Ko kaze da sam gledao ili da nisam? To kao prvo. Kao drugo ove cifre govore tako jasan jezik, da tu ne moze nista pogresno da se protumaci, pa cak i kad si najveci Milicicev fan. Da ne pricam o ostalim utakmicama pre ove.
Ne, nije to pokazatelj....samo sam sse osvrnuo na ono tvoje kako on onoliki ne moze da se nosi sa protivnickim igracima, sto po meni nije istina. Uostalom, Love je imao 17 skokova, od toga samo u onoj jednoj akciji u napadu 4 komada, kada baca, masi, hvata, baca, opet masi, hvata i tako jos dva puta dok konacno nije ubacio. Takve dve situacije u utakmici i eto ti 8 skokova kao nista.

Hocu reci, relativno je to.
Sad malo lupas. Pa Pekovic je kompletniji igrac od Milicica duplo bar, i ako dobije minutazu koju zasluzuje - to ce i pokazati. A pertle ce izgleda da vezuje i odvezuje Darkez, jer ce ubuduce da greje klupu po svemu sudeci.
Ovo zadnje necu ni da komentarisem. Da me ne mrzi, prelistao bih ove 102 strane, kopirao neke tvoje komentare, i upitao te bas to pitanje. Ali mrzi me, stvarno nemam volje. I onako mi je misterija da je tema o maksimalno prosecnom igracu tolika.

Mozda zbog onih humanitarnih akcija, onog psovanja sudija u kameru itd. Nije da nije imao svoje momente Dare.
Ne zasluzaujes nijedan komentar oko ovoga sto pises, ali cu se ja ipak osvrnuti na ponesto:
Brojke tako jasno kazu?
Znaci, ti si toliko veliki strucnjak za kosarku da iz brojki vidis sve i da ti nije potrebno da gledas mec.
Ja ZNAM da ti nisi gledao mec, jer NIJE postojao stream za mec Minesote sinoc, a zasigurno smem da pretpostavim da nisi kupio LP za gledanje NBA.
Pekovic kompletniji igrac?
Ajde posto ti znas da citas statistiku , i samo na osnovu nje mozes da kazes da li je neko igrac ili nije, sta ti govore ove brojke?
36 minuta 14 poena, 9 skokova, 1 ukradena, 1 asistencija 3 blokade.igrajuci protiv Dijaoa,Pjetrusa, Turijafa.
27 minuta 18 poena 11 skokova 4 asistencija 6 blokada protiv Machada i Luga.
38 minuta 12 skokova 2 asistencije 1 ukradena 2 blokade protiv Skole, Oberta, Wolkovitskog.
34 minuta 18 poena 15 skokova 3 asistencije 3 blokade protiv P.Gasola, M.Gasola ,Garbahose....
Sve ovo sa 21 godinom.
Ili mozda:
38 minuta 13 poena 12 skokova, 5 asistencija, 4 blokade.......Protiv Diaoa,De Sagana Diopa,Nazr Mohameda,Geralda Valasa.
40 minuta 23 poena 16 skokova, 5 asistencija, 6 blokada, 2 ukradene protiv Gasola, Odoma.........
I to je samo prosecan igrac, od koga je Pekovic duplo bolji?
Smesan si sa tim tvrdnjama.
Razlika izmedju Milicica i Pekovica je u tome sto Milicic moze, ali ga izgleda boli ****** za to(kosarku igra zbog para, jedino je srcem igrao za reprezentaciju), a Pekovic hoce ali je veliko pitanje da li moze, jer po talentu nije ni blizu njega(ja ovim ne sporim da je Pekovic radnik i to naravno neuporedivo veci od Milcica, koji ne da ne radi, nego covek voli da peca).