Milica Dabović: Šakom me je razvalio a onda me razbuđivao

Ima ih i da odu....
Nekih 20% devojaka danas je toliko prestravljeno pricama o fizickom nasilju, i tom serviranom stanju da je zena uvek bivena, da odlaze ako je stegnes za ruku a pre toga pravi haos od opasnosti i besmisla...

Tu je mala neravnoteza....uce ih da se plase, a ne uce ih da razmisljaju zdravo ili dosledno...

Ono nekadasnje, seljancica, ucili je sve...i kad hoce precicom kroz sljivak kako da navede onog koga hoce da je isprati, i kad ide sama kako da ne bude ugrozena...
Znaci za sve ima predznaka i signala...samo ako se hoce....
A ako se preteruje u iskoristavanju prilika, e onda se to zove sa djavolom tikve sadis...

Danas devojke uopste ne sade tikve sa NEDJAVOLOM....uvek sa djavolom....

Ima ih da odu, naravno, ne generalizujem. Ali jako cesto, u vise od 95% slucajeva, znam da nakon prvog udarca ostanu, i nadaju se da nece vise da se ponovi. I uvek, ali uvek se ponovi.
E, to mi nije jasno, posto je to opste poznata cinjenica, da se uvek nasilje ponavlja, zasto prenebegavaju tu cinjenicu?

Napisah ti već. Neke žene traže da ih udariš. Kad to beše... kada je izašla knjiga "50 nijansi sive" žene su masovno kupovale kanape za vezivanje (da bi neko njih vezivao).

Napisah ti već. Neke žene traže da ih udariš. Kad to beše... kada je izašla knjiga "50 nijansi sive" žene su masovno kupovale kanape za vezivanje (da bi neko njih vezivao).

Ma to nema veze sa ovim, bre, ne mesaj seksualni sado-mazohizam sa nasiljem, pobogu! Svaka zena voli, ako nista drugo, da je sljapis po dupetu.
Ali ovo je nasilje! Krivicno delo!

- - - - - - - - - -

A oni su u porodici?

Cim dvoje pocnu da zive zajedno, moze se smatrati da je to neka vrsta porodice....nasilje u vezi, ili u braku, smatra se porodicnim nasiljem.

Ma to nema veze sa ovim, bre, ne mesaj seksualni sado-mazohizam sa nasiljem, pobogu! Svaka zena voli, ako nista drugo, da je sljapis po dupetu.
Ali ovo je nasilje! Krivicno delo!

- - - - - - - - - -

Cim dvoje pocnu da zive zajedno, moze se smatrati da je to neka vrsta porodice....nasilje u vezi, ili u braku, smatra se porodicnim nasiljem.

Naravno da ima veze. Seksualni nagon je jedan od najačih i prožima sve delove ličnosti. Kako ti zamišljaš čoveka? Rastaviš ga na delove i sve radi za sebe?

A meni nije jasno zasto se veruje zeni kada prica ovakve price?
Zasto tu vazi "kriv dok se ne dokaze suprotno"? Ja bi je tuzio za blacenje

Iz dva razloga (u konkretnom slucaju):
1. praksa je pokazala da je preko 95% prijava za porodicno nasilje opravdano.
2. cim je tuzilac pokrenuo tuzbu, znaci da postoje cvrsti dokazi.

- - - - - - - - - -

Naravno da ima veze. Seksualni nagon je jedan od najačih i prožima sve delove ličnosti. Kako ti zamišljaš čoveka? Rastaviš ga na delove i sve radi za sebe?

Pomesao si neke stvari. Tacno je da seksualnost ima veoma jak uticaj u gradji licnosti coveka, ali potenciram rec nasilje, a ne seksualna grubost.
Nasilje je kada radis nesto protiv volje ovog drugog.
Ako si u seksu grub prema nekome, to nije protiv njegove volje.
To su potpuno razdvojene stvari, i nikako ne mogu da se posmatraju zajedno.

Iz dva razloga (u konkretnom slucaju):
1. praksa je pokazala da je preko 95% prijava za porodicno nasilje opravdano.
2. cim je tuzilac pokrenuo tuzbu, znaci da postoje cvrsti dokazi.

- - - - - - - - - -

Pomesao si neke stvari. Tacno je da seksualnost ima veoma jak uticaj u gradji licnosti coveka, ali potenciram rec nasilje, a ne seksualna grubost.
Nasilje je kada radis nesto protiv volje ovog drugog.
Ako si u seksu grub prema nekome, to nije protiv njegove volje.
To su potpuno razdvojene stvari, i nikako ne mogu da se posmatraju zajedno.

Šta tebi fali? Teba pet puta da ti ponovim. Koliko imaš godina uopšte?

Šta tebi fali? Teba pet puta da ti ponovim. Koliko imaš godina uopšte?

Meni nista, tebi fali puno toga, cim nisi u stanju da ukapiras razliku izmedju grubosti u seksu, i nasilja.

- - - - - - - - - -

Osecaj straha, zbunjenosti i sramote. Ista stvar i ako je prevari, zene prelaze i tolerisu jer po prirodi teze i redje menjaju partnere, dok bi muskarac oduvao na keca

Ovo je vec odgovor.

Ima ih da odu, naravno, ne generalizujem. Ali jako cesto, u vise od 95% slucajeva, znam da nakon prvog udarca ostanu, i nadaju se da nece vise da se ponovi. I uvek, ali uvek se ponovi.
E, to mi nije jasno, posto je to opste poznata cinjenica, da se uvek nasilje ponavlja, zasto prenebegavaju tu cinjenicu?

20% ih odlazi posle prvog udarca....
Druga je stvar sto zaebavaju na milion mesta pa kad malo ostare, e onda ne odlaze.....ali to se zove pala sa konja na magarca...

Osecaj straha, zbunjenosti i sramote. Ista stvar i ako je prevari, zene prelaze i tolerisu jer po prirodi teze i redje menjaju partnere, dok bi muskarac oduvao na keca

Ovo teze menjaju partnere je tacno , ali na zenski nacin tumacenja....
Ista situacija samo u jednom slucaju zena shvata muskarca kao partnera, a u drugom kao igranje...
Tako da je jako subjektivna etiketa moj partner....

Deo problema i dolazi iz tih "nije mi dupe pomerio i mozak pomerio" kriterijuma da bi osetile nekog kao partnera...
Lici na mazohizam, i delimicno i jeste....
Ustvari je vise igra nezrele devojcice koja trazi jakog zastitnika a istovremeno mu pomera dupe dok ne poludi...

- - - - - - - - - -

Ne bih davao ocene dok se sudjenje ne završi.
Mada mi deluje kao da Milica sve izmišlja.

Ma izmisljala ne izmisljala isto se hvata.....
Krivi su oboje...Nema sanse da krivica nije do oboje....
Meni se smeju kad kazem sa sam preosetljiv....a to je upravo zbog ovoga....Znaci pocne malo da me provocira i nervira, moguca su dva nastavka, , da joj kazem hajde molim te tajm aut, sto joj nece doci do usiju, nema danas zene kojoj dolazi do usiju recenica sa recicom molim te....ili da je kao kompromis bacim na krevet da se usere kad vidi da mogu da je bacim 2m daleko na krevet bez posledica ali sa jasnim uvidom gde mogu da je bacim ako pobesnim...

Drugi nastavak ocigledno me stavlja u poziciju ovog momka, sto nikako ne zelim...
Prvi me stavlja u poziciju forumasa, tj da cutim i trpim da me kecka u mozak a da se zalim svalerkama i projektujem da sam faca...
I ostaje onaj moj pocetni pristup a to je da sam za muskarce *****, za sebe pametan , a za zene preosetljiv....pa cim pocne da smrducka, ili ce da ispostuje moju osetljivost ili ce da nestane...

alo majstore...

pišljiva veza nije merilo za zakone o braku

ili misliš - to ti je kao useliš se u zgradu pa sad komšija ne gasi svetla ni uredjaje po kući aj delimo račun?

dalje, MNOGO VEĆE SILOVANJE BRAKA radi država - zajebavajući porodilje oko dečijeg dodatka
bolje o tome razmišljaj

sa jedne strane pričaju o PROSEČNOJ PLATI ali za dečiji dodatak uzimaju kurton platu privatnika pa šatro "24 dinara preko granice"

alo majstore...

pišljiva veza nije merilo za zakone o braku

ili misliš - to ti je kao useliš se u zgradu pa sad komšija ne gasi svetla ni uredjaje po kući aj delimo račun?

dalje, MNOGO VEĆE SILOVANJE BRAKA radi država - zajebavajući porodilje oko dečijeg dodatka
bolje o tome razmišljaj

sa jedne strane pričaju o PROSEČNOJ PLATI ali za dečiji dodatak uzimaju kurton platu privatnika pa šatro "24 dinara preko granice"

Otisao si od teme. U pravu si za deciji dodatak i za teror drzave, slazem se potpuno, ali si otisao od teme.

Tema je o nasilju u porodici, a po definiciji u psihologiji, nasilje u porodici je nasilje ne samo kod onih koji su vencani zvanicno, vec koji su u bilo kakvoj ljubavno-emotivnoj vezi.

Otisao si od teme. U pravu si za deciji dodatak i za teror drzave, slazem se potpuno, ali si otisao od teme.

Tema je o nasilju u porodici, a po definiciji u psihologiji, nasilje u porodici je nasilje ne samo kod onih koji su vencani zvanicno, vec koji su u bilo kakvoj ljubavno-emotivnoj vezi.

OVO JE KURTCHEVA VEZA SA RADODAJKOM A NE BRAK
Marko, Novi Sad
- - - - - - - - - -

Saće menjamo zakon zbog Milice Dabović, pa će menjamo zbog Kasandre Djordjević...
Dragan, Niš
- - - - - - - - - -

NEK SE UDA PRVO GLUPAČA MATORA
Milanka, Bor

Nasilje u porodici može biti - fizičko, emotivno, intelektualno (imovno ili izrabljivačko sa ma čije strane)
Zakon će definisati samo puko fizičko....
Jači zakon...

Gde je zakon da se udala zbog imovine i lokacije u Beogradu?
Zar to nije PREVARA njegovih ljudskih kvaliteta?

- - - - - - - - - -

Ili gde je zakon da je on nju izabrao zbog oblika dupeta ili sisa?

Dovoljno si rekao ime filma, meni taj film nije za normalnu psihu.....niti iko ko da pozitivan komentar o filmu nema sta da trazi medju normalnima...
Ljudi misle da je neko ko gleda Perfume, ili Markiz De Sada kao filmove da je nenormalan....To tacno oslikava nesvesnost ljudi koliko su busni...

- - - - - - - - - -

Jos jedan koji ne kapira sta je grubost a sta je nasilje. :dash:

Nije stenjala, jel to odgovor?

Back