Pa ti si stvarno car. Znas kako,lepo neko rece,verovatno si generacija LeBron Dzejms ili crna zemlja,aj iskreno?
Nagledao sam se od 1990.pa do sada utakmica i utakmica....Otprilike tada sam postao basket manijak,posteno,koliko godina si tada imao....?
Doduse,ni godine nisu vazne ako hoces da realno sagledas stvari.Eto,ja recimo mislim da je Igor Rakocevic MOGAO da igra NBA,da je mogao i Sale Djorjdevic,pa nisu igrali ama bas nista.OK,pogresio sam,ali sam recimo,za Drobnjaka,Vardu i jos par igraca napravio pun pogodak.
Za Milicica niej potrebno biti veliki kosarkaski strucanjak niti bilo sta. Samo se pogleda,OK,sta je do sada uradio i do cega dodjes? To je mogao bilo koji centar u Evropi sada,budi posten pa priznaj.Covek je MOZDA bio NBA potencijal,sada je daleko od toga i to je to.Sada ce mu trebati vremena da se navikne i na Evropu,a to mogu samo oni sa celicnim zivcima.Balavander se do sada sa zivcima nije bas najbolje pokazao.A mozda ti je samo simpatican jer je najgora vrsta Srbende kakvu na zalost,Ameri gledaju.....I sta da misle o nama sem da smo divljaci....
Secam se jednog centra,Bil Venington....Kanadjanin....U Evropi samo solidan centar,igrao je u Italiji,dosao u NBA,u rotaciji Cikaga se snasao kao drugi i treci centar u rotaciji i sta?Uzeo covek 3 titule,ali da li je to veliki NBA igrac?Naravno da nije....A pitanje je da li je Milicic uradio u NBA koliko Venington,igrac za koga verovatno nisi ni cuo.