Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Darko1.JPG

Slika govori više od reči :zskace:

Aj nemojte se mesati u oblast koju ne poznajete, jer izgledate glupi iako niste.
Realno, jeste za NBA.

Pa ti si stvarno car. Znas kako,lepo neko rece,verovatno si generacija LeBron Dzejms ili crna zemlja,aj iskreno?

Nagledao sam se od 1990.pa do sada utakmica i utakmica....Otprilike tada sam postao basket manijak,posteno,koliko godina si tada imao....?

Doduse,ni godine nisu vazne ako hoces da realno sagledas stvari.Eto,ja recimo mislim da je Igor Rakocevic MOGAO da igra NBA,da je mogao i Sale Djorjdevic,pa nisu igrali ama bas nista.OK,pogresio sam,ali sam recimo,za Drobnjaka,Vardu i jos par igraca napravio pun pogodak.

Za Milicica niej potrebno biti veliki kosarkaski strucanjak niti bilo sta. Samo se pogleda,OK,sta je do sada uradio i do cega dodjes? To je mogao bilo koji centar u Evropi sada,budi posten pa priznaj.Covek je MOZDA bio NBA potencijal,sada je daleko od toga i to je to.Sada ce mu trebati vremena da se navikne i na Evropu,a to mogu samo oni sa celicnim zivcima.Balavander se do sada sa zivcima nije bas najbolje pokazao.A mozda ti je samo simpatican jer je najgora vrsta Srbende kakvu na zalost,Ameri gledaju.....I sta da misle o nama sem da smo divljaci....

Secam se jednog centra,Bil Venington....Kanadjanin....U Evropi samo solidan centar,igrao je u Italiji,dosao u NBA,u rotaciji Cikaga se snasao kao drugi i treci centar u rotaciji i sta?Uzeo covek 3 titule,ali da li je to veliki NBA igrac?Naravno da nije....A pitanje je da li je Milicic uradio u NBA koliko Venington,igrac za koga verovatno nisi ni cuo.

Ima jos jedna bolja! Idi na zvanicni sajt Knicks-a pa pogledni tu mrgu, to drzanje, taj hladni pogled u nivou serijskog ubice.... Ja sam se iskrivio od smeha :lol:

Bas me interesuje kad se doticni Trupac vrati u Evropu koliko li ce mu para neko ponuditi? Mozda covek misli da ce jos moci da bira bilo koji evropski klub, koji se jedva utrkuju da ga dovedu, ko zna?

E da i legendarna postava Cikaskih centara Luk Longli, Bil Venington i Dzo Klajn (u jednoj sezoni krajem 90tih :lol: ) su bili doktori kosarke za Trupca.

Pozzzz

Pa ti si stvarno car. Znas kako,lepo neko rece,verovatno si generacija LeBron Dzejms ili crna zemlja,aj iskreno?

Nagledao sam se od 1990.pa do sada utakmica i utakmica....Otprilike tada sam postao basket manijak,posteno,koliko godina si tada imao....?

Doduse,ni godine nisu vazne ako hoces da realno sagledas stvari.Eto,ja recimo mislim da je Igor Rakocevic MOGAO da igra NBA,da je mogao i Sale Djorjdevic,pa nisu igrali ama bas nista.OK,pogresio sam,ali sam recimo,za Drobnjaka,Vardu i jos par igraca napravio pun pogodak.

Za Milicica niej potrebno biti veliki kosarkaski strucanjak niti bilo sta. Samo se pogleda,OK,sta je do sada uradio i do cega dodjes? To je mogao bilo koji centar u Evropi sada,budi posten pa priznaj.Covek je MOZDA bio NBA potencijal,sada je daleko od toga i to je to.Sada ce mu trebati vremena da se navikne i na Evropu,a to mogu samo oni sa celicnim zivcima.Balavander se do sada sa zivcima nije bas najbolje pokazao.A mozda ti je samo simpatican jer je najgora vrsta Srbende kakvu na zalost,Ameri gledaju.....I sta da misle o nama sem da smo divljaci....

Secam se jednog centra,Bil Venington....Kanadjanin....U Evropi samo solidan centar,igrao je u Italiji,dosao u NBA,u rotaciji Cikaga se snasao kao drugi i treci centar u rotaciji i sta?Uzeo covek 3 titule,ali da li je to veliki NBA igrac?Naravno da nije....A pitanje je da li je Milicic uradio u NBA koliko Venington,igrac za koga verovatno nisi ni cuo.

Hahahahahahahahahahahahahahhahahahahha e ljudi ovakvim komentarima izgledate glupi, iako niste...hahahahahahahahahha
aj pozdrav...de de, dobri ste vi...haahahahahahaha

Bravo Monte....Najlakse je reci neko je glup i tako dalje....A pri tome ne dati ama bas ni jedan jedini arguemtn koji ide u prilog Balvanu,Indijancu i Trupcu!

Ako jeste NBA potencijal,trebalo bi imati i protivarguemnt,zar ne? A Ako je to cinjenica da igra vec sedmu godinu u NBA,to nije vise nikakv pokazatelj..Svako ko ima 210 i 125 kila moze otici u NBA makar na jendu sezonu,narocito ako ima 18,19 godina i pokaze malo potenciajla?Razlog?Nizi ugovori a sanse velike,ako od njega naprave igraca!

E,a ako ga ne naprave,sta se desava?Postanes prasinar kao i Milicic,OK,on moze jos 10 godina ovako u NBA,ali zar je to NBA karijera?Tesko.

Inace,Longli-Venington i Klajn su bili igracine za Milicica,slazem se.

Inace,Longli-Venington i Klajn su bili igracine za Milicica,slazem se.

Srle, ti ga sad baš pretera :)

Maksimumi NBA karijere: (ide prvo Darko, pa Luc pa Bill)
Rebs: 16 (2x), 19 (1x), 14 (1x)
Blocks: 5 (8x), 7 (1x), 4 (2x)

Najbolji prosek u NBA sezoni:
Rebs: 6.1, 6.0, 4.4
Blks: 2.1, 1.4, 0.77

Najbolji NBA plejoff prosek (ppg): Darko 12.2 (2007), Luc 8.3 (1996), Bill 4.8 (1995)

Ne bi se reklo po priloženom da su ova dvojica bolji, argumenti govore dovoljno :rtfm: Zanimljivo, sva trojica imaju osvojen prsten!

P.S. Ne, nije mi bilo dosadno da tražim statistiku :kafa:

Xaxaaxaa,e svaka ti cast :D :D :D

Ej,valjda znas i sam da nisam bas bio preterao ozbiljan za ovo......Mada,koliko su minuta imali po mecu tokom kariejra sva cetvorica,to bi trebalo proveriti :D :D :D

Samo sam hteo da kazem,malo i preterano(tacno) da Milciiceva karijera u NBA nicemu ne vredi...Sem da se covek pohvali da je bio tamo eto godinama :D

Dare 6.009 min total, 16.5 mpg average
Luc 13.920 min total, 21mpg average
Bill 10.312 min total, 13 mpg average

thank you, come again z:p

Nije samo statistika bitna u celoj prici...z:) Činjenica je da se Dare nije uklopio u igru ni u jednom timu, pa stoga nije bio ni starter a katkad nije ni ulazio u igru, kao sad u Knicksima. Scot Pollard nije bio ništa talentovaniji od Darka, ali je našao svoje mesto u tadašnjem Sacramentu...Ili ono što igra Dampier u Dallasu. z:lol: To je jednostavno do čoveka, ili je za to ili nije. Balvan nažalost nije...

Nije samo statistika bitna u celoj prici...z:) Činjenica je da se Dare nije uklopio u igru ni u jednom timu, pa stoga nije bio ni starter a katkad nije ni ulazio u igru, kao sad u Knicksima. Scot Pollard nije bio ništa talentovaniji od Darka, ali je našao svoje mesto u tadašnjem Sacramentu...Ili ono što igra Dampier u Dallasu. z:lol: To je jednostavno do čoveka, ili je za to ili nije. Balvan nažalost nije...

Ja kad navodim lične utiske navijača (ili moje sa utakmica koje sam odgledao) vi se pozivate na statistiku, sad odjednom statistika i nije toliko bitna - odlučite se. Činjenica je da je on uvek dolazio u tranzicione timove gde se nije znalo ko pije a ko plaća, treneri su igrali na sigurno (daj loptu najboljem igraču i pomoli se) i gadjali su da dovedu neko veliko ime u tim. Detroit je naravno izuzetak, ali naravno da 18-godišnji ruki ne može da se naigra u šampionskom timu sa 4 all-stara na toj poziciji. Imao je i nesreću da se uvek povredi u nezgodno vreme (januar-mart) što mu uopšte nije pomoglo. Svaki put kada je u kontinuitetu igrao blizu 20 minuta, bio je vrlo dobar (recimo marta prošle godine kada je u desetak utakmica imao prosek 12-13 poena i 9 skoka, a onda se povredio i presedeo ceo april).

Darko jeste dovoljno dobar za NBA, kao što su bili Djordjević, Paspalj pa i Danilović koji takodje nisu uspeli tamo (a njima niko nije to zamerio). Pitanje je šta bi se desilo i sa Stojakovićem da nije došao u tim gde je Divac uveliko gazdovao.

Ja kad navodim lične utiske navijača (ili moje sa utakmica koje sam odgledao) vi se pozivate na statistiku, sad odjednom statistika i nije toliko bitna - odlučite se. Činjenica je da je on uvek dolazio u tranzicione timove gde se nije znalo ko pije a ko plaća, treneri su igrali na sigurno (daj loptu najboljem igraču i pomoli se) i gadjali su da dovedu neko veliko ime u tim. Detroit je naravno izuzetak, ali naravno da 18-godišnji ruki ne može da se naigra u šampionskom timu sa 4 all-stara na toj poziciji. Imao je i nesreću da se uvek povredi u nezgodno vreme (januar-mart) što mu uopšte nije pomoglo. Svaki put kada je u kontinuitetu igrao blizu 20 minuta, bio je vrlo dobar (recimo marta prošle godine kada je u desetak utakmica imao prosek 12-13 poena i 9 skoka, a onda se povredio i presedeo ceo april).

Darko jeste dovoljno dobar za NBA, kao što su bili Djordjević, Paspalj pa i Danilović koji takodje nisu uspeli tamo (a njima niko nije to zamerio). Pitanje je šta bi se desilo i sa Stojakovićem da nije došao u tim gde je Divac uveliko gazdovao.

Ma sve je bitno :D :D :D Mada,mora se primetiti da naviajci stalno govore Dare je do jajca i anzad,a treneri ga ne pustaju...Mozda ipak ti naviajci ne razumeju kosarku toliko,nego samo vide lika koji je borben?A pored borbenosti treba ipak imati i nesto vise....

Stos e tice Djordjevica,Daniilovica,Paspalja i te ekipe,to je OK,pazi,ni jedan od njih nije bio dizelas kao Dare.Niko od njih nije bio u fazonu "mamicu ti je.em" i sve ostalo,zar ne?Mozda su ih zato ljudi vise i postovali...

A iance,bili su pametniji,moras priznati! Cim su videli da vise u NBA ne mogu da postignu ono sto mogu u Evropi,ljudi se vratili!Pametni ljudi.......Ovaj ako u 5 meceva bude dao po 10 poena opet,pa nejga ni motkom vise ne bi oterali iz NBA,mislim,sa NBA klupe...Zar nije tako?

Back