MILENA IVANOVIĆ, UDOVICA LIDERA SDP, ZA INFORMER

Mračak@

Elita
Poruka
24.611
http://informer.rs/vesti/politika/3...-od-ubistva-olivera-prave-rijaliti-1530903934

Ne dopuštam da se od istorijske ličnosti napravi zabava za lakoverne. U prljavim igrama i zloupotrebama Oliverovog stradanja neću da učestvujem

Neću dozvoliti da od ubistva mog Olivera prave rijaliti-šou! Svi koji plasiraju dezinformacije o tome moraće na sudu da objasne motive i otkriju svoje navodne izvore.

Ovo u razgovoru za Informer poručuje Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, lidera SDP koji je 16. januara ove godine izrešetan ispred centrale svoje partije u Kosovskoj Mitrovici. Ivanovićeva ovako reaguje na tvrdnje estradnog menadžera Saše Mirkovića, koji ju je preko svojih saradnika javno

Ubice će biti pronađene

Verujem da će se ubice i nalogodavci pronaći i da će biti kažnjeni

Milena Ivanović, Oliverova žena

osumnjičio za saučesništvo u ubistvu muža!?!

Prljave igre

Mirkovićevi takozvani novinari održali su u sredu konferenciju za medije na kojoj su promovisali svoj TV serijal u kom su bez ikakvih dokaza izneli niz uvreda i optužbi na račun Oliverove udovice.

"Došli smo do podataka da su neki iz neposrednog Oliverovog okruženja učestvovali u pripremi ubistva. Po iskazima naših sagovornika, odnos između Olivera i Milene nije bio onakav kakav se javnosti predstavljao. Reakcija javnosti i medija nakon saznanja o ubistvu pažljivo je isplanirana od strane nekih medijskih tajkuna, kao i predstavnika jedne zvanične političke opcije. Jedan visoki funkcioner iz Beograda imao je intenzivne kontakte sa Milenom",

Tužićemo Mirkovića

Pošto Saša Mirković traži tužbu, svakako će je dobiti

Nebojša Vlajić, advokat

stoji u saopštenju emisije "Rikošet", čiji je Saša Mirković producent.

Milena Ivanović kaže da joj jako teško padaju spekulacije o Oliverovom ubistvu.

- U prljavim igrama i zloupotrebama Oliverovog stradanja neću da učestvujem. Ali svakako neću dozvoliti da se njegova žrtva svede na nivo rijalitija i da se od istorijske ličnosti, što on jeste bio, napravi zabava za lakoverne! Mene jedino zanima ko je ubica. Verujem da će ubice i nalogodavci biti pronađeni i da će biti kažnjeni - izričita je Ivanovićeva,

mojugao

TOMA FILA
ADVOKAT
Da u Srbiji postoji odgovornost za laž, tužio bih Mirkovića. Dok se ne obezbedi brzo i pravedno suđenje, svaki dripac koji nekom preti ili nekog kleveta uživaće i radiće šta hoće.

dodajući da će tužiti svakog ko plasira dezinformacije.

Skandal i bezobrazluk

I Nebojša Vlajić, advokat porodice Ivanović, ogorčen je što se ova nesreća koristi za političku i ličnu promociju opskurnih likova.

- Naravno da Saša Mirković zloupotrebljava Oliverovo ubistvo! On je jedan bezobraznik kojem bi trebalo slomiti njušku. Međutim, pošto traži tužbu, svakako će je dobiti - podvlači Vlajić.

Razmena podataka o istrazi

Misija Euleks juče je objavila da su se predstavnici srpske i kosovske policije sastali "u cilju povećanja razmene informacija i saradnje u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića". Kako je navedeno, zamenik šefa Euleksa Bernar Tran posredovao je u organizaciji ovog sastanka dve policije. Dogovor je da se sledeći sastanak održi početkom avgusta.
SPASIĆ: Janković zloupotrebljava ubistvo Olivera Ivanovića!
(FOTO) TRI MESECA OD UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: U Kosovskoj Mitrovici osvanuli grafiti, supruga objavila potresnu fotografiju!

TUGA I BOL NE PRESTAJU! TOG DANA SUZE SU SAME LILE! Žena Olivera Ivanovića emotivnim porukama OTORILA RANE I RASPLAKALA SVE!

Naslov teme standardno debilan - udovica lidera :dash:

ili jednostavno, mora da glumi ....da bi preživela

a meni nisu jasni ovi što glume a egzistencija im nikad nije bila ugrožena
mogli su ceo život i on i bracala da uzimaju od kevine penzije
a od ćaletove da se bahate
Nikad dosta lapanja
:think:

- - - - - - - - - -

Да......... и ја се сећам те њене изјаве.......:cool:

ti da ćutiš sa svojim paušalno-retardiranim izjavama koje se svršavaju na babeće: uf kuku, uf šta nas snadje... :rtfm:

- - - - - - - - - -

sad je sve jasno, i ko je postavljač i čija je vest... nisam video odmah... :kafa:

možete da zatvorite temu... :bljak:

Kada je Ivanovic ubijen, meni samo jednoj od 6 miliona gradjana Srbije su u momentum grunule suze na tu vest, a coveka nisam poznavala licno.

Ova gospoja njegova je od starta dezurala na drustvenim mrezama, ostavljala statuse na fejsu, poeticne izjave za sve medije I kao da je imala spremne kofere za Beograd.

Odmah mi je nesto zasmetalo kod nje ali iz taka iako nisam imala pojma ko je ta dojucerasnja domacica.

Kasnije se pojavljuje info o njegova odrasla tri sina i bivsoj zeni koji ostase u senci I dostojanstveni u svojoj tu I i bolu za razliku od domacice Milene.

Iako je na snazi zabrana zaposljavanja u javnom sektoru, domacici Mileni izmislise radno mesto ni manje ni vise no u Vladi Srbije.

Za vilu na Dedinju jos ne znamo ali je vrlo moguce da joj je i to poklonjeno.

Nista manje ni skromnije, dakako.

Imamo vec jednu takvu.

Nikad dosta lapanja

- - - - - - - - - -

ti da ćutiš sa svojim paušalno-retardiranim izjavama koje se svršavaju na babeće: uf kuku, uf šta nas snadje... :rtfm:

- - - - - - - - - -

sad je sve jasno, i ko je postavljač i čija je vest... nisam video odmah... :kafa:

Naravno da je sve jasno, to je nas zao udes i sudbina od koga ne mogu ni te udove da pobegnu.
Vest je tacna, izvor nema veze.

- - - - - - - - - -

ili jednostavno, mora da glumi ....da bi preživela
U Srbiji niko ne umire od gladi tako da nikakva gluma nije potrebna, barem ne za prezivljavanje.
Strasno je to sve. Muza sahranjuju u znak casti na Novom Groblju, udova dobija stan, radno mesto kod Brnabicke
i svi srecni i zadovoljni.

Naravno da je sve jasno, to je nas zao udes i sudbina od koga ne mogu ni te udove da pobegnu.

- - - - - - - - - -

U Srbiji niko ne umire od gladi tako da nikakva gluma nije potrebna, barem ne za prezivljavanje.
Strasno je to sve. Muza sahranjuju u znak casti na Novom Groblju, udova dobija stan, radno mesto kod Brnabicke

mnogobrojni razlozi...na primer...deca

Nikad dosta lapanja

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Nemoj da mi povracas po temi pijanduro jedna

prvo neka udovica kaze ko ga je ubio... pa onda nek privode onu dileju mirkovica... da mi po muzu pljuju onako bedno preko svih medija i da ga optuzuju za najopskurnije stvari a da ja posle njegove likvidacije uzivam zastitu onih koji su ga najbednije klevetali... kao laik, meni tu nesto smrdi nadaleko

- - - - - - - - - -

mozda najbolje da mirkovica pitaju... on jeste dileja na prvi utisak ali dobro namazan jer je iz medija i cudno bi mi bilo da odvali nesto tako bez dokaza

- - - - - - - - - -

mogla je da prođe i mnogo gore

Back