je da ti sa svojom jednom mozdanom cleijom to nikada neces shvatiti, a ja prekidam dalje objasnjavanje o tome.
Idi nosi dzakove, nemoj ovde da lupetas vise.
A da danas je nedelja pa mozes malo da pauziras na baustelu.

Ti predstavljas nekog ovde?:rotf::rotf::rotf:

kami:
Slazem se s tobom da je Milicic emotivno nestabilan.
Seti se sebe sa 17 godina, i pomisli kakav bi ti bio da sa toliko godina odes hiljadama kilometara daleko od kuce, da budes bez ikakve kontrole, i uz to jos na racunu imas milione dolara?
Prosto nije imao vremena da mentalno sazri, vec je ostao i danas na nivou tog deteta od 17 godina.
Steta, jer je po kosarkaskom talentu bio potpuno u ravni sa Stojkovicem, kao najvecim talentom sa ovih prostora svih vremena.

Poslednja izmena:
Slicni likovi su i Lamar Odom, Ron Artest i Denis Rodman npr. iz te kosarkaske sfere. Ti ljudi su mnogo dobri, mukice, pogubljeni i emotivno nestabilni. Takvim ljudima je potrebna paznja, ljubav i blizina, a ne da ih gurnes u smrdljivi svet prepun ajkula, retarda i sebicnih smradova. Oni i kada malo ojacaju, kao Rodman, uvek im je potreban neko ko ce da im bude najblizi i brine se za njih. To su ljudi koji se ne snalaze bas najbolje u ovom sebicnom svetu.

Naravno, problem je kada si takav u Srbiji je dotano zajebano, jer je Srbija klosarsko drustvo koja ne razume ljudsku psihu, zivot, drustvo itd. Npr. svi ovi u Americi su makar imali bolju pomoc od Milicica. Milicic je npr. da je okruzen pravim i normalnim ljudima, trebao da pukne barem milion dolara na psihologe, i da nadje nekog pravog prijatelja koji bi bio uz njega stalno. Naravno, u Srbiji je pa tek tesko da nadjes dobre psihologe i psihijatre, a o pravom prijatelju i da ne govorim :confused:

Ma jasno je sve.....Sedamnaest godina, a recimo ttrenira kosarku 4,5 godina vec.............Svi mu stlano govore kako je najveci talenat, kako je poseban, kako je jedinstven.
Nije imao vremena da sam posumnja u to.Nije imao vremena da bilo ko drugi posumnja u to.
Ode u NBA tamo ga izabere SAMPŽION NBA i to sa drugog mesta.....Jos jedna potvrda posebnosti.
Stignu milioni dolara, a on 17,18 godina..U Srbiji vrsnjaci jos traze od roditelja za uzinu.
Da vidim ko ce tu da ostane normalan?
Jos je odlican , u odnosu na to kakvi bi vecina od nas bila u njegovoj poziciji.
Sa trideset godina otisao u poljoprivredu, bavi se vocarstvom.........Nesebicno pomaze humanitarne akcije......
Sta jos neko hoce od njega?

Bar se promenilo to sto su skoro svi konstatovali da nista nije postigao i da je bio ispod prosecan igrac po rezultatima i statistici.

Medjutim ovaj thread je poceo kao rasprava gde su vecina, tamo 2000 i neke, govorili kako ce on biti najbolji centar evrope lagano i okosnica reprezentacije. Nas par prisebnih smo se smejali tad i komentarisali takve nebuloze :mrgreen:

Ja cu uvek da kazem da je Miliciceva najveca otezavajuca okolnost to sto je bio Srbin. Ali ne iz razloga koje pomisle dezurne nacionalisticke pajsercine.

Milicicev problem je to sto su klosarska drustva kao sto je srpsko, zesce sirova i kulturoloski nerazvijena da dozvole da se osoba sa tako krhkim emotivnim identitetom razvije i ostvari. Da je Milicic rodjen kao Amer, vise bi postigao u kosarci, eto kao Lamar Odom npr.

Back