Osecaj straha, zbunjenosti i sramote. Ista stvar i ako je prevari, zene prelaze i tolerisu jer po prirodi teze i redje menjaju partnere, dok bi muskarac oduvao na keca
Ovo teze menjaju partnere je tacno , ali na zenski nacin tumacenja....
Ista situacija samo u jednom slucaju zena shvata muskarca kao partnera, a u drugom kao igranje...
Tako da je jako subjektivna etiketa moj partner....
Deo problema i dolazi iz tih "nije mi dupe pomerio i mozak pomerio" kriterijuma da bi osetile nekog kao partnera...
Lici na mazohizam, i delimicno i jeste....
Ustvari je vise igra nezrele devojcice koja trazi jakog zastitnika a istovremeno mu pomera dupe dok ne poludi...
- - - - - - - - - -
Ne bih davao ocene dok se sudjenje ne završi.
Mada mi deluje kao da Milica sve izmišlja.
Ma izmisljala ne izmisljala isto se hvata.....
Krivi su oboje...Nema sanse da krivica nije do oboje....
Meni se smeju kad kazem sa sam preosetljiv....a to je upravo zbog ovoga....Znaci pocne malo da me provocira i nervira, moguca su dva nastavka, , da joj kazem hajde molim te tajm aut, sto joj nece doci do usiju, nema danas zene kojoj dolazi do usiju recenica sa recicom molim te....ili da je kao kompromis bacim na krevet da se usere kad vidi da mogu da je bacim 2m daleko na krevet bez posledica ali sa jasnim uvidom gde mogu da je bacim ako pobesnim...
Drugi nastavak ocigledno me stavlja u poziciju ovog momka, sto nikako ne zelim...
Prvi me stavlja u poziciju forumasa, tj da cutim i trpim da me kecka u mozak a da se zalim svalerkama i projektujem da sam faca...
I ostaje onaj moj pocetni pristup a to je da sam za muskarce *****, za sebe pametan , a za zene preosetljiv....pa cim pocne da smrducka, ili ce da ispostuje moju osetljivost ili ce da nestane...