комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da kad je nosio beretku UCK. Isto bi se meni desilo da sam se prosetao u uniformi vojske RS u Pristini...Što mene nisu napadali? Kosovo je Srbija,Krim je Rusija. Nisu njega napali što je ***** nego se kurčio
Još gore bi prošao. Šipac da se lupa npgama u dupePa da kad je nosio beretku UCK. Isto bi se meni desilo da sam se prosetao u uniformi vojske RS u Pristini...
“Udarali su me flašama po glavi”: Oglasio se pretučeni Albanac sa Europridea
LGBT aktivista albanske nacionalnosti Arber Kodra napadnut je nakon povratka sa Europridea u Beogradu, nakon čega je zadobio povrede glave.
![]()
18/09/2022
Njega je, kako saznaje Telegraf, napalo osmero ljudi, udarajući ga flašama po glavi. Nakon napada otišao je u Urgentni centar, gdje mu je urađen pregled glave.
“Ne znam koliko je tačno ljudi bilo, udarali su me flašama po glavi”, kaže Kodra za Telegraf.
Nakon napada, razgovarao je sa policijom, kojoj se zahvaljuje na svemu što je uradila.
On je jedan od prvih LGBT aktivista u Albaniji u posljednjih 10 godina koji je otvoreno pokazao svoju posvećenost ljudskim pravima i pravima LGBT populacije.
Volontira i radi za nekoliko organizacija kao što su Grupa za ljudska prava Albanije, Aleanca LGBTI, PINK EMBASSY.
Osnivač je i izvršni direktor organizacije Open Mind Spectrum Albania (OMSA), koja se bavi ljudskim pravima LGBTI osoba i radi na njihovoj promociji, osnaživanju, prihvatanju i samoprihvatanju LGBTQ osoba.
Kodra je jedan od kreatora i suorganizatora prvog gej pridea u Tirani 2014. i 2015. godine.
Очигледно да је био циљ да се људи збуне да би што мање изашло на улицу против прајда.Prođe i ovaj pederbal. Bilo je par slomljenih glava i razbijenih fasada. Ne znam da li ste vi primetili kako se crkva povukla na sam dan kada je zvanično počeo pederbal? Čak je i dozvolila da se slikaju ispred crkve svetog Marka. Nije ni reč rekla. To je potvrda da su i ilitijaši i prajdaši organizovani od strane Vučića.
Da samo što su svih ovih dana kukali protiv parade.Ма не, требао је неко да изађе да их окади, па медији би звонили о неправди и угрожавању права у том случају.
Овако радили - не радили, не гине критика, увек ће се неко наћи да каже да је СПЦ погрешила.
Знаш зашто нико није реаговао из храма Светог Марка ? Зато што је то једна безначајна колона људи који су очигледно пожелели да буду макар на један дан значајни и важни.
И зашто томе придавати значај ?
Очигледно да је био циљ да се људи збуне да би што мање изашло на улицу против прајда.Da samo što su svih ovih dana kukali protiv parade.
Nisu nas lagali nego su nas prevarili.Очигледно да је био циљ да се људи збуне да би што мање изашло на улицу против прајда.
Тако да твоја прича не стоји, лагали су данима да шетње неће бити.
Зашто нису ухапсили ове из еуропрајда ? Јер је то наредба да буде шетње.
Хапсили су оне што су против њих и ти ту видиш доказ да су и они против организовани од стране Вучића ?
Једни су хапшени, други не. Очигледно да има два различита мерила.
Комшија ти ли си ? Да обновиш да је било 1000 људи на шетњи, од тога колико је било људи који и нису били хомосексуалци ?Na šugavom pinku ide neka emisija i gost je vendi koja zastupa stavove litijaša
![]()
horor...Na šugavom pinku ide neka emisija i gost je vendi koja zastupa stavove litijaša
Autentični predstavnik![]()