- Poruka
- 77.813
не разумем, преведи, на шта мислиш?Kaže da ne zna levica šta daje tvoja desnica...vodiću se time.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не разумем, преведи, на шта мислиш?Kaže da ne zna levica šta daje tvoja desnica...vodiću se time.
Ko ovo reko? opet ti izvor neki čovek sa pijace, jeli licemeru lažljivi? Zna se i te kako se to zna, bolje ćuti i pokrivaj se sa ušima...Opet pokusavas da sakrijes nasilno bogadjenje svoje organizacije?
Mesto da se pokajes javno i molis Bogu za oprostenje i iotklonis proklerstvo, didatno lazno sudis i sakupljas jos cece zlo.?
Не постоји званична ранг листа најбогатијих верских заједница на свету, јер њихова имовина није централно евидентирана. Међутим, Католичка црква се генерално сматра једном од најбогатијих, иако тачан износ њеног богатства није јавно доступан. То је због њеног глобалног присуства, значајних поседа некретнина и историјских колекција. Друге велике верске заједнице широм света које потенцијално поседују значајну имовину укључују ислам и хиндуизам, иако то не мора нужно директно утицати на богатство сваке појединачне вере.
ау брт већи буџет од СрбијеKo ovo reko? opet ti izvor neki čovek sa pijace, jeli licemeru lažljivi? Zna se i te kako se to zna, bolje ćuti i pokrivaj se sa ušima...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wealthiest_religious_organizations
A uz to, ovo je procenjena vrednost u matičnoj zemlji. A pošto ih tamo ne hebe niko 2% i imaju samo oko milion članova i bar 10x više po svetu, cifra može slobodno da se množi sa 5 i da bude blagonakloni podbačaj.ау брт већи буџет од Србије![]()
Ma jok,dajemo da bi pastori vozili luksuzna auta...дајеш 10% секти да би опстао?
zar me nisi ti podrzao sa raskrinkavanjem apokalipse? sta je bre sad ovo da me nazivas protestantom? si poremetio pamecu od skora? nesto se sa tobom desilo, samo ja ne znam sta@bas kao auuuu u pravu si otišli u offside sa temom izvinjavam se.
Pa malo zekim zbog trljanja skupim uljima.zar me nisi ti podrzao sa raskrinkavanjem apokalipse? sta je bre sad ovo da me nazivas protestantom? si poremetio pamecu od skora? nesto se sa tobom desilo, samo ja ne znam sta
Istina uskoro neće biti skrivena, ali je niko neće tražiti. Knjige neće biti spaljivane, ali ih niko neće čitati.Ko ovo reko? opet ti izvor neki čovek sa pijace, jeli licemeru lažljivi? Zna se i te kako se to zna, bolje ćuti i pokrivaj se sa ušima...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wealthiest_religious_organizations
ко ти брани дај свој живот суботарској сектиMa jok,dajemo da bi pastori vozili luksuzna auta...
.. i sto bas 10% kad moze i vise...?
uuuups,ja opet nesto pobrkao,da to mozda vi ne radite ???![]()
....a cicalino će da "zaboravi na sebe i ponese svoj stub" za korporaciju, sve onako nekršten... Stan im je već prepisao.ко ти брани дај свој живот суботарској секти
A sto ce im moj zivot,to Bogu treba a ne njima - Bog zeli da mu damo sve sto imamo s rim sto su nasa srca (um,razum) na prvom mestu !ко ти брани дај свој живот суботарској секти